icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

Strana
z17
hankaop
19. apr 2017

@evittam lenze osobne skusenosti nie su relevantne, ked ide o taku temu, ako je ockovanie. Pretoze bezny clovek nema dostatocne rozumove kapacity a vzdelanie, aby to dokazal pochopit. Nechcem menovat ziarivy priklad ani ukazovat tu prstom, ale ... 🙂

evittam
19. apr 2017

@hankaop Nemám viac čo dodať - bavili sme sa o kiahňach, ich prenose, priebehu a podobne. Napísala som ti vlastné skúsenosti - a tie nie sú relevantné? 😀
Slušne som reagovala a ty si mi dokázala len odpísať, že píšem blbosti a pravdepodobne si vymýšľam. Ok, viac nerieš. Ďakujem.

evittam
Odpoveď bola odstránená
hankaop
19. apr 2017

@evittam :D samozrejme :D

rik01lulaka
19. apr 2017

@hankaop Človek má rozumové kapacity aby všetko pochopil len musí chcieť a vzdelanie na všetko nepotrebuje, ale má sa pýtať tých, ktorí ho majú...teda na margo očkovania sú to poradne a ak zodpovedajú vaše otázky a podložia ich aj faktami.../čo by mali nakoľko sú odborníci no nie? nie je problém sa rozumne rozhodnúť...

hankaop
19. apr 2017

@rik01lulaka Ale ved ja som sa v klude bavila s Petrom o MMR a MMRV ockovani, ked toto zacalo. Pre hlupáka každý hlúpy, vravievalo sa.

rik01lulaka
19. apr 2017

@hankaop Veď a ja sa bavím nejako hrubo? a čo sa kedysi vravievalo sa dobre vravievalo...

evittam
20. apr 2017

@rik01lulaka No, aká urážlivá. To, že mne napíše, že píšem blbosti a nemám dostatočné rozumové kapacity to už nevadí.....😂😂😂

hankaop
20. apr 2017

@evittam lebo pisete 🙂

@rik01lulaka to som ani nenarazala na vas,ale na tunak pani,co na mna vybehla s antivaxom

evittam
21. apr 2017

@hankaop Ja som na teba "nevybehla" so ziadnym antivaxom. Sa spamataj a nepis hluposti.

matuskka222
13. máj 2017

prosím Vás neviete mi poradiť nejaku dobrú pediatričku v martine ktorá nemá problém s neočkovaním? dakujem

adsumus
13. máj 2017

@matuskka222 načo potrebuješ pediatričku daj sa do skupiny proti očkovaniu a tam ti poradia všetko komplet.

eternity72
13. máj 2017

@adsumus ako dá tam pridám ?😀👌

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
7. jún 2019

@peter952 ze ta to bavi ,diabetes tu bol davno pred ockovanim.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
9. jún 2019

@peter952 ked myslis...

adsumus
23. jún 2019

@aristka ťažko by myslel...

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
25. jún 2019

Peter uz ti bohužiaľ v diskusiách odzvonilo...

peter952
Odpoveď bola odstránená
lotoscom
Autor odpoveď zmazal
Strana
z17