Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
@peter952 a ešte k tvojej krásnej novej obrázkovo textovej prílohe o osýpkach. Takúto krasotinku si napíšem a vyrobím aj ja za 5 minút, trebárs urobím aj analýzu o modrom koňovi. Neviem teda ako ty, ale mna na tej vysokej škole učili, že ak idem niečo takéto vypustiť do sveta a odvolávam sa na niečo, tak sa tam vždy prikladajú aj zdroje. To ten verejno dostupný zdroj z ktorého si urobil analýzu je ten jeden link? Kde máš ostatné? Takýto referát do školy máš u mňa za 4. Ale obrázok si vybral pekný. Pochvala.
@senta_sofia
👍😅
Kocky ahojte som tu nova v diskusii o ockovani neockovani... preco sa to vlastne teraz tolko riesi? Vobec neviem? Ano chemiu su sracky a svinstvo👍Ale inak?Davat malu dcerku ockovat? Neockovat? Chcela by som len dake strucne pre a proti👍Dakujem
@lauritka ma stipku pozna z inej skupinky (o macickach) vies ze kocura som ockovat dala😂Aj krvicku mu brali😢 Bola som tehu kazdy len mudroval ze ho dat prec preto som chcela aby bol zdravy👍A veterinar vtedy z vysledkov ze je uplne OK😁Ale tak to je ine...
popravde posledny krat ked MNA ockovali proti tetanu moj organizmus zareagoval tak ze som sa sla udusit doslova... opuchla som dychat sa mi nic moc nedalo ... na urgente mi vtedy rovno dali daco na silnu alergicku reakciu... ked som sa mala dat o par rokov ockovat proti tetanu znovu povedala som jej ze nechcem, prave kvoli tomuto... chapala a nechala ma tak....takze nechcem malej sposobit nieco zle....
@luci1983 mna preockovavali tiez prori tetanu pred troma rokmi tusim.u mna len bolestivosť v mieste vpichu cca dva dni. Asi mas alergiu na nejaku zlozku.tak aj preto si tak reagovala.samozrejme potom treba zvazit dalsie preockovanie.
Mice a psa samozrjeme ockujem.neriskujem napriklad panleukopeniu.ta sa da doniest zvonku aj na topankach.
Peter sa tu zas baví.cim viac mamiciek presvedcit.Ze ta este nezavreli za ohrozovanie verejneho zdravia 😂😱
Skvely prototyp AV.
@peter952 zobral si kartua mas ju doma? Si myslis, ze sme tu vsetky na hlavu alebo co? Ziadny lekar kartu neda z ordinacie do ruk pacientovi. Aj medzi sebou si ich lekari posielaju postou.A ak ti ju dal, tak by som radsej vymenila lekara
@luci1983 si trochu v blbej teme, odporucam ine, preklikni sa hore v ramci odkazu Ideme ockovat... v skratke, odporcovia ockovania tvrdia,ze vakciny nie su bezpecne a ockovanie je zbytocne, zastancovia tvrdia opak 😀 Kazda minca ma dve strany, cize ak budes citat a precitaj si A a skus najst aj B. A samozrejme, nikto z diskutujucich nepozna a nedokaze posudit zdravotny stav tvojho dietata...
@katarinka289 tak to by si bola prekvapena, kolko lekarov kartu domov da 🙂
@peter952 ??? Vy ste nejaky antiockovaci troll? Ja mam niekedy pocit, ze tu fakt IQ na konovi je 60...pre informaciu taky tetanus - je mozne dostat z pody pri trhani buriny...ak to dostanete a infikujete sa..nepomoze Vam ani svatena H20...kokos...tieto diskusie na urovni googlu a jedna mamicka povedala neznasam...normalne prestavam chodit na kona...na margo tetanu: pred 70 rokmi sa to neockovalo a ludia na to bezne zomierali. Viem o com hovorim.
@owecka presne. Mam priklad hned cerstvy. Kamoskina mamina bola v zahrade, stupila na kliniec a do mesiaca zomrela
@katarinka289 Preco by ti kartu nedal? Mne da aj moju aj deti ak napr.ideme na nejake odborne vysetrenie a je k tomu potrebna zdrav.dokumentacia. A ver tomu,ze ju hned po vysetreni nebezim vratit ale mam ju doma.😉
http://svobodnenoviny.eu/protitetanove-vakciny-...
citajte, zistujte viac... a potom sa cudujme, ze v dnesnej dobe kazdy druhy par ma problem splodit potomka... a potom sa tu stretavaju na Mk, majuu vela casu aby rypali do ostatnych, ktori nezdielaju rovnaky nazor... nech si kazdy robi ako uzna za vhodne... a je uplne smiesne, ked sa k takej veci- aj veci ohladom vychovy ci ockovania vyjadruju ludia, ktori este ani deti nemaju... ja som tiez pred porodom mala uplne iny nazor na vela veci... ok- takze ich chapem. ale preco tolko nenavisti??? toto nechapem. normalne su tu slovaci postvani proti slovakom... to sa komu ako podarilo? ??