icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

aristka
30. mar 2017

@peter952 karta nie je tvoja a nerozhodujes o nej...zas nieco co neovladas....lekar na zaklade poziadania ti ju moze dat k nahliadnutiu ,mozes si robit vypis ,ofotit ....ak ti ju dal ,je to zodpovednost dr.tj.keby sa stratila dr. to ma na zodpovednost...

aristka
30. mar 2017

@figurka1985 mysli na to ked svojmu synovi kupis slipy ,sadnete do vyhrievaneho auta a syn sa rozhodne byt otcom vo veku 40 hore a zafajci si cigu ,bude lubit hranolceky ,prekona mums s komplikaciou a kvantum ineho...to co je za link ,konspiracny ako slobodny vysielac.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. mar 2017

@peter952 hold smola ,lekar ti nema kartu vydat a neospravedlnuje ,ci nekryje ho ani tvoj podpis...a nic sa neschovava ,inak by si nemal narok k nahliadnutiu ,plus urobenia kopie ,ci kontroly na poistovni ....jednoducho nie je to tvoja osobna vec ,ale s tvojimi osobnymi udajmi a lekar musi ovladat ako ma nakladat s osob.udajmi ....je za to velka buzeracia a moze byt z toho riadny problem ak by sa karta stratila.

evittam
30. mar 2017

@aristka Ja som mala svoju kartu doma vyse roka. Co myslis,ze spravila lekarka-"nahanala" ma aby som jej ju doniesla?? Vobec.

aristka
30. mar 2017

@evittam bohuzial neznalost neospravedlnuje...

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. mar 2017

@peter952 no tvoj doktor porusuje zakon ,kartu nemas mat doma a k nahliadnutiu ju mas na ambul....a asi to bolo urcene mne ci...kludne si brnkni na dohlad a pozri si zakon ministerstva zdr...

evittam
30. mar 2017

@aristka To mne vysvetlovat nemusis....

peter952
Odpoveď bola odstránená
figurka1985
30. mar 2017

@aristka si si nevsimla, ze mums v poslednom case "utoci" hlavne na ockovancov? takze je jedno, ci bude ockovany, ci nie... a tak to je s viacerymi chorobami, proti kt. ockuju... syna nemam zatial, a nikto u nas v rodine nefajci, takze hadam aj on bude mat rozum... zaujimave, ze nasi stari rodicia nemali ziadne ockovania- a neviem o nikom, kto by bol neplodny... urcite prekonali aj taky strasiak, ako mums, ci osypky... a rodilo sa ich zo 5-10 deti surodencov... no konspiracny link? a myslis si, ze vyrobca vakcin napise nieco zle a o svojich vyrobkoch a navyse to este uverejni ? naivne trosku, nie?. 🙂

aristka
30. mar 2017

@figurka1985 je mums a mums...osypky a osypky a to ,ze ty nepoznas ,neznamena ,ze nebolo...

aristka
30. mar 2017

@figurka1985 ak urobis ty nieco pre tie africke deti ...potom kydaj ,pretoze o nic ine nejde na ludi co pre nich nieco robia...

peter952
Odpoveď bola odstránená
figurka1985
30. mar 2017

@peter952 no rozmyslam nad spojitostou toho, co som napisala ja a ona... a v podstate som napisala, co som chcela, nebudem sa tu zamotavat v debatach, ktore nikam nevedu.. svoje som napisala 🙂 krasny vecer vsetkym- majte hlavne zdrave deti 🙂

aristka
30. mar 2017

@figurka1985 inak ked uz konspirujes ...aka latka sa im ma pichat im ,ktora ich ma sterilizovat,co ich urobi neplodnymi...

lauritka
30. mar 2017

v minulosti bola ina doba, nebol taky stres a press na ludi ako teraz... ženy boli vacisnou v domacnostiach, muzi robili a mohli si "dovolit" aj viac deti.. menej osvety, zrejme aj HAK bola v plienkach..teraz to vyznieva tak, ze kazdy kto bol očkovany proti tetanu musi mat problemy s plodnostou, .. ano vela ludi ma problemy, ale to nebude určite tou vakcinou...
boze uz vsetko na svete pripišeme vakcinam.. a okrem toho sa horšia aj spermie u mužov- čo bola norma pred 10timi rokmi pre spg, dnes už davno neplatí- hranice sa posuvaju...
aj im tetanovka pokazila plodnost ?

kvieta
30. mar 2017

@aristka No veď neplodnými ich urobí ten prezervatív na tej striekačke! Necháááápeš?! 🙂

aristka
30. mar 2017

@kvieta pockame mozno sa dozvieme 😀

kvieta
30. mar 2017

@lauritka veď sa posúva reprodukčný vek, teda, sami si ho posúvame, vek prvorodičiek. A netreba zabudnúť aj na Černobyľ.

lauritka
30. mar 2017

@kvieta ano odklada s a tehotenstvo a s vekom to uz ide tazsie, ludia riešia najprv karieru atd.-.

figurka1985
30. mar 2017

@lauritka tak nasou generaciou zacalo to hromadne ockovanie... a v nasej generacii sa zacali objavovat problemy s plodnostou... stres, strava - ano vsetko so vsetkym suvisi... ale v strese boli ludia aj pred a po vojne, kazda doba ma svoje problemy, ktore teraz vnimame ako banalitu... a napriek tomu sa plodilo o dusu... nepisem, ze ockovanie moze za vsetko,. ale nezlahcujte to... ci aj tu ste vsetky nazoru, ze ockovanie nema ziadne neziaduce ucinky? ved len somar by si myslel, ze ta chemia, ktoru dostanu deticky do svalu- je prirodzena pre telo... prirodzenejsia ako choroba, po ktorej ma clovek dozivotne protilatky... avsak- coskoro vymrie generacia, ktora je tiez neockovana, ktora tie choroby povazovala za uplne bezne, ... ostanu ockovani jedinci, ktori nemaju protilatky- alebo maju maalicko... o par rokov uz ani to. a zoipar neockovanych- az potom uvidite ako sa tie choroby krasne vratia... a bude jedno, ci bude clovek ockovany, ci neockovany... ked ma oslabenu imunitu- tak ho skoli aj chripka... hlavne ze mamicky citaju zlozenie brumikov a vyziv detskych- aby nahodou ich dietatko nezjedlo nejaku nebezpecnu latku, a kludne im daju pichnut chemicky koktail rovno do telicka bez imunity... nezabudnite preockovat vase babky, a dedkov- ti su tiez hrozbou- dajte im to svinstvo, co pichaju dnes detom... mne je to v podstate jedno, nech si kazdy ockuje co len chce..... verim, ze kazdy chce svojmu dietatku najlepsie...len nevedomost niekedy moze zabijat, a neskoro je plakat nad rozliatym mliekom...

aristka
30. mar 2017

@figurka1985 prosim ta nemusis tu aj ty opakovat av prozu ....dostala si jednoduchu otazku ,co pichaju detickam v keni ,ze ich tym sterilizuju ,aka latka do svalu sposobi neviem co v testes ,ci v ovariach...

lauritka
30. mar 2017

@figurka1985 ved ja netvrdim, že nema nežiaduce učinky, to netvrdia ani odbornici.ale NU su zanedbatelne v porovnani s tým aký ťažký môže byť priebeh infekčného ochorenia alebo jeho komplikácie. Epidémie infekčných ochorení, proti ktorým je v súčasnosti možnosť chrániť deti očkovaním zabili vo svete viac detí, ako všetky vojny.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. mar 2017

@figurka1985 inak co sa tyka generacii starsich ,nosili tesilky ,trenky a v autach bol prievan ,mnozili sa v 20tke ,mali pohyb,neboli obezny ....a boli aj neplodne pary napr.po mumse...

lauritka
30. mar 2017

@peter952 aky si si istý že sa nevratia.. ked vidim tu migraciu v EU 🤐

lauritka
30. mar 2017

@peter952 vakciny nemali zasluhu, že boli potlačene take choroby ako detska obrna ? a čo malo podla teba zasluhu ?

aristka
30. mar 2017

@lauritka sarlach tu mame ...ale on o tom nevie ,nema preco ,takze nepochopi ani zvysok...