Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?
ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?
Ja som dala očkovať všetky tri deti. Majú všetky povinné očkovania. Očkovania navyše neriešim. Určite nedávam chrípku a veci podobné.
aj ja som dala zaockovat mojho v piatich rokoch,, ono na nieco to asi ockuju nielen zo srandy a podla mna sa tiez tie choroby mozu vratit ak sa prestane ockovat
čo je to za očkovanie v 5 -tich rokoch? prečkovanie hexa?
@peter952 Hoax je nepravdivá správa, ktorej cieľom je zvýhodniť nejakú stranu. Informácia, ktorých cieľom je niekomu pomôcť, zároveň ich nemožno overiť, prípadne sú rovno nesprávne. Cieľom je zakryť pravdu, prekryť fakty alebo vytvoriť situáciu, v ktorej sa všetky tvrdenia začnú stávať rovnako pravdepodobnými. Zámerom nie je nevyhnutne pretlačiť jeden pohľad na svet, skôr vytvoriť nedôveru k autoritám, médiám a faktom vo všeobecnosti.
@peter952 nezáujem. Vy ste očkovaný? Ja ako dieťa áno, mám 33 a stále žijem, predstavte si.
@peter952 sorry, ja som strasne proti takejto nasilnej antiockovacej kampani. prvy ma 3x hexa, mmr nedavam. druheho som dala ocko v 15-tom mesiaci, teraz ma 20 mes a 2x hexa, tretia na jar. fakt dlho predlho som si lamala hlavu, ci dat, ci nedat... vela som citala, studovala, pocuval, sledovala maleho..a z toho vsetkeho mi vyplynulo, ze dam. a som spokojnejsia. zijeme na kopaniciach, vedla nasho domu sa denne pasie stado koni...tetanus jak vysity. deti budu vela cestovat... kazdy ma svoje rozumy, plany, vedomie a svedomie.
.
@peter952 🙂))) toto nee🙂 proti kampani som myslela tieto násilné správy čo tu spamuješ vo všetkých fórach o očko. ja niesom proti všetkým očko, len mmr sa nepozdáva môjmu chabému umu🙂 no len aby si ty mal všetko naštudované pane, ked už ideme rady dávať...🙂 nemám rada takého nátlaky. dá sa to podať aj inou formou, ale tak to už je o človeku, všakže...
@peter952 Nech sa páči, pane, možno sa čosi nové podučíš...
@peter952 ja vidím len prázdne reči a nič naštudované. a budeš poučovať ostatných. asi toľko... howk🙂 nice weekend
@chovancova27 presne toto hovorim cely cas - forma otrasna - arogancia, zastrasovanie, spamovanie, urazanie, vnucovanie svojich nazorov 24 hodin denne.
Mna osobne skor o niecom presvedci clovek, co vie urcite nazory prezentovat normalne a najma inteligentne. Toto u mna funguje presne naopak - styl Hitler ci Fico ma vyslovene znechucuje
@peter952 ja nemam o com s vami premyslat. Ja som za ockovanie a vy moj nazor nezmenite.
@peter952 vdaka. Mimochodom, aj ti za to platia ze si taky otravny a vlezly s tymi tvojimi nazormi?

NEOČKUJTE A ZASA SA BUDE ZOMIERAŤ NA TUBERU, OSÝPKY A PODOBNE. Ja nevidím dôvod nedať zaočkovať dieťa, ktoré je zdravé.
Veď nežijeme predsa v bubline! Chodíme na dovolenky a podobne, stretávame rôznych ľudí.
Ja nemám dôvod neveriť lekárom a vedcom, ktorí študovali, venujú sa tomu celý svoj profesionálny život.