icon

Zväčšené bruško, pozitívny test a žiadne príznaky

12. júl 2020

Žienky stalo sa vám ze ste mali normálne MS a nevedeli ste o tom ze ste ani tehu
Kamoška včera ze nejako ti rastie bruško a jej vravím ze sedenie doma mi neprospieva
Tak som si so srandy kúpila test a ukázalo 2 čiarky a ani príznaky nič
Len dole som mala trošku zväčšené brucho

havana40
12. júl 2020

Mne sa nestalo ze by som mala menzes pocas tehu. Ale moja teta mala pomaly do 4 mesiaca nebola to ale normalna menstruacia ale skor take spinenie by som ppvedala. Vlastne uz na zackatku jej to bolo divne ze sa dostavilo len take spinenie a neskor teda zistili ze je tehu ale spinenie teda pokracovalo do 4 meaiaca. A takisto je doat individualne aj rastuce brusko takze tazko povedat. Na mne to bolo vidne zaciatkom 6 mesiaca ze naozaj uz mam brucho. Dovtedy to bolo vpodstate ako keby som len pribrala trochu takze tazko povedat

zuzuliennka1
12. júl 2020

mne sa to osobne nestalo ale mojim dvom kamoskam ano a dost som o tom aj citala, ze aj ked je zena tehotna,
moze mat menzes, aj tak ze uplne normalny, nie len spinenie... skus si test spravit este neskor, aj ked si myslim, ze bude opat pozitivny... a co sa priznakov tyka - ja som napr. mala uplne bezproblemove tehotenstvo, ziadne zavrate, zvracanie,.. ze kebyze mi nerastie brusko, ani neviem ze som tehotna, teda az na jedinu malickost - pocas cca prvych 3 tyzdnov mi neskutocne smrdela moja inak oblubena milovana kava 😁 takze ano, moze byt, aj ked neviem teda, co presne mas ty na mysli tym, ze “priznaky nic” - akoze vobec ziadne?

jaskolka
13. júl 2020

Veď zajdi na gyndu, tam ti hneď povie naisto. Môžeš mať ešte krvacanie v tehotenstve, aj priznaky nemusíš mať nejaké výrazne.