Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@ivkus su ludia, ktorí maju ine pridruzene ochorenia a nemozu si dovolit ani taku ,,banalitu,, ako je chripka a nie kazdy ju vylezi za par dni. Zle liečená alebo neliečná moze ,,ludovo,, povedané ,,udriet,, na nejaky organ, poškodit ho a je dozivotne problém - klby, srdce. Ale suhlasim, ze mnohe vakciny su asi skor komerčné takze treba zvaziť proti čomu sa dam doplnkovo očkovat.
@ludka140281 prosím Ťa, čo vám pomohlo na ručičku po očkovaní? My sme skončili práve takto, už neviem, čo mám malému na to dať ☹
@ivkus V prvom rade ide o biznis. U nas svojho casu ockovali zadarmo dochodcov. Prababka z toho dostala zapal pluc, ktory tazko a dlho liecila. Neskor sa zistilo, ze viaceri dochodcovia dostali to iste v tom istom case a boli odrovnani dlhodobo v posteli. Nemyslim si, ze slo o nahodu. Viac sa prababka veru ockovat nedala.
@kristinka86 "ockovali zadarmo" take nieco neexistuje. nasilne ti zoberu peniaze na "zdravotnu starostlivost" a potom ti z toho kupia vakciny - bez tvojho zvolenia 😀 .."zadarmo" v praxi 😉
@daduska3 Títo ľudia, ktorí sú striktne proti očkovaniu, nepripustia, že je výhodnejšie jednak zo zdravotného, ale aj ekonomického hľadiska, preventívne pristupovať k niektorým ochoreniam pri jednotlivých rizikových skupinách (malé deti, starí ľudia a pod.). Ujo prevenar si asi neuvedomuje, že liečenie jednotlivca pri danej diagnóze vyjde drahšie, ako samotná vakcína. Takže áno, násilne dôchodcovi (al. dieťaťu) zoberú peniaze na zdravotnú starostlivosť, ktorú mu uhrádza štát (ja viem, že sa na to skladáme my, ktorí pracujeme a nežobreme od ľudí cez net za preklady pochybných tvrdení z pochybných stránok na pochybných stránkach ako poniektorí😉, no v konečnom dôsledku to ide zo štátnej kasy), .
Takže podľa mňa áno, prevencia vo forme očkovania má zmysel.
@kvieta je super, že nemáš žiadne negatívne skúsenosti s očkovaním a držím palčeky, aby to tak aj zostalo.
Ja nie som zástancom vakcín, ktoré produkuje dnešný farmabiznis a podstata očkovania išla dopreč...
Skús i prelúskať knihu Hovorme o očkovaní, určite ti otvorí oči 😉
@prevenar
V tom bolo kúsok irónie...ja dúfam, že sa to niekam posunie, tých pošodení je stašne veľa ...
moje dieta bolo ockovane cca 30 rokov dozadu a neziaduce ucinky sa zacali prejavovat az par rokov po ockovani.... napriklad po zalozeni stranky MK zacalo moje dieta chodit a prispievat do for na temu o ockovani... a trepat hluposti o ktorych nema ani ponatia... odkazovat na stranky ktore nemaju stipku relevantnych udajov... zacalo strasit ludi a zavadzat... stastny novy rok antivakcinacna klika... nech vam cely dalsi rok strasi vo vezi! nech sa vam podari dalej sirit vase bludy a predavat knihy proti ockovaniu, ktore samozrejme niesu zadarmo! nech sa vam dari strasit cim dalej tym viacej ludi. nech sa vam dari vypustat a ignorovat statistiku z vasich klamstiev a najma nech sa vam nadalej dari cely rok pevne stat za vasimi bludmi!
@daduska3 tym medzinarodnym molochom sa oci neotvoria,uz len preto ze su len nejake dva tri koncerny co zasobuju veskeru zemegulu vakcinami,tam sa tocia ine prachy🙂
nas stat dava ine peniaze uz dopredu zabestelovane lebo u nas je povinne ockovanie🙂,tam je staly iny zisko:ň§,co tam po par nezaiducich icinkoch,v zahranici si aspon dosiahli moznost odskodnenia po vakcinacii,kdezto u nas,hola rit,este ti v mediach povedia ze cooo??neockujes?budes platit,obcan🙂,ked odmietnes,nehovorim o bububu,ze nakazis druheho
stano,cena knihy a doveryhodnost statistiky- porovnatelna s cenou vakci firmy,tak tak,nech ti staci tvoja skromnost aj v roku PF 2017
@kvieta a ktore su to tie opodstatnene pripady?,ked pises ze opodstanene
kopirujem:
V opodstatnených prípadoch by mal štát odškodniť prípadné poškodenia zdravia finančne, al, kompletnou bezplatnou starostlivosťou a nákladmi s tým spojenými).
a pod tym text z ktoreho sa usudzuje,ze to preto"lebo odborna verej.sa nezhodne s laickou"
ze preto sa neodskodnuje??
sa cely tento prispevok vedie v tomto zmysle ktory som pisala,nie ze by som sa mala zobudit🙂,ale je nanajvys je zavadzajuci😠
mas ale dobru myslienku o odskodnovani,ked ako vidis ze stat serie na deti a ich rodiny ktore zili normal zivot a po fakt dokazatelnych,no zial u nas nedokazatelnych NU,musia si vsetko zabezpecovat samy
Hlásil už niekto z Vás nežiadúce účinky po očkovaní cez tento link?
https://portal.sukl.sk/eskadra/index.php?act=Es...
Sľubuju presetrit kazdu jednu udalost.

ja nechapem aky ma vyznam sa ockovat proti chripke ved sada prelezat za par dni zachvilu budu chciet pichat aj proti soplu