icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
14. apr 2017

Zase on 😱🙈

saphira83
14. apr 2017

@peter952 cim dalej tym viac ma v tom len utvrdzujes 😊

mirunkad
14. apr 2017

@peter952 no zas ziadna odpoved na to co som sa pytala a zas tvoja reklama na buchiho. Neuspesne.co mas z toho snad zisky ked sem pridas tuto reklamu? 👍 odpoved si mi stale nedal teda ju nevies.necudujem sa,citas bludy a asi to nebolo vysvetlene ani v jednej z tvojich 10 precitanych knih.ked vakciny udrziavaju virusy,preco neudrzali aj prave kiahne,obrnu? Boze uz dlho som necitala vacsie somariny,ako od teba.

peter952
Odpoveď bola odstránená
saphira83
14. apr 2017

@peter952 a neockovane deti mas tie teraz bojuju s osypkami v rumunsku a s ciernym kaslom v anglicku a zial niektore na tie choroby aj umieraju. Viac dokazov mi ani netreba. Kedze zijem v UK tak si predstav ze na cierny kasel by som sa neodvazila svoje dieta neockovat. A pre tvoju informaciu vdaka ockovaniu v tehotenstve klesla umrtnost novorodeniat na tuto chorobu. Az sa realne stretnes s touto hrozbou a budes sa musiet rozhodnut ci zaockovat alebo risknut nakazu a ohrozit zivot svojho dietata potom sa ta opytam lebo od stola je kazdy macher. A ver ze na kazde ockovanie idem s malou dusickou a modlim sa abu vsetko bolo ok.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
hankaop
14. apr 2017

@peter952 vas tento antivax zivi? Inak si neviem vysvetlit toto nekonecne obhajovanie ocividnych a lahkovyvratitelnych cipovin na ukor vlastneho volneho casu.

saphira83
14. apr 2017

@peter952 mudremu porad hlupeho kopni takze koncim tu 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
saphira83
14. apr 2017

@peter952 😂😂😂😂 ani nie ty ich tu vypisujes kazdy den 😂😂

lauritka
14. apr 2017

@saphira83 aj tento nazoru tu dnes bol 🙂 "Uvediem len príklad čierneho kašľa. Veľký strašiak. Nám pediatrička povedala, že mala dieťa, čo naň ochorelo a bez komplikácii sa preliečilo. Nevravím, že to bolo príjemné, veď to nie je žiadna choroba, ale nebolo nutné dieťa očkovať na to, aby bolo vyliečené bez následkov. Brat behal po lekároch - kašľal, nevedel z čoho. Všeobecný mu nakoniec povedal, že to vyzerá na čierny kašeľ. Brat sa preľakal. Lekár sa začal smiať. Povedal, že veľa ľudí ma čierny kašeľ a ani o tom nevedia. Teda, nie je to zaznamené ako čierny kašeľ, ale ten sa tu vyskytuje bežne. Podotýkam, že títo lekári sa zrejme ani nepoznajú a min. ten bratov určite nie je alternatívny, či ako ich zvyknete nazývať"

hankaop
14. apr 2017

@peter952 ale ved vy trepete bludy, zakazdym, ked sa prihlasim na konika, 365 novych sprav od peter952 v kazdej skupine, ktora co i len zakopla o temu ockovania , ktory po celom internete obhajuje antivax a vsade postuje UPLNE IRELEVANTNE statistiky slintacky a krivacky u osipanych! To mate jedno konto a striedate sa traja na smeny??

hankaop
14. apr 2017

@lauritka Nechápem. Noa? Čierny kašel nemá 100% úmrtnosť, ako ani žiadna iná choroba. Noačo, že pozná jedno, čo to v pohode prežilo. Aj tak je to iba jedna pani povedala.

lauritka
14. apr 2017

@hankaop ved prave.... 🙂 saphira pisala, ze by si nedovolila dat nezaočkovat dieta proti čiernemu kašlu.. a niektori ludia tieto choroby uplne zlahčuju, aj osypky.

hankaop
14. apr 2017

nejdem sa tu hadat, dovidenia peter, dufam, ze ked sa zas o tyzden prihlasim, vidime sa zas. A ze vase aj moje deti budu stale zdrave, tak mozme teoretizovat o (ne)ockovani aj do vianoc

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
14. apr 2017

@peter952 ked bojujes za vsetky trvalo poskodene deti, tak povedz ich rodicom, aby podali zalobu, to je najucinnejsi boj, ak chces nieco dokazat a prosim, nehovor mi, ze to nejde a nikdy nikto nic neodklepne, lebo farmamafia, lebo to je len ubohy argument niekoho, kto vlastne nic dokazat nechce.

saphira83
14. apr 2017

@lauritka no opytala by som sa keby tu trosku neprijemnu chorobu malo ich dieta. Moja krsna ju mala a vravela ze mala asi 6 rokov a prosila boha nech to skonci. A ako ma s tym bojovat novorodenec? Lebo z tej trosku neprijemnej choroby mozu skoncit takto malicke deti s tazkymi poskodeniami mozgu, pluc a ktoviecoho este. To su presne nazory ludi ktori sa s nicim takym nestretli len jedna baba povedala. Ved to dieta prezilo tak co.

lauritka
14. apr 2017

@saphira83 suhlasim, videla som video, ked male dietatko dostalo čierny kašel... ☹ hrozne sa trápilo, uplne malinké

saphira83
14. apr 2017

@lauritka tu ma doslova moja midwife prosila aby som sa dala zaockovat lebo videla novorodeniatka s ciernym kaslom a ze to by som nechcela zazit, vidiet a nieto este vlastne dieta ☹

lauritka
14. apr 2017

@saphira83 preto ma rozčuluje ked tu niekto piše, ze očkovanie nefunguje 😨

senta_sofia
14. apr 2017

@saphira83 mas pocit, ze by v UK vyvijali natlak na to, aby sa ockovalo? kedze je to na dobrovolnej baze? ci aku mas skusenost?

saphira83
14. apr 2017

@lauritka veru aj mna. Ja netvrdim ze je 100 percentne bezpecne to by som sa neopovazila pretoze kazdy organizmus funguje inak ale ja nechcem a nebudem riskovat hlavne v tejto uzasnej dobe kedy k nam do europy chodia migranti z afriky a roznasaju choroby hore dole.

saphira83
14. apr 2017

@senta_sofia mala som na vyber. To nebol natlak ja som sa jej pytala ci je to bezpecne v tehotenstve a ona mi povedala toto. Inak by sa o tom najskor ani nezmienila. Iba sa ma na kazdej poradni opytala ci som zaockovana. Ak som povedala nie neriesila. Az niekedy v 32 tyzdni som sa jej na to opytala

senta_sofia
14. apr 2017

@saphira83 myslim skor,co sa deti tyka

saphira83
14. apr 2017

@senta_sofia aha. To je tiez moja volba ci ano alebo nie ale napriklad nezaockovane deti neberu do skolok ale volba je na tebe