icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
dai
22. júl 2017

@teegreen odpoved uz od teba necakam... ako som spominala, vsetkym je jasne co a hlavne kde si nestudovala🙂 ten zvysok si mozes mojenko🙂 dobru...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
evittam
23. júl 2017

@michaelamd Uz som to pisala viackrát. Moj 9rocny syn ma zakladne ockovania.
@adsumus Este raz a naposledy. Nie som taká hlupa aby som sa rozhodovala o zdraví svojich deti na základe internetu a cudzích ľudí ktorých nepoznam. Takze ta zas a znovu žiadam neklam o mne. A nemienim zverejňovat žiadne mena.
A týmto končím tuto debatu. S oboma. Ockujte koľko chcete slusnym inteligentným ľuďom co majú iny nazor ho nechajte.

aristka
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
23. júl 2017

@teegreen vies mala by si sa zamysliet nad tym ze v case ked moj syn lezal v nemocnici po velmi vaznej chorobe si sa zmohla len na urazky odvinenia ze klamem a ze som upratovacka v nemocnici. Vycapila som ti prepustaciu spravu kde to je cierne na bielom ktoru ste zmazali a anipo tom si nebola schopna sa aspon ospravedlnit za tie hovadiny co si pisala ja neviem ci doma hulis alebo beres daco...ale pravdepodobne tvoje iq nesiaha az tak vysoko aby si si to uvedomila....keby sa chce niekto zabit tak skoci z vysky tvojho ega do urovne tvojho iq.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
23. júl 2017

@michaelamd oni to tam cenzorujú v neočko skupine, len taký fukot aby sa nedajboh nejaká matka nedozvedela, že decku hrozí úmrtie keď nebude očkované, ešte ťa nevylúčili?

adsumus
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
23. júl 2017

@adsumus pravdaze vylucili

michaelamd
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
23. júl 2017

@teegreen halooo ty si zabudla ze ja sem nedavam svoje vygooglene nazory ale hovorila som o lekaroch na kramaroch a vedkyni??? K tej asi nemas co povedat...

michaelamd
23. júl 2017

@teegreen viem o tom take iste nic ako ty! Ja niesom doktor ani vedec ani farmaceut a ty tak isto. Tak co vies ty viac ako 20doktorov z detskej nemocnice a vedkyna? Kolko vedeckych prac si vypracovala ty?.... ty ked vies spocitat kolko ti maju v obchode vydat to je uz uspech.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
24. júl 2017

@moonlight1210 Mozem okaslat osobu ktora si este aj sama protireci.najprv je lekar hlupak ale ak je lekar jej kamos tak uz je z neho odbornik. A jej super deti maju imunitu asi aj bezockovania a epiglotitidu nemozu dostat. Zazracna zena.fakt frci na green rastlinkach....a zase ti odbornici su anonymi co sa boja o svoju identitu.ak vobec existuju

michaelamd
24. júl 2017

Prestane uz matky klamat o tom ze neockovane deti niesu ohrozene ved choroby proti kt. Sa ockuje sa nevyskytuju! Oni tu su a kolujumedzi nami kazdy den ale naplno sa prejavuju iba na najslabsej imunite! A tu je neocko dieta v nevyhode! Hlavne vo veku 3-6r .... si neviete predstavit kolko komplikacii maju tie choroby. To vam fakt ma lekar pustat hrozostrasne videa aby vam to dokazal? Anti vaxeri len jednym smerom pozeraju ako dokazat ze vakcina je neucinna a toxicka. To je ich ciel. A ja som tomu verila bohuzial az do momentu ked bolo takmer uz neskoro. Teraz sa moj syn bude este dlho spametavat z liecby a to mozem.byt rada ze mal epiglotitidu a zapal pluc lebo tretia moznost je detska obrna ak by mu to sadlo na mozog...a tomu by uz nik nepomohol. Ale antivax vam bude hovorit ze to je taka sanca dostat ako ze ta zasiahne blesk...no nie..stacil na to kasel dievcatka zo skolky a bolo !