icon

Očkovanie dopadlo dobre

dudkaaa
26. feb 2013

Ahojte,dnes nas prvy krat očkovali,a strasne sa o maleho bojim, po tom co som tu vsetko citala.prosim napiste mi mamicky ktore ste nemali problemi pri ockovani

kvieta
3. mar 2013

@halienka Možno by si mala o tom informovať aj najvyššieho🙂

something
3. mar 2013

@sampo no asi tolko poznam ano...
@mikymiky tazko povedat aku formu mali ci virusovu alebo po narodeni, ale viem, ze niektori boli narodeni zdravi

sampo
3. mar 2013

@something tak to ma ale vazne zaujima.. mozes mi o tom viac napisat? (mozes aj IP), lebo ja som jakziv nikoho s dmo nevidela...takze je to dost zahada pre mna

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@ewisam
nedavno som sa rozpraval s mladym muzom, tiez otcom, vravel ze by zabil lekara co by ublizil jeho dietatu, ano doslovne zabil!..... a ked som sa ho pytal ci dali ockovat svojho syna, povedal ze asi nevie, asi nieco dostal "do noziciek" 😀 ....takze takto je "informovana" verejnost o rizikach ockovania. Chlapec ani nevedel ze jeho syn mohol umriet alebo moze umriet ale lekara by zabil co synovi ublizi... 😀

vo svete ockujucich je hlupost pritomna sustavne (tu je jasny dokaz)

zeleny_cajik
3. mar 2013

Kto zas nepochopil temu a otazku zakladatelky? Od strany 3 navrhujem vsetko zmazat ako mimo temy @admin 🙄 trapas toto.

kvieta
3. mar 2013

@zaockujteajslnko Ale to neznamená, že pod vplyvom antiočkovacej kampane zmúdreje. Informácie sú podávané jednostranne.

mikymiky
3. mar 2013

@something opakujem, DMO cize detska mozgova obrna, ktora sa moze a nemusi diagnostikovat hned po narodeni, ale spravidla vznika nedostatkom kyslika pri porode, nema absolutne, ale absoutne nic spolocne s ochorenim nazyvanym detska obrna (cize nie detska mozgova obrna, ale iba detska obrna - polio), ktore je virusoveho povodu, ockuje sa v hexavakcine a posledny zdokumentovany pripad bol u nas niekedy zaciatkom osemdesiatych rokov, cize asi len tazko mozes poznat desat takych pripadov. Mylis si pojmy s dojmami, bohuzial tak je na tom podobne vacsina mamiciek, ktore si myslia, ze ta choroba tu stale zuri, pritom o nej uz tak tridsat rokov ani nechyrujeme.

kvieta
3. mar 2013

@zeleny_cajik Hlavne, že nikoho nezaujíma, ako je na tom jej bábo, či je bez teplôt a pod.☹

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@kvieta
ale zmudreje, uz len to ze si uvedomi rizika je znakom zmudrenia.... 🙂

ewisam
3. mar 2013

@zaockujteajslnko lenze netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca... a nehnevaj sa na mna, alebo ked chces, mozes je mi to jedno, tym, ze niekoho nazves hlupakom mu nijak nepomozes 🙂 Takto sa osveta nerobi si myslim...

sorciera24
3. mar 2013

@something tak toto je trapas! DMO ma u nas vela deti, ale s detskou obrnou, proti ktorej sa ockuje nema nic ( ta sa u ans v divokej forme naposledy vskytla v r. 1960).....ved su to dve odlisne veci 😒

ewisam
3. mar 2013

@mikymiky suhlasim

kvieta
3. mar 2013

@zaockujteajslnko To je A... B je ak porovná možné NÚ vakcín a následky chorôb, ich horšieho priebehu, ktoré môže mať ak nedá očkovať, + možné následky po podaní atb pri ich liečbe. Potom možno môžeme hovoriť o zmúdrení🙂

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@kvieta
Klady ockovania v podstate nevidno.... ano, je to tak, klady ockovania v podstate neexistuju!...... ano su tam akesi naznaky ze ockovanie akosi moze v niecom ucinkovat proti infekcnym chorobam, ale nikto netusi ako!!! nikto na tomto svete nevie ci a vobec ako to funguje! A nikto nedokaze zarucit ze to vase dieta nebude obetou tychto chemickych pokusov, lebo nic ine ockovanie ako vynutene chemicke pokusy na ludstve nie su - preto je to aj "povinne".

Infekcne choroby dali zbohom svetu ovela skor ako zacalo ockovanie, ved su na to ocividne jasne a nespochybnitelne grafy!. Ja neviem co ine ako hlupakom sa na da nazvat clovek co nevidi jasne klesajuci pocet ochoreni skor ako zacalo ockovanie. Fakt len tupec to nedokaze pochopit o co tu ide. Ockovanim, comu sa pripisuje tato "magicka moc" to nie je. Je to nieco uplne ine - neviem, ale najskor zivotny styl ktory sa rapidne za 50 rokov zmenil.

ja sam som prezil mumps, rubeolu a ovcie kiahne......zijem, a nic mi nie je.......zato naockovany som bol tolkymi srackami ze s istotou viem ze mam po tom nasledky...

toto su fakty, nespochybnitelne fakty, nic len fakty...

kvieta
3. mar 2013

@zaockujteajslnko Keby si hovoril o tých svojich následkoch po očkovaní, bol by si dosť blízko témy. Inak, véééľmi mi niekoho pripomínaš... žeby som sa stretla už niekde s Tvojim dvojčaťom🙂

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@kvieta
to co pises su len nezmysly a masirovanie hlav ktore za ucelom svojich ziskov produkuje aj firma GlaxoSmithKline, ktora keby chcela tak budes opakovat "cervena je modra, lebo modra je lepsia ako cervena!".

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@kvieta
NU z ockovanie je (aj) smrt. Tak uz len z tohto je jasne ze ockovat dieta s rizikom umrtia je absurdita aj "logicky" 😀

Neviem zatial neuvadzas jediny rozumny argument, len to co ta GlaxoSmithKline a pediatricky co z toho maju euraciky naucili....... Si obycajny clovek co bude papagajovat hocico co mu strcia pred nos....

To ake nasledky mam ja z ockovania neviem, a ani nikdy nezistim, ale nemal som "zdrave" detstvo, a moje dieta (neockovane) toto zdrave detstvo zatial ma....... a to su moje geny.... aj moje geny..........cize zase zlyhavas v argumentoch, len papagajujes hluposti GlaxoSmithKline

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kvieta
3. mar 2013

@zaockujteajslnko Iste, tento víkend sme mali žúrku v Jasnej😀😀😀 Bola o očkovaní samozrejme a o NÚ

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@fidka79
mal som mumps, som na 100% plodny, ano a to uz nie som najmladsi. Ano 100% plodny s prekonanym mumpsom. Kto tu klame? Kto tu strasi? Kto z toho nieco ma? GlaxoSmithKline!

kvieta
3. mar 2013

zato naockovany som bol tolkymi srackami ze s istotou viem ze mam po tom nasledky...

a ani nie o 10min.

To ake nasledky mam ja z ockovania neviem, a ani nikdy nezistim, ale nemal som "zdrave" detstvo, a moje dieta (neockovane) toto zdrave detstvo zatial ma....... a to su moje geny.... aj moje geny..........cize zase zlyhavas v argumentoch, len papagajujes hluposti GlaxoSmithKline

to je skoro ako o modrej a červenej😀

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@fidka79
ano najma GlaxoSmithKline klame, a hlupaci to zeru aj s navijakom.......

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@kvieta
vobec si to neodporuje, naopak sa to doplna, ale asi to nie si schopna pochopit....

vivat la GlaxoSmithKline!

halienka
3. mar 2013

@kvieta neviem koho najvyššieho myslíš, pýtala sa Ewisam tak som informovala ju.

katka0210
3. mar 2013

Mamičky čo píšete, že všetko prebehlo ok, na Vašom mieste by som nekričala hop, lebo ste ešte nepreskočili. Nám sa začali následky prejavovať až po mesiacoch a boli takmer fatálne!
Nepodceňovala by som vakcíny, ktoré prešli za tie roky veľkými zmenami a boli "obohatené" o chutné jedy či toxíny, ktoré s takou dôverou dávate svojim deťom v domnienke, že však aj my sme boli očkovaní, ale čím sme boli my očkovaní?
Nehrajte tu hrdinky, milé maminy, lebo práve to Vaše dieťa malo šťastie, ale MOJE DIEŤA TO ŠTASTIE NEMALO! Takže prestante odhovárať matky aby sa informovali viac, lebo oni tiež nemusia mať také šťastie ako Vy.
Však môže to skončiť "len" nejakou alergiou, či hrčkami, len plačom, však?
V dnešnej dobe je úplne bežné operovať trojmesačné dieťa, lebo po BCG vakcíne má hrče po celej polke tela?
Sa zobuďte prosím Vás a netvárte sa, že očkovanie nemôže ublížiť.
Tých prípadov je už priveľa a mňa NEUMLČÍ názor mamičky, čo ešte nič nezakúsila, nech si prejde tým čo my a potom nech si dovolí odporúčať s úsmevom!
Zobuďte sa, lebo na svete nežijete len Vy, ale aj deti s následkami a kým budete priblblo na všetko prikyvovať nič sa nezmení!!!

kvieta
3. mar 2013

@halienka Prepáč, myslela som, že si zachytila moju otázku na prevenara v druhej diskusii. Nebol to útok na Teba.

sampo
3. mar 2013

@something nedalo mi a musela som googlit. Ty mas na mysli inu obrnu..nie tu, co sposobuje polio a proti ktorej sa ockuje. Nuz, taku mal aj moj svagor...az na mierne krivanie je v poriadku 😉

sampo
3. mar 2013

@zeleny_cajik inak mas pravdu 😅 uplne niekde inde je uz ta debata... 😅

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@katka0210
samozrejme, ockovanim si prakticky dieta pripravis o zdravie, ja pouzivam pojem "dobrovolne si ho popravis" ano je to tak, ci nie hned, ale casom mu urcite skracujes zivot.....

GlaxoSmithKline forever!

bubulka722
3. mar 2013

@kvieta Mali oči a predsa nevideli, mali uši a predsa nepočuli, mali rozum a predsa ním nikdy nezačali rozmýšľať.