Nervóznejšie dieťatko po očkovaní Prevenarom
Mamičky, moje prvé dieťatko zvladlo všetky očkovania bez problémov. Teraz druhá dcérka prvé očkovanie zvládla úplne Ok, ale po druhom jej navrela nozka v blízkosti vpichu a zmenilo sa jej správanie. Bolo to veľmi kludnucke, stále usmievave dievčatko a teraz je zreteľne nervoznejsia, placlivejsia a oveľa menej sa usmieva. Sú to 4 dni od očkovania. Čítala som následky po očkovaní v jednej téme a som strašne vystrašená, bojím sa a som úplne mimo..sú takéto príznaky relatívne bežné? Upraví sa to? ☹ máte skúsenosti?
@aristka Ja som napísala k veci a to k tejto:" ...viem .ze pediatri a radovy dr.pokial si na zajazd jachtou nenasporia ..nikto im ju nezaplati ...porovnavas smotanku tj.riaditelia a managment nemocnic ....z pediatrom .ktory je rad .ze uzivi seba a zaplati sestru a za najom priestorov v budove..."
A to je všetko.....Čiže táto téma už dávnejšie odbočila od "veci"....A ja tebe naozaj nebudem nič viac ozrejmovať a ani vysvetľovať a niečim dokazovať, nakoľko je to úplne zbytočne v tvojom prípade. Pekný večer želám.
@bibistec tak to sa mas s cim chvalit .co mas v rodine ...vsetci nadavaju na hornych 10 .dokonca aj dnes som komunikovala s primarom jedneho ara .skor frflal .co sa robi ...ale ten asi nechodi na jachty s riaditelom zariadenia...no tvoja sesternicka .asi chodi ...inak preco nie je pedina .vies kolko fariem by jej platilo ocko a vozovy fabiovy park...
@aristka Tak ak tu na niečom niekto "fičí" tak si to určite ty....A v čom sa vykrúcam - jasne si napísala, že "chudáci" lekári majú ledva na plat sestričky,náklady a nájom....tak som len reagovala....Čo sa týka témy a očkovania vôbec tak si s tebou nemám o tom čo povedať ako som ti už viackrát napísala v iných diskusiách, nakoľko ty nie si schopná tolerovať názory a fakty iných ľudí spolu s tvojimi "kamoškami" tu na fóre, takže sa tu zase "zleťte" a pritakávajte si - ešte raz pekný večer vám prajem.., to je všetko....
@bibistec vies .lenze ako som uz pisala ...to co robi smotanka .neznamena .ze robi radovy pediater alebo iny dr...a este nieco ..po ambulkach chodi aj kvantum reprezentantov.ktori ponukaju rozne doplnky vyzivy ...co mi tak utkvelo v pamati ...nejaky doplnok zo slnecnicovych semienok .ze vraj spevnuje panvive dno .vychadzal okolo 25 eur. tabletky na mesiac a k tomu bonus letacik s cvikmi .....no cviky najde kazdy na nete a semienka panvove dno nespevnia ....jednoducho .uz aj natural reprezentanti klopu na dvere a produkty sa predavaju aj v lekarni ...
@adsumus, ty si vydreta alebo co? Ja neriesim ockovanie ani prevenara, ja som narazala na to ako tu niektori hnusne utocia a trafena hus zagagala. Ani o ovciach som nic nepisala. Uprimne ti poviem, mne je uplne jedno ci si niekto da alebo neda svoje decko ockovat, mna tato tema nerozhodi, je to kazdeho osobna vec. Ale nepacia sa mi utoky, ked niekto napise svoj nazor, skusenosti a podobne. Je jedno ci ide o ockovanie, ide o princip. A ty si rypacka a stavim sa ze je jedno ajkeby sa baby dohodovali ci je lepsie na zaciatku nahodit 4 ocka alebo 5. Lebo si taka povaha. Ja som sa nikdy nezastavala skupinky, ktora je proti ocku, ani skupinky, ktora je za ocko. Keby som mala s ockovanim zlu skusenost, urcite na nu v dobrom upozornim, ale ani sa nabudem bit do prs, ze ake je to super, lebo sme to zvladli. Je to moje sukromie a nikoho nebude v tomto smere presviedcat. Cize nikdy som skupinku kt. je za ockovanie nenazvala ovcami, ani som si to nikdy nemyslela, ani odo mna nikdy nieco take na ziadnom fore nenajdes. Tak ta prosim krot sa, lebo si vedla.
@mirkaaa80 netreba sa "bat" , treba studovat - https://www.modrykonik.sk/group/1799/ ..teda ked si o danej problematike zistis nieco nad ramec reklamneho letaciku, mi pride uzitocnejsie, ako skoncit pri "bani sa" . rozhodnutie je samozrejme na tebe.
@adsumus teba musí hrozne hnevať,že si tvoje výkriky do tmy adminovia nevšímajú 🙂
@kuriatkomm ty by si čo robila keby ta niekto opakovane napádal, že si troll, ovca, farmafirma, rýpač, hráč ruskej rulety so zdravím svojho dieťaťa? nechala by si si kadiť na hlavu? fakt ma to zaujíma, aký postoj by si zaujala
Ach jaj, z Pasteurovho hrobu by mohli spravit elektraren...

@aristka Nooo, ešte sprav z rádových lekárov a pediatrov sociálne prípady. 😅 😅 😅