Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 tvrdenie ze nezaockovane deti nemaju autizmus je smiesne...same matky priznavaju ze druhe dieta nedali ockovat a tiez su autisti...takties co sa tyka ekzemov uz som citala ako matka odlozila ockovanie a ekzem sa dostavil prave po poradni u pediatra....a milion dalsich casovych zhod...ale stale je to pre niekoho nemyslitelne....
@lauritka ta kniha ? neber Petkovi jeho iluzie o svete
@peter952 http://www.africanindy.com/news/lesotho-ministe...
Staci mat trosku prehlad o politickej situacii a nikomu to nebude divne.
@sykorkauhliarka nie, ten članok.
@peter952 to iste sprav aj ty a nedristaj kraviny....
@peter952 koli tebe nebudem hladat prispevky v roznych skupinach....citala som to tu na MK .....aj minule tu bola temicka o autistoch a zazracne sa polovica diskutujich zhodla ze po porode boli deti ozivovane...ale za vsetkk moze aj tak MMR
@adsumuspytala som si radu na webe-sprievodca ockovanim/povinne ockovanie str2to bola moja posledna ziadost o pomoc,potom sa uz nedalo.odpoved som si len teraz precitala pretoze sa mi uz nedalo.co sa tyka hlasenia to som v tom case tiez spravila cez internet,ked som pisala aj na tuto stranku
asumuspytaaa si sa čo? a ako si pochodila s hlásením?
Na tej stranke ze mam navstivit pediatra a riesit to a mal by byt hospitalizovany no a dalej uz neviem,uz som to necitala lebo som lekarke odpisovala a tiez musela som s pacientkou ist na wc.najdite si tu stranku v google a co sa tyka hlasenia ako som pisala tak nic.preto ako som davnejsie pisala pre kazdu mamicku by malo byt prvorade tyzden pred ockovanim sledovat dieta a ak maju v rod.imun.problemi dat dieta najprv vysetrit

@peter952 petko k tvojim výrokom len jedno.....dokazy?
nemáš žiadne