icon

Očkovaciu proti osýpkam, mumpsu, ružienke a imunoalergológ

romulik1986
30. okt 2015

Dobry vecer maminy...Chcem sa Vas spytat,ci nemate nahodou podobne skusenosti...Dcerka (16 mesiacov) je kardio pacientka bola behom 3 mesiacov 5x chorlava...Kychanie,sopliky a zo soplikov kasle...Bez teplot...Krvne testy,vytery vzdy negativne...Pediatricka nas poslala na pneumologiu(nic nezistili),na ORL(nic nezistili),fibroskopia(v poriadku),kontrola na kardiologii dopadla dobre(zlepsuje sa to)...Kvoli soplikom nam doktorka odložila ockovanie MMR...Dcerke sa prerezali 2 zubky a odvtedy pokoj...No stale sa nam tlacia dalsie a dcerka mava v noci upchaty nosik(stale to pripisujem zubkom)...Moja otazka znie,ci by som nemala navstivit radšej este imunoalergologa pred MMR ockovanim?Nechcela by som nieco podcenit,ked sa o tomto ockovani vselico pise...Dakujem

Strana
z2
romulik1986
autor
31. okt 2015

@brisilda
@esterba odsavackou na vysavac
@brisilda 16 mesiacov...Otuzovana je skoro odmalucka,denne papa ovocie a na toto obdobie som este nasadila Cebion...Clovek nevie ako by urobil najlepsie

silvike
31. okt 2015

@romulik1986
Necitala som prispevky, tak sa mozno budem opakovat... (prepacte🙂. Nemoze to byt skryty reflux ? Viem, ze u mensich deticiek je taketo chraptenie alebo teda akoby upchaty nos aj následkom práve refluxu.

brisilda
31. okt 2015

@romulik1986 nenahli sa do ockovania a uz vobec nie v obdobi kedy je zvysena chorobnost 😉 Ak to ockovanie chces tak rozhodne pockat .............ale aj tak skus si pozriet prib. letak / najdes tam to co ti lekar nepovie / a pozistuj si co najviac informacii nakolko ty budes podpisovat u lekara papier , ze suhlasis s ockovanim . Prajem skore uzdravenie 🙂

romulik1986
autor
31. okt 2015

@silvike Nie nie😃

romulik1986
autor
31. okt 2015

@brisilda Dakujem

esterba
Autor odpoveď zmazal
janage
31. okt 2015

@romulik1986 poslala som IP 🙂

kvetinka64
1. nov 2015

@romulik1986 tiez som si preskakala so synom taketo sopliky, bol mensi ako tvoja dcera. Absolvovali sme aj vysetrenia na skryty reflux, vsetko mal v poriadku. Nakoniec som sa obratila na imunoalergologicku, ktora nas poslala na ORL s podozrenim na Stridor, po vysetreniach sa to potvrdilo. 3mesiace sa budil v noci s upchatym nosom. Boli sme u viacerych lekarov a vsetko bolo ok. K Stridoru sa v 6mesiacoch priadala obstrukcna bronchitida. Prvy krat nam dala imunoalergologicka povolenie na ockovanie az ked mal 1rok. Vsetky ockovania sa nam posunuli a aj MMR. Treba sa poradit s imunoalergologickou.

romulik1986
autor
1. nov 2015

@kvetinka64 Dakujem velmi pekne...Toto som potrebovala vediet,skusenosti s imunoalergologickou

Strana
z2