Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
@hankaop Človek má rozumové kapacity aby všetko pochopil len musí chcieť a vzdelanie na všetko nepotrebuje, ale má sa pýtať tých, ktorí ho majú...teda na margo očkovania sú to poradne a ak zodpovedajú vaše otázky a podložia ich aj faktami.../čo by mali nakoľko sú odborníci no nie? nie je problém sa rozumne rozhodnúť...
@rik01lulaka Ale ved ja som sa v klude bavila s Petrom o MMR a MMRV ockovani, ked toto zacalo. Pre hlupáka každý hlúpy, vravievalo sa.
@hankaop Veď a ja sa bavím nejako hrubo? a čo sa kedysi vravievalo sa dobre vravievalo...
@rik01lulaka No, aká urážlivá. To, že mne napíše, že píšem blbosti a nemám dostatočné rozumové kapacity to už nevadí.....😂😂😂
@evittam lebo pisete 🙂
@rik01lulaka to som ani nenarazala na vas,ale na tunak pani,co na mna vybehla s antivaxom
prosím Vás neviete mi poradiť nejaku dobrú pediatričku v martine ktorá nemá problém s neočkovaním? dakujem
@matuskka222 načo potrebuješ pediatričku daj sa do skupiny proti očkovaniu a tam ti poradia všetko komplet.
@adsumus ako dá tam pridám ?😀👌
Peter uz ti bohužiaľ v diskusiách odzvonilo...

@evittam lenze osobne skusenosti nie su relevantne, ked ide o taku temu, ako je ockovanie. Pretoze bezny clovek nema dostatocne rozumove kapacity a vzdelanie, aby to dokazal pochopit. Nechcem menovat ziarivy priklad ani ukazovat tu prstom, ale ... 🙂