Zmenili ste stravu kvôli snahe o tehotenstvo?
Ahojte, žienky,
zmenili ste niektorá kvôli otehotneniu stravu? Ak áno, čo ste vylúčili, zaradili do jedálnička? Ďakujem za každú radu a pomoc.
Veľa, veľa zelenej zeleniny. Ružičkový kel som jedla dennodenne. Pomohlo ;)
Ja som sa snažila vyradiť nezdravé jedla-udeniny,vyprážané,fast food,sladené sýtené vody,naopak som zaradila viac ovocia zeleniny,zdravo upravenú stravu plus vitaminy
nemyslím si že strava má vplyv na otehotnenie.... vždy som jedla všetko to čo som mala rada...
@deti95060810 lucky you ;) no nie len strava, dokonca aj kozmetika, ktorú používaš má vplyv na otehotnenie.
@aprilovekuriatko petržlen so jedla pred otehotnením viac, oveľa viac
Ano, mala som nabeh na pcos, takze som vylucila vsetok cukor a aj ostatne sacharidy. A jedla som uplne 100% realne potraviny. Po 3 rokoch pomohlo
@deti95060810 v tomto sa dost mylis
@deti95060810 má a veľký... ja som rok pred otehotnením prešla na nízkohistamínovú diétu a protizápalovú.. tri roky sa mi nedarilo otehotnieť, vkuse problémy s imunitou, PCOS atď.. po roku som výrazne schudla a vyšlo nám hneď prvé IVF
Ja som sa snazila co najviac vylucit hlavne cukor, kofein, alkohol. Jest co najviac zeleniny (hlavne antioxidanty). A celkovo aj vylucit zo zivota plasty a chemikalie. A asi pomohlo, lebo sme sa dockali babatka po 3 rokoch snazenia a 2 zamlcanych potratoch.
Ja lepok, ale mne to naordinoval endokrinológ 🤷🏻♀️Ale zatiaľ som iba ,,snazilka”🥹
@babushkaem sme v tom spolu 💕😘
@7lenka11 v čom spočívala strava? Ak máš čas, môžeš dať tip 🙂 vďaka
@aprilovekuriatko nie, ja nič.. pomohlo mi až to, že som sa prestala upierať na to, ako veľmi chcem byt okamžite tehotná 😁
@aprilovekuriatko určite zmena stravy nič mastné vyprážané všetko zdravé jedlá a ľahké a každé ráno na lacno zelerovu stavu zeler stopkovy si odstaviť. Je to hnus ale pomôže to.
@7lenka11 ahoj,prosim ta ,v com spociva ta protizapalova dieta? Co sa moze jest? Jedalnicek si mala zostaveny podla doktora alebo staci ked na internete pohladam? Dakujem

@aprilovekuriatko dobré je zaradiť do jedálnička všetko, čo obsahuje kyselinu listovú.