icon

Zvýši dávka Clostilbegyt šance na otehotnenie?

lienkara
27. dec 2024

Ahojte od septembra beriem clostilbegyt dnes som bola u gynekologicky na folikulometriu a zvýšila mi dávku clostilu na 2x1 doteraz som brala 1x1. Podarilo sa niekomu bábo pri zvýšenej dávke ,alebo si nemám robiť žiadne nádeje.

simona1998
27. dec 2024

@lienkara ahoj, 100bab ti môže napísať že sa im podarilo no tebe sa nemusí . Každé telo je iné 🙂 ja som mala 2x1 a nepodarilo sa 😊

lienkara
autor
27. dec 2024

@simona1998 a čo nasledovalo potom ked clostil nezabral ?

simona1998
27. dec 2024

@lienkara zistenie priechodnosti vajcovodov

lienkara
autor
27. dec 2024

@simona1998 aha ja som to už absolvovala laparoskopicky mi robili prefuk v auguste.

l_enusik
27. dec 2024

@lienkara ahoj, ja som mala taku davku pri prvom tehu a na treti cyklus sa to podarilo … teraz ked planujeme druhe sa nam to nepodarilo .. po 3 mesiacoch mam mesiac pauzu a potom znova na 3 mesiace a ied sa nepodari tak neviem co 🤨

rubi007
13. jan 2025

@lienkara mne nasadili napriklad letrozol a ten mi na prvu supu zabral 😊

lienkara
autor
13. jan 2025

@rubi007 a letrozol a clostil to je na Tom istom princípe ?

rubi007
13. jan 2025

@lienkara , mne clostil nepomohol tak mi dali letrozol- teraz neviem ci sa nevola po novom lortanda. Je to liek na nieco uplne ine, ale prislo sa na to, ze velmi pomaha na ovulaciu a otehotniet 🙂

lienkara
autor
14. jan 2025

@rubi007 aha lebo ja beriem clostil už 4 mesiac a zatiaľ nepomáha tiež a dr. Vravela že ešte dva mesiace mám brať a potom keď nič tak centrum.

rubi007
14. jan 2025

@lienkara to zbytocne mozno beries... mne hned ked videli ze to nic nerobi nasadili letrozol... a ten hned zaucinkoval, popripade zvysia davku... skus sa opytat na to este lekara 😉