Ako a čím detoxikovať dieťa po očkovaní?
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
... od tazkych kovov?
mate niekto skusenost? pomohlo?
poprosim presny postup
dik
ja už mám taký chaos z toho očkovania, v pondelok mám ísť s malou na očkovanie, a len tak som behala po nete a našla som na modrom koníkovi tému Čítali ste toto? a odvtedy som v háji. Stále rozmýšľam či mám dať malú zaočkovať, alebo nie........................vôbec neviem čo mám urobiť, ani som nespala, stále len rozmýšľam a somna smrť vystrašená.
@fansia nemali ste nic citat. je to vzdy vsetko individualne. moje deti nemali nikdy ziadnu reakciu na ockovanie, ani synovcovia, ani ine deti v rodine co mame. nastastie. samozrejme su aj pripade zlej reakcie, ale vsetko ma sovje rizika. ked nedate zaockovat, taktiez podstupujete riziko, ze vam bude dieta vazne chore. cely zivot podstupujeme riziko. volakedy, ked sa ockovanie nemohlo odmietnut, tak sa nad tym nikto nepozastavoval, neuvazoval o tom. teraz je ta moznost, ale ja by som si deti zaockovat dala. som vdacna za to, ze tu moznost mame a deti nemusia umierat na choroby, ako cierny kasel, osypky, rubeola a pod.
@stanislavao asi máš pravdu, mám štvorročného syna a ten bol v pohode po každom očkovaní, tak to snáď malá zvládne............... ďakujem za odpoveď a hlavne za to, že ma tu o ničom nepresviedčaš 😉
@fansia vobec sa nestresujte. ja osobne som velky odporca neockovania, ale kazdy sa musi rozhodnut sam a potom ale aj znasat nasledky. nezaockovane deti neberu do skolky napr. nie do vsetkych, ale niektore to maju tak. potom sa mamicky tu stazuju, ze preco? musia platit pokutu za nezaockovanie a zas tema o tom a stazovanie sa. ked bude dieta chore, lebo nebolo zaockovane, zas sa tu len budu stazovat. proste trend je stale si najst niekoho, kto je na vine. ja deti ockovane mam a dala by som aj dnes urcite ockovat. a netreba citat setko, co je na nete, lebo to ma clovek pocit, ze ma vsetky choroby sveta a moze za hodinu umriet. riadte sa svojim usudkom, svojim rozumom. vsetko ma svoje pre a proti a treba si len zvazit, coho je viac. ci pre, alebo proti.
@stanislavao potrebovala som počuť názor matky, ktorá tiež dala zaočkovať deti......................ďakujem ukľudnili ste ma a k tomu čítaniu, ja som len hľadala článok proti akým chorobám nás to vlastne idú očkovať a našla som tamtú tému a bum Dovtedy som ani len neuvažovala o tom, že nedám zaočkovať. Ešte raz ďakujem.
@stanislavao nehnevaj sa, ale myslis sa, ja som jediny raz nestretla osobu ktora by sa stazovala po nezaockovani 😕 vzdy je to prave naopak, vzdy sa stazuju na problemy po ockovani
aj neockovane deti chodia do skolky, tomu kto sa rozhodne neockovat je pokuta najmenej, peniaze vs zdravie, tam niet o com, ak sa ludia stazuju tak jedine na cely tento povinny system, ze nemozu sa slobodne rozhodnut a preto im hrozi za to pokuta, to je problemom, ze je to povinne a tiez neviem o jednom dietati (neockovanom) ktore by na taku chorobu (a pozor! presne rovnaky typ) bez ockovania ochorelo, ak vies o takychto detoch (ludoch) budem rada ak ma poucis
@hajanka tie choroby su este neni, lebo povinne ockovanie je "dobrovolne" len od januara tohto roku, ale verim tomu ze o par rokov tu budu. jasne, ze pocujete len o tom, ako sa kazdy stazuje na ockovanie. lebo ten, kto je spokojny, tak nema potrebu o tom hovorit. doba je taka, ze ludia sa len stazuju, zavidia si, praju si zle. aj tu na mk je vela tem o tom, ze preco neockovat, ake je to zle, a pod. a neni tu tema, kde by bolo o tom, ake je to dobre, kolko deti nemalo vedlajsie ucinky. ak by tu taka tema vznikl,a tak by tam zas pisali len tie mamicky, ktore su porti ockovaniu. ja nikomu nechcem brat jeho nazor a pravo, ale je ovela viac deti, ktore nemali vedlajsie ucikny na ockovanie, ako tych, ktore mali. a preto si myslim, ze ockovanie ma stale vyznam. a to, ze deti neockovane neberu do skolky je realita. pisali o tom mamicky tu na mk.
presne a ja som taká ovplyvniteľná.........................na mne sa dobre zarába....................ale našťastie sú tu aj také maminky, ktoré sú chápavé a nevnucujú názor
@stanislavao krásne napísané
@fansia ked mas blby pocit z ockovania tak ho odloz....moju dcerku chceli zaockovat presne v tomto obdobi, to mala tri mesiace..nedovolila som to...proste zima, chripkove obdobie, naco..s takym malym babom som nechodila do ziadnej spolocnosti kde by chytila nejaku chorobu
Prve ockovania absolvovala ked mala rok a pol , neskora jar, ziadne virusy vo vzduchu, bola zdrava ako ryba
treba pocuvat svoj matersky instinkt a riadit sa podla toho..ked mas velmi zly pocit s toho tak to nerob, pockaj rok, dva nic sa nestane
@stanislavao choroby su a stale budu, ockovanie neockovanie, ockovanie ta ale pred nakazenim neochrani a jeho ucinnost (ak si telo vobec nejake protilatky vytvori) je len par rokov, dokonca prave vdaka tej vakcine moze dana choroba u teba plne prepuknut, ty budes nachylnejsia na rozne ine ochorenia, existuje mnozstvo inych typov bakterii ktore sposobuju tieto (rovnake) ochorenia a proti nim sa uz neockuje, vo vakcinach je obsiahnutych len par znich, navyse vakciny obsahuju latky, ktore su pre organizmus nebezpecne, tak ak s tymto suhlasis, nech je po tvojom 🙂
@fansia ja ti napisem za seba, bola som kedysi velkym zastancom ockovania a to sa zmenilo behom par tyzdnov uplne (az potom som zistila, ze o nom vlastne nic neviem).....moj syn mal vaznejsie nez. ucinky (a kym sme na to prisli, aj to ako z toho von...trvalo to....chcelo to studium, info, poradu z kazdej strany...)....ale jedno viem, ze vakcinu uz nedostane....po tom, co sme zazili a co mam nastudovane, je pre mna riziko nez. ucinkov vacsie ako riziko danych chorob (o tych si tiez treba co to precitat...)....musis zvazit sama, ale aspon pribalovy letak si precitaj;).....inak podla mna inuticia je sakra vec......ak nad niecim vahas, vydrz, ukludni sa, aby si sa spravne rozhodla.......vela stastia a zdravia! 🙂
@sorciera24 ja som nad tým vôbec ani neuvažovala, len som si sprostou náhodou prečítala tie "super" rady mamičkám prečo nedať zaočkovať a preto ma chytila tá panika,........................... tá je však našťastie preč.
@fansia neviem, mozno to nebola nahoda, ale osud, kt. ta donutil si to precitat a aspon zacat uvazovat, co ides vlastne pichnut do svojho dietata......instinkt by som nepodcenovala, v kazdom pripade by som sa aspon oboznamila s tymi vakcinami a s chorobami poti comu ockujes...a podla toho sa rozhodnut....nie preto, ze ti niekto povie, ze musis, alebo, ze nedaj.....( a konaj tak, co je pre teba vacsie riziko, aby si nelutovala.....)......ja len, ze aspon zakl. info z pribaloveho letaku by si mal kazdy precitat, ci uz je to vakcina, ci hociktory liek.....
@sorciera24 ok ďakujem
@moon1979 prosím ťa, to nemyslíš vážne, veriť akože štúdiám podplatených organizáií, máš bábo? daj ho zaočkovať a potom vyhlás, že si úplne spokojne , ani nesledovala reakciu, lebo si presvedčená, že je to pre TVOJE bábo bezpečné, o cudzom sa ľahko polemizuje...
ja som dala svojho synčeka zaočkovať , dôverovala som lekárke, nepýytala som sa na nežiadúce účinky, bolo mi jasné, že nejaké sú,a le ved predsa vždy sa to týka tak malého percenta... ved aj na antibiotikách, na vitamínoch je uvddené, že môžu byť nežiadúce účinky,... pýtala som sa na reakciu, bolo mi povedané, že teplotky, bolestivé miesto vpichu,,, začervenanie sú OK... to že malý plače v noci, budí sa, je nekludný, unavený a zároveň nevie zaspať- to je všetko samozrejme zo zubov a atď... lenže moja intuícia mi nedala a začala som skúmať bohužiaľ neskoro.., už je zaočkovaný , a teraz mi je až zle,,,
@tinushka123
mám jedno trojročné dieťa a absolvovalo všetky povinné očkovania a je zdravý, pediatra nepoznáme len z poradní, kde sme boli naposledy pri poslednom očkovaní v 15 mesiaci, ATB ešte jeho telo nezažilo ...
každý človek reaguje inak, tak ako tebe môže vyhovovať jeden liek, mne nemusí ... ver si čomu chceš, je to čisto len tvoja osobná vec a tvoje slobodné rozhodnutie, ja ti ho brať nebudem 🙂
@xlucia môžem sa spýtať prečo si si dala dieťa zaočkovať ked mna si presviedčala o tom aké to je svinstvo...požičiavala si mi knihu a podobne? O čom to celé potom vlastne je ked robíte jedno a hovoríte druhé?
@zuzanajamriskova ja mam uz vacsie deti a prve ockovania maju. a doplatili na ne... starsi nie je v poriadku doteraz
@zuzanajamriskova ahoj, musím sa zastať @xlucia - ja som tiež rodičom, ktorý sa o očkovanie pri prvom dieťati vobec nezaujímal. "Donútili" ma až nežiadúce účinky - síce pre niekoho banalita, ale mne to jedno nebolo. Takže až po absolvovaní povinných očkovaní som sa začala viac zaujímať o tú odvrátenú stranu mince. A takých rodičov je bohužiaľ vačšina- že menia názory a postoje až po vlastnej negatívnej skúsenosti. 😖
Dievčatá, možno trochu mimo ... nebudem sa tu vyjadrovať či očkovať, či nie ... je mi tu z toho na grc, čo tu píšete .... sorry za výraz ... niektoré tu píšete o detoxikácií dieťaťa homeopatikami .... prispievala tu aj velvet26. Žiaľ, tiež sa zapojila do tohoto psycha a nezvládla to ☹ ☹ ☹ ☹ tiež chcela detoxikovať svoju dcérku. Malá skončila na jiske a ona ... 🙂 Svoju dcérku moc milovala a chcela pre ňu určite to najlepšie ... ☹ Andrejka, chýbaš, moc ☹ ☹ ☹ ☹
@blumchen007 Nenapises podrobnejsie? Kvoli comu mala skoncila na JISke?

@alikaa dakujem moc, nasa nemala po prevenare ani hexe ziadne neg. nasledky, az po tom priorixe...a mozes mi prosim ta cez ip poslat meno a kontakt na tu tvoju homeopaticku? v nasom meste ziadna totizto nie je...