icon

Zmeny menštruácie v období snahy o dieťa

10. apr 2025

Caute baby
Prosim Vas zmenila sa vam v obdobi snazenia menstruacia?Resp.aby som to lepsie vysvetlila,farba?
Mam den do MS ale dnes mam len po utreni slabo hnede skor take karamelove ani neviem ci spinenie ale to asi ani spinenie nie je.Skor jednorazova zalezitost.Moze to byt ovplyvnene hormonmi?Snazime sa uz dlhsie ale toto sa mi nikdy neudialo.Pockam par dni ci sa rozbehne spinenie naplno cely den popripade naplno cervena krv ale ak nie mozem aj toto povazovat za novy cyklus?

magic08
10. apr 2025

nie, ak len spinis, nekrvacas a si v čase, kedy mas dostat, tak by som skusila spravit test. Moze to byt tehotenstvo. Podla vysledku testu sa zariadis. V obdobi snazenia sa, som nezaznamenala žiadnu zmenu v cykle

littledaisy
10. apr 2025

Ked je to svetlohnede a netmavne a nepribuda veľmi, môže ísť o implantačné špinenie... Počkala by som pár dní a spravila test. Aby stihol hormón HCG dostatočne stúpnuť. Ja som také mala. Dokonca to trvalo až nejakých 5-6 dní myslím. Máličko a nespustilo sa nič. Po spineni som robila test. Pozit 🙂 ale...Môže to byť aj hormonálna nerovnováha,ale to by ste mali každý cyklus podobne pred menštruáciou. To by ste vedeli 🙂
Ja som sa pýtala viacerých a za nový cyklus sa zvykne rátať až krvácanie červenou krvou.

autor
10. apr 2025

@littledaisy aj si mala take menstruacne bolesti? bolest podbruska a krizov akoby si uz uz mala dostat svoje dni ? Naozaj nerozumiem mojmu telu tieto dni...vyskusam pockat par dni a ked krv nic tak spravim test a potom uz uvidim ako dalej, dakujem za peknu odpoved 🙂

littledaisy
10. apr 2025

Mala som bolesti, boli trochu iné ako pred menzesom. Ale to som už tušila, že som tehotná, preto som si to vedela všimnúť. Niektoré ženy opisujú presne rovnaké bolesti ako pred ms 🤔 ja som mala skor také bodavé a ťahavé, ale niekedy aj celá maternica ma bolela, a potom neskôr sa zmenili na dosť silné bolesti celej panvy, ktoré trvali pár sekúnd a musela som ich predýchať normálne. Tieto kruté boli ale až po pozit teste. Držím palce 😊