Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
inak o miere zaockovanosti len 60 percent vyrazne pochybujem
@peter952 musis byt trpezlivy, ani po zavedeni ockovania nevymizli tie ochorenia zo dna na den, zatial su ti ockovani jedinci rozmiestneni dost nerovnomerne, no ak ich pocet bude v rocnikoch narastat a zacnu sa zoskupovat v kolektivoch, potom sa bude dat polemizovat dalej.
*neockovani
@peter952 ti su napichani z hokeja,to sa nerata 😀
@peter952 fuuuha, tak ty si aky konspirator 🙂 A ty azda nevies ake su fakty o ockovani? Aka je realita? Ty si radsej citas nejake trapne hoaxy, alebo sa spoliehas na ten jeden davno poprety podvodny fingovany "vyskum" jedneho konspiratora a pozeras na youtube tie konspiratorske videa? Toto je podla teba mat to "nastudovane"? :D Tak to si na velkom omyle...ucelom mediciny JE liecit. Ak tvoje dieta dostane nejake kiahne, tak az potom sa spamatas? ako tie mamicky, ktore teraz vo velkom behaju po doktoroch a snazia sa nejako este dodatocne doockovat svoje deti, lebo to predtym odmietli? nepozeras spravy? necitas fakty?
@peter952 Sirenie poplasnych sprav je trestny cin. Aby vas za tieto hoaxy a nezmysly niekto este nenahlasil. Pozrite si realne spravym napriklad nieco take: https://svet.sme.sk/c/20281878/rumunsko-bojuje-...
A necitajte uz tie alternativne konspiratorske bludy, skodi vam to. Zacinate tomu stale viac a viac verit. Take alternativy budu na internete vzdy, pokial bude par spekulantov, ktori sa tym chcu zivit a robit k tomu dokonca platene prednasky a pokial budu niektori ludia taki nezvdelani, ze tomu budu verit. Ohrozuju tym vsak vacsinu, cize tych, ktori veria realite, historickym faktom a rokom vyskumom a testov atd...
@figurka1985 Ved vy ste tu dali totalny HOAX ...ved na tom webe, ktory ste tu dali, je okrem inych totalnych hluposti a konspiracii aj takyto odsek ako uvadzam na obrazku, kedze ten text sa neda kopirovat :D je to tak schvalne a svedci to o neserioznosti toho webu
@figurka1985 alebo aj toto :D ved to je neuveriteln, ten web uplne odporuje REALITE a FAKTOM :D a VY tomu vsetkemu co tam pisu VERITE 😀 😀 😀
@peter952 vzdy hovori len doktorka Kristufikova ..no omyl aj ing.pan Fillo a pytali sa na jeho klauzulu na jeho stranke ,ako prispevky na stranke su jeho nazorom a neprebera za to zodpovednost ak rodicia sa nimi riadia a vsetko maju prediskutovat s mnohokrat av okydavanymi dr....virs co povedal,,,, ,viete medicina nie je neomylna,,,, ...to povedal na svoje prispevky na svojej stranke ...cim potvrdil ,ze si nie je isty tym ,co pise....kludne si to najdi v archive markizy ,bolo to neni davno....
@peter952 TISICKY vyskumov a potvrdeni prinosov ockovania, REALITA a fakty, z ktorych prinos ockovania jasne vyplyva, nazory odbornikom, lekarov, atd atd, dalo by sa pokracovat...desiatky rokov skusenosti a desiatky rokov plynucej reality....ale nie, ty si vyberies ten jeden ci dva hoaxy od nejakeho konspiratora, ktory si zalozil biznis na tom, z toci konspiratorske videa a zdiela ich na youtube pre a potom im robi platene prednasky a tomu ty veris... je mi ta uprimne luto.
A este aby som nezabudla, TOTO je realita
"tisice rodicov maju nacitanu literaturu, info a vynikajuco sa orientuju v problematike ockovania" ....takze strčia proste všetkých lekárov do vrecka. 🙄🙊
kde sa konči očkovanie ??? máš taký dojem z momentalnej situácie? naopak, aby sa ešte nepristupilo k tvrdšim postihom za odmietanie .
@peter952 a tvoje dieťa je trvalo poskodene? na otazku, kolko som precitala toho ja, ti rada odpoviem, nie, neprecitala som 10 kniziek od pseudovedatorov a podvodnikov, naco? ale precitala som toho dosť nato, aby som dala svoje dieťa zaočkovať a dala by som ho znova, a dam aj ďalšie, ak ho budem raz mať. Ale uznaj, nemyslíš, že je to trošku málo na to, aby si sa tu mohol tváriť ako odborník na očkovanie, tých 10 knižiek a rok googlenia? ved bud trošku sebakritický - alebo lepšie povedané realista, to ako fakt si myslíš že rok tvojho samoštúdia prekonáva vedcov, lekárov, chemikov, imunologov, hygienikov? nebud smiešny fakt....ak máš dobrý pocit, že si zastavil očkovací biznis alebo že k tomu napomáhaš svojimi správami, tak ok, ži si s týmto dobrým pocitom a trebárs predávaj hadie produkty pri chodníku, ak si myslíš, že je to lepšie ako očkovanie. ale mal by si si, ked uz tak radíš všetkým okolo a každého presviedčaš, prečítať aspoň 10 knižiek od niekoho normálneho na tému očkovanie. Ked už sa tak oháňaš s tým 50:50 tak to urob aj čo sa týka tvojho naštudovania. Aspoň toľko urob pre tento svet, zahltený vakcinačným biznisom. Dalej tu rozhlasujes, ako očakávaš epidemie, hlavne že ty maš dieťa zaočkované a už odrastné z najkritickejšieho veku, čo sú práve deti do 2 rokov. A radíš tu mamkám, aby neočkovali. Pritom ty máš decko "zahojené". Tak to potom čo, vodu kážeš, víno piješ. Absolútne na mna nepôsobí to, že tvoje imaginárne dalšie deťa by ostalo "čisté" ako si sám napísal. Tak a teraz ked sa podla teba konci ten ockovaci biznis, začni už konečne s niečím iným, navrhujem ti znova napríklad výlov veľrýb, ťažbu ropy a pod. Veľa šťastia, určite nájdeš na obe témy aspoň 10 knižiek a budeš odborník.

nie je to ironia ze paniku okolo ockovania zacal, lekar tym ze sfalsoval svoj vyskum vakciny MMR aby mohol lepsie predat obdobnu vakcinu svojej spolocnosti? :D