Chcete sa očkovať proti Covid-19?
Aký mate na toto nazor? Videla som na internete uz vselijake videa ako to sfalšovali ,aby to vyzeralo že im to tam akože pichli. Potom aj vselijake hoaxy. Potom jednej sestricke to tam vraj naozaj pichli a po 17 minutach odpadla. Uz neviem co je pravda a potom sa clovek nema bať...
A nie je vam aj trochu čudne,že zrazu pred očkovanim maju zrazu politici koronu? Zevraj ked mate koronu tak 90 dni vam nemozu pichnut tu vakcinu. Nie je to zvlaštne?
Bojim sa dat ist ockovat ak to bude zase dobrovolne nasilu... je to velmi narychlo vyvynuté..a bohvie ako vela z nas bude na to reagovat
@mogaa Dobrovoľná nebude, neverím tomu. Tak ako nebolo dobrovoľné testovanie.
@scorpionflower1 no ja som pozerala reláciu kde boli lekári aj epidemiologovia a tam hovorili že zatiaľ sa to neodporúča deťom , tehotným, ľuďom s autoimunitným ochorením a tým čo mali ťažké reakcie na iné očkovanie - že pri týchto skupinách ak sa budú ľudia chcieť zaočkovať treba sa poradiť s lekárom a treba zvážiť či bude benefit očkovanie vyšší ako riziko reakcie pri týchto ľuďoch....
@eluveitie31 tak určite treba počítať s tým že štáty sa budú "chrániť", aby sa im Covid neprivliekol s dovolenkármi, čiže len také letné dovolenky do Talianska či Španielska - tam sa bude vyžadovať pravdepodobne PCR test alebo doklad o očkovaní.....ale v začiatkoch je aj uplne nereálne aby niektorý štát žiadal povinné očkovanie lebo bude málo vakcín...
@sasa1310 už som na to odpovedala vyššie v jednom príspevku, že lekár by mal pri týchto ľuďoch zvážiť benefit z očkovania nad možnými nežiaducimi účinkami....ale to mám len z jednej relácie kde sa k tomu vyjadrovali lekári, že pri autoimunitných ochoreniach to treba individuálne posúdiť lekárom ak sa taký človek chce dať zaočkovať
Druhá fáza
V druhej vlne majú byť zaočkovaní pacienti v DSS, pacienti nad 65 rokov, chronicky chorí pacienti, imobilní pacienti, onkologickí pacienti, dialyzovaní pacienti, transplantovaní pacienti, pacienti s biologickou liečbou, pacienti s autoimunitnými ochoreniami, pacienti s poruchou imunity, pokiaľ nie je kontraindikáciou k podaniu vakcíny, pacienti s diabetes mellitus, pacienti s neurologickými závažnými chorobami, pacienti s kardiovaskulárnymi chorobami, pacienti so závažnými psychiatrickými chorobami či ostatní pacienti s chronickými chorobam
Neviem najst tu grafiku, ale tu je to v texte. Prave pre pacientov s autoimunitnymi ochoreniami je korona velmi rizikova, preto by mali byt co najskor zaockovani.
Áno, ja sa dám očkovať hneď ako to bude možné, môj muž tak isto a deti očkovať nebudú..
Zasa ďalšia téma sú ľudia čo sa chcú vydať očkovať a sú ľudia čo sa nechcú.Vzdy to tak bolo a vždy to tak bude.Odpadnut môže aj keď berú krv.Hľad si svojho a do druhých ti môže byť sumafuk či sa zaockuju alebo nie.Mne je to jedno koľko ľudí sa pôjde a koľko ľudí sa nepôjde.Hladim na seba a moju rodinu a ostatných prd makový do toho či sa dám alebo nie
@marseillefan čo je to za vakcinu ked sam putin sa odmietol očkovat nou
@vamajka O svojom tele si budem rozhodovať SAMA a žiadna vláda ani Krčméry.
@scorpionflower1 no ja som len písala čo hovorili lekári v tej relácii, že pri týchto ľuďoch by to mal vždy posúdiť lekár
@falbala132 nezavadzaj!!!!!!!!!! Toto nie je vec nazoru, toto ke exaktna veda. Najprv si nastuduj biologiu, aspon zaklady, potom typy vakcin a akym sposobom funguju. Az potom naber odvahu deklarovat postulaty. Mier! Cela epidemia iba v nahote ukazala nevzdelanost a stav skolstva.
@scorpionflower1 prosim ta do tej druhej fazi tam bude patrit aj stitna zlaza ci nie
@november1111 presne, už sa ani netaja tým, že ide o pokusy.
@carambolo viesta ma nahodou trefne poznamky a triezve nazory.
@eluveitie31 prosím ťa a aké pokusy? že ti niekto vpichne čip a bude ťa špiclovať? alebo že ti po očkovaní narastú rohy? zase nebuďme paranoidní....ak sa niekto bojí nežiaducich účinkov ok to pochopím ale hlúposti ako že niekto ma bude čipovať či mi chce zmeniť DNA tak to je skôr na zamyslenie že takýto ľudia majú volebné právo......nechápem že si takýto ľudia neuvedomujú že kopec ľudí sa ani očkovať nebude môcť včetne detí, tehotných žien a mimochodom všade bude očkovanie dobrovolné.....
@eluveitie31 Norimbersky kodex zakazuje robit pokusy na ludoch bez ich suhlasu.
@mogaa Krčméry sa na TA3 vyjadril, že u detí do 18 rokov a tehot. žien sa nesmie robiť "klinická štúdia" - čiže ešte raz, ja nebudem súčasťou nejakej štúdie. Aby po čase zistili hups...tak takéto a takého účinky sa prejavia u tých a tých ľudí v nejakom časovom horizonte. NIE!
@kvetinka75 Ja som ho čítala, ale očividne sú všetky zákony, charty, deklarácie bez nulovej hodnoty toho času.
@mogaa O čipovaní píšeš ty, ja som sa k tomu nikde nevyjadrila pokiaľ viem.

@mogaa suhlas so vsetkym, ale ludia s autoimunitnymi chorobami sa ockovat budu, a to hned v druhej faze. Pozri ten plan, co s nim sachoval Krajci na tlacovke, tam to je.
Mozno myslis ludi, co maju syndrom imunodificiencie (nedostatocnej imunity).