icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

lauritka
29. apr 2017

Ano a dam ockovat aj mmr v budocnosti svoje deti.lebo na presvedcenie nepotrebujem citat av bludy. Ja v tom ziadnu hrozbu nevidim a ani vidiet nebudem. A dam aj proti chripke zaockovat.

adsumus
29. apr 2017

@lauritka kašli na nu, ona opakovane utočí kde sa dá, na koho sa dá, miesto aby si poriešila svoje problémy.

lauritka
29. apr 2017

@adsumus jj. V pohode 🌷 my podplateni musime drzat spolu.lol

adsumus
29. apr 2017

🌹

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
29. apr 2017

@teegreen a v com je ina ako tie ostatne? Ved vy av ste proti vsetkym.... V minulosti boli horsie vakciny.obsahobali ovela viac patogenov.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
29. apr 2017

ja som hlavne reagovala na tuto tvoju vetu
" ale ešte vždy dokážu veľkú skupinu ľudí tak zmagoriť a ovplyniť, že je to až smutné. "
potom si ma uz začala označovat. takze je normalne, ze diskusia prišla az sem...

takze kto koho zmagori ? lekari ? že ludom odporučaju MMR vakcinaciu ?

lauritka
29. apr 2017

ani nemaš dokaz, ako si sama pisala,ze to čo sa vam stalo po MMR je sposobene tou vakcinou.. tak prečo všetkych, čo očkuju MMR odsudzuješ, že su zmagoreni niekým?? Miesto toho radšej podpor rodičov, ktori mozu deti očkovat a tym chranit aj tych neočkovanych .

tinushka13
29. apr 2017

Baby len pre info .. nech ste v obraze.. vcer volala sestra že vo vedlajsej bytovke zomrelo 17 ročné dievča na osypky.. jej 13 ročná sestra je vo vážnom stave ☹ každý sa rozhoduje sám.. je veľa argumentov.. ale dnes je iná doba.. dnes tu máme to čo tu nebolo kedysi.. ☹ osýpky nie sú len pojm.. je to realita ktorá je už tu.. nie len predodvermi.. ale tu..

jajka257
29. apr 2017

@tinushka13 v ktorej krajine zije tvoja sestra? Nechcem utocit, ja som ockujuca, len ma to zaujima.

tinushka13
29. apr 2017

@jajka257 sestra zije v portugalsku. ja som tiez ockujuca. 🙂 nie som typ co prehovara pre alebo proti.. Ale toto je dost silny argument..

marianeta
29. apr 2017

@lauritka tento clanok hovori ze to dievca sa udajne nakazilo ked na pohotovost priviedli 13mesacne dieta s poriznakmi podobnymi osypkam a lekari nespravili ziadne karantenne opatrenia za co chcu rodicia zomrelej nemocnicu zalovat.. Takze bud ma
@tinushka13 milne informacie alebo to nie je to iste..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
29. apr 2017

@marianeta no ved preto sa pytam.. lebo zatial bolo len o tomto jednom dievčati pisane v spravach, mimochodom, udajne jej mama nebola antivax, ale sami lekari predtym neradili dceru očkovat kvoli nejakej alergii.

lauritka
29. apr 2017

@teegreen ok sorry, tak som to asi zle pochopila.

adsumus
29. apr 2017

@teegreen tvoje dieťa nutila zlá pedina 😈 očkovať napriek akej kontraidikácii podla teba?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
29. apr 2017

@teegreen aka riaditelka a prečo tvoje dieťa nemohlo byť očko.

djubka
29. apr 2017

Niektoré ženičky sa chodia hádať do rôznych fór, odbočujú od tém a riešia svoje problémy na internete, ste trápne... Nik sa tu nepýta, či je očkovanie dobré alebo zlé, ale ako detičky znášalali očkovanie... Trapošky, založte si vlastnú tému, napríklad Hádanie sa je moje hobby, a tam si nakladajte do úmoru, je to strašné pozerať na rovnaké mená a ich spôsoby!!!

marianeta
29. apr 2017

@lauritka aj to.. a aj Portugalski zdravot.uradnici vraj vyhlasili osypky za eradikovane takze tipujem,ze nespadaju do pov.ockovania..

adsumus
29. apr 2017

@djubka to je chyba administrácie, že nevie identifikovať trolov. a necháva ich utočiť na ludí.

jajka257
29. apr 2017

@teegreen ty sa prosim ta kontroluj. To bolo ubohe ako si zareagovala na
@lauritka . Nemam rada taketo utoky z boku....a uplne mimo temu.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
29. apr 2017

@teegreen ja nemám skusenosti? ako vieš, mám, dieťa zaočkovane a ja ja som, tvoje dieťa ma závažny problém a nemože byť očkovane, tak sa podakuj ludom ako som ja, moje dieťa nemusí byť očkovane, ale neriskujem aby nakazilo deti ako je tvoje, ked sa ludia ako ja rozhodnu, že kašlu na ludí ako si ty, budeš mať trochu aj smolu, aj so svojim dieťaťom, ktore nemože byť očko, a miesto vdaky napádaš, tak pokračuj,a le v zaujme tvojho dieťaťa neposobiš.

aristka
29. apr 2017

@teegreen prosim ta ,ktora pedina ma nadriadenu ...ved vsetci maju srocky ...a zjavne nemate kontraindikaciu ...ci si si ju dala ...