Zápach z vagíny pri snahe o dieťa
Baby máte stymto niektorá skúsenosť chceme sa snažiť o babo bola som v septembri u svojej gyn. Robila mi všetko na kompletku všetko som mala v norme začala som pociťovať taký zápach ani nie rybací ani to neviem opísať no skratka to cítim bola som ešte pred 2 týždňami na kultiváci aj ta bola v norme nechápem … mala som min. Mesiac dosť stresovy čítala som že to môže byt aj stoho ale nejak mi to nejde do hlavy že by to bolo zo stresu
Este to moze byt zmenou stravy. Alebo ak si zacala brat nejake lieky, vitaminy, cokolvek (vitamin B napriklad vie vyvolat zvysenejsi zapach vyluckov tela, aj potu).
nepopisujes jednu vec, ktora moze vyvolavat aj iny zapach.
ak sa snazite o babo a jakulat tvojho mm skonci v tebe, nieco sice vytecie ale nieco tam ostane. aj ked sa osprchujes, uz toto moze sposobovat iny zapach. cize ak ste uz sli naostro a opakovane v kratkom casovom intervale, aj toto moze byt dovod.
Ahoj, sice ja som bola po potrate, ale mala som presne isty problem. Jednoducho som mala zapach tam dole, vsetky vysledky som mala vporiadku. V nemocnici som dostala probiotika na vkladanie, a rosalgin vyplach.

@anonym_autor kup si vaginalne probiotika a pouzivaj chvilu, napravi ti to mikrofloru vnutri.