icon

Zápach z vagíny pri snahe o dieťa

4. dec 2025

Baby máte stymto niektorá skúsenosť chceme sa snažiť o babo bola som v septembri u svojej gyn. Robila mi všetko na kompletku všetko som mala v norme začala som pociťovať taký zápach ani nie rybací ani to neviem opísať no skratka to cítim bola som ešte pred 2 týždňami na kultiváci aj ta bola v norme nechápem … mala som min. Mesiac dosť stresovy čítala som že to môže byt aj stoho ale nejak mi to nejde do hlavy že by to bolo zo stresu

anonym_8d510e
4. dec 2025

@anonym_autor kup si vaginalne probiotika a pouzivaj chvilu, napravi ti to mikrofloru vnutri.

moonlight1210
Včera o 06:13

Este to moze byt zmenou stravy. Alebo ak si zacala brat nejake lieky, vitaminy, cokolvek (vitamin B napriklad vie vyvolat zvysenejsi zapach vyluckov tela, aj potu).

majamat
Včera o 07:39

nepopisujes jednu vec, ktora moze vyvolavat aj iny zapach.

ak sa snazite o babo a jakulat tvojho mm skonci v tebe, nieco sice vytecie ale nieco tam ostane. aj ked sa osprchujes, uz toto moze sposobovat iny zapach. cize ak ste uz sli naostro a opakovane v kratkom casovom intervale, aj toto moze byt dovod.

anonym_4e8de7
Včera o 10:03

Ahoj, sice ja som bola po potrate, ale mala som presne isty problem. Jednoducho som mala zapach tam dole, vsetky vysledky som mala vporiadku. V nemocnici som dostala probiotika na vkladanie, a rosalgin vyplach.