icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

prevenar
25. feb 2017

@petuska2110 o ockovani rozhoduje rodic a tym to viac menej konci. nepodpises suhlas s ockovanim a je doockovane. ..ak by to trebalo nejak dlho vysvetlovat, hladal by som si lekara s lepsim chapanim 🙂

petuska2110
25. feb 2017

@majik66 prepáč ale mi to už snád príde že je. Nikdy by som si toto nemyslela ale povecme si uprimne očkovanie je velká zátaž a má aj nežiaduce učinky aj to je realita ale nikdy by som si nedovolila zaočkovat dieta ktoré neni 100= zdravé. Malý sa narodil a neuzavrel ductus na srdiecku tam to riešia lieky alebo operácia. Nám naštastie zabrala liečba, posledná kontrola srdca znela je mimo ohrozenia no ešte mu ostával kúsok tak kontrola o 6m čo je až v aprili. A pani doktorka neni schopná akceptovat že dovtedy žiadne očkovanie a iné veci robit nebudem a može mi tvrdit že to nemá vpliv. A ked som jej povedala že má problem s liekmi ked mal horúčku obyčajný sirup nurofen aj panadol mu sposoby príšernú hnačku stále neutisitelný plač. A toto riešit nejde to neni možne vraj no dobre.

alexandra3103
25. feb 2017

@peter952 moja tiez nechce papat od MMR vakciny a nocne mory ma odvtedy a imunita ani nehovorim druha je uz neickovana :(

evittam
25. feb 2017

@petuska2110 Zmen lekara.

petuska2110
25. feb 2017

@evittam toto som počut nechcela ale dakujem Vždy bola skvela mám tam aj starsieho syna. Ale teda teraz nechápem a pevne verím že sa neako pochopíme alebo pripustí moj nazor lebo odklad na budúci mesiac je fajn ale stále málo kedže kontola je v aprili a na gastro nás sále neposlala. A nemám istotu že bude všetko skvele a ked nebude očkovat nebudem pre mna je to velký risk.

evittam
25. feb 2017

@petuska2110 Tak si na verejnom fore😉. A ja by som u takej lekarky nezostala co nie je schopna ma pocuvat a riesit zdravotny stav mojho dietata na úrovni. Ale to uz je tvoja vec ako sa zariadis.

petuska2110
25. feb 2017

@evittam jasné ja nepíšem že nemôžeš napísať ja som napísala že toto som počuť nechcela a nie pretože nemáš pravdu ale skôr sa snažím nájsť iné riešenie. Ja lekárku poznám skvelú len ju mám veľmi ďaleko ale konzultujem s nou všetko aj teraz ma zaujímal názor či preháňam alebo mám pravdu. Skúsim po dobrom ešte a ak nie tak isto sa prikláňam k tomu čo si napísala že zmeniť.

candii
25. feb 2017

@petuska2110 tak jej vysvetli svoje dovody a povedz ze ak bude pokracovat v tom co robi budes nutena zmenit pediatra aj ked by si nerada lebo inak si s nou spoko. Mozno sa spamata

majik66
25. feb 2017

@petuska2110 och chudatko malicke.. este, ze maju deticky mamy a tie to za nich vybojuju... nedaj sa...drzte sa

jujala
25. feb 2017

po 2. hexa
zacalo to ako: flaky na kozi, zvracanie po kojeni, odmietanie prikrmu.
skoncilo to ako: autoimmunne ochorenie, 2,5r na onkologii /chemo/
Sucasnost: nikdy viac ockovanie a nasledne nahlasenie na komisiu kedze nechcem ockovat uz ani dalsie dieta.

Uz sme presli peklom, ostatne je malickost, to dame..

elisvic
2. mar 2017

@jujala drzim vam palce

jujala
3. mar 2017

@elisvic my sme uz ok, ale dik

adsumus
3. mar 2017

@jujala ja som čítala tvoje príspevky, ze mm fajčí marihuanu, mám tiež známu a oni mali tiež problémy s dieťaťom, nedavaš do suvisu?

jujala
3. mar 2017

@adsumus nerozumiem tvojej otazke

adsumus
3. mar 2017

@jujala pýtam sa ťa, že ty píšeš že tvoj mm hulí od 21 rokov, že či si si to nikdy nedala do suvisu ochorenie vašho drobca.

jujala
3. mar 2017

@adsumus no comment.

maninka16
3. mar 2017

@adsumus ja len tak na okraj. Hulili ste niekedy?

kbeata
3. mar 2017

@maninka16 len tak na okraj🙂,adsumus je ako trol,smiruje tu na koni,rozpusta diskusie,rype,no cele zle s jeho nickom,ako aj s identitou🙂)
len furt sa nevytlacil ci je za to plateny,lebo trepe dve na tri,ale iba za ucelom rozpustit temu,nie je v ziadnom pripade za diskusiu

kbeata
3. mar 2017

kuk,kolko tu ma adsumus prispevkov a v kolkych temach sa zapojil/la/li

peter952
Odpoveď bola odstránená
kbeata
3. mar 2017

@peter952 DD,to je iny programator🙂,chodim obcas citat do naboz.a politicka situacia v EU,tu na koniku,a tam ho baby odrovnali jak stanne pravo🙂
a to som si nemohla odpustit komentovat,ze je vtierka a takto neguje vsetko kde napise

kbeata
3. mar 2017

@peter952 ono tam v tej teme zas vystupuje ako slnieckar
v ocko teme ako proocko
a uvidim kde nanho natrafim este,ale pochybujem ci este niekde sliedi,on iba do takych real,na dnesnu dobu povedane "extremnych "krajnych / tem,-zabrda🙂)

kbeata
3. mar 2017

no je dobre ze v diskusii je oponent adsumus ale nech nevybocuje z temy,nech odpoveda na otazky,lebo inac jeho misia tu na koni nema ziadnu cenu,vyznam,dookola sa bude bavit len max.s dvomi nickmi
to nema dlhu buducnost

adsumus
4. mar 2017

@kbeata haha kbeatka ake utoky na moj nick, asi ti vadí, že mám iný nazor ako antivaxeri a nacionalisti a uisťujem ťa, že mna tu na MK napadaju nicky, ktoré maju zdvojenu, či dokonca strojenu identitu a zakladaju si dalšie a dalšie a potom maju málo príspevkov, ešte mi napíše, že hihi, sorry, to je moj iný nick, ale nepovedz to adminom, hihi, asi si myslí, že to je sranda takto balamutiť ludí, ale tak ak to niekoho baví nech sa páči, aj takí sme ludia. tvoja misia je aka na MK, zhadzovať iných ludí?

zuzitko74
4. mar 2017

@adsumus Myslím si, že iné názory ľuďom nemajú prečo vadiť, ak sú prezentované jasne, zrozumiteľne, bez posmechu, urážania a osobných útokov.

adsumus
4. mar 2017

@zuzitko74 ale ano vadia, antivaxerom extremne vadí ak niekto upozorní na ich klamstvá, ak napíšeš iný názor ako sa im páči, si farma firma, ožrata, lezba, chlap, viac ludí, ty to asi ako urážky nevnímaš, či?

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
4. mar 2017

@zuzitko74 ty si asi este len teraz pozrela do tychto diskusii....alebo si velmi naivna...tieto av nicky si dokonca lustruju facebook a zistuju kto sme ,radsej nevediet preco....

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
4. mar 2017

@peter952 si tu este mladatko ...viem co mame za sebou a co bolo verejne riesene ,aj s administraciou...ty si sa tu len ocitol ,ale netusis na koho si strane ...