icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

adsumus
18. apr 2017

@peter952 petko k tvojim výrokom len jedno.....dokazy?

nemáš žiadne

lauritka
18. apr 2017

@peter952 mali sme... v minulosti- pred zavedenim očkovania.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. apr 2017

@peter952 bohovský dokaz ako bič.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. apr 2017

@peter952 ja som dokazy poskytla, rada je na tebe...neočkovane deti su zdravšie....dokazy dodaj.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. apr 2017

@peter952 ano poskytla, ake si poskytol ty? napíšeš, že hiv nesposobuje aids a z očkovania je autizmus a tam aj končíš, dáš obrázok, lebo si myslíš, že ludia idu podla obrázkov.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. apr 2017

@peter952 prečo prečítať? daj fakty,,,či tie su chránené autorským zákonom? prerobili by ste? inak tato reklama, mate zaplatené? treba oznaciť.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
18. apr 2017

@peter952 tvrdenie ze nezaockovane deti nemaju autizmus je smiesne...same matky priznavaju ze druhe dieta nedali ockovat a tiez su autisti...takties co sa tyka ekzemov uz som citala ako matka odlozila ockovanie a ekzem sa dostavil prave po poradni u pediatra....a milion dalsich casovych zhod...ale stale je to pre niekoho nemyslitelne....

lauritka
18. apr 2017

@adsumus senta pridala hned pod tym link, že je to fake news 🙂 v druhej teeme...

sykorkauhliarka
18. apr 2017

@lauritka ta kniha ? neber Petkovi jeho iluzie o svete

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
18. apr 2017

@peter952 http://www.africanindy.com/news/lesotho-ministe...

Staci mat trosku prehlad o politickej situacii a nikomu to nebude divne.

lauritka
18. apr 2017

@sykorkauhliarka nie, ten članok.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
18. apr 2017

@peter952 to iste sprav aj ty a nedristaj kraviny....

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
18. apr 2017

@peter952 koli tebe nebudem hladat prispevky v roznych skupinach....citala som to tu na MK .....aj minule tu bola temicka o autistoch a zazracne sa polovica diskutujich zhodla ze po porode boli deti ozivovane...ale za vsetkk moze aj tak MMR

peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
nikulka79
18. apr 2017

@adsumuspytala som si radu na webe-sprievodca ockovanim/povinne ockovanie str2to bola moja posledna ziadost o pomoc,potom sa uz nedalo.odpoved som si len teraz precitala pretoze sa mi uz nedalo.co sa tyka hlasenia to som v tom case tiez spravila cez internet,ked som pisala aj na tuto stranku

adsumus
18. apr 2017

asumuspytaaa si sa čo? a ako si pochodila s hlásením?

endysa
Odpoveď bola odstránená
nikulka79
18. apr 2017

Na tej stranke ze mam navstivit pediatra a riesit to a mal by byt hospitalizovany no a dalej uz neviem,uz som to necitala lebo som lekarke odpisovala a tiez musela som s pacientkou ist na wc.najdite si tu stranku v google a co sa tyka hlasenia ako som pisala tak nic.preto ako som davnejsie pisala pre kazdu mamicku by malo byt prvorade tyzden pred ockovanim sledovat dieta a ak maju v rod.imun.problemi dat dieta najprv vysetrit

peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená