icon

Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?

xlucia
24. sep 2011

ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?

inguna
17. feb 2017

NEOČKUJTE A ZASA SA BUDE ZOMIERAŤ NA TUBERU, OSÝPKY A PODOBNE. Ja nevidím dôvod nedať zaočkovať dieťa, ktoré je zdravé.
Veď nežijeme predsa v bubline! Chodíme na dovolenky a podobne, stretávame rôznych ľudí.
Ja nemám dôvod neveriť lekárom a vedcom, ktorí študovali, venujú sa tomu celý svoj profesionálny život.

betina1984
17. feb 2017

Ja som dala očkovať všetky tri deti. Majú všetky povinné očkovania. Očkovania navyše neriešim. Určite nedávam chrípku a veci podobné.

sharra
17. feb 2017

aj ja som dala zaockovat mojho v piatich rokoch,, ono na nieco to asi ockuju nielen zo srandy a podla mna sa tiez tie choroby mozu vratit ak sa prestane ockovat

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
inguna
17. feb 2017

@peter952 Vaše hoaxy ma vôbec nezaujímajú. Áno verím lekárom, 2x som rodila v nemocnici, chodím na preventívne prehliadky ja aj moje deti, keď je problém, dám na lekára. To, že Vy hľadáte iba to zlé, je Váš problém.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

čo je to za očkovanie v 5 -tich rokoch? prečkovanie hexa?

inguna
17. feb 2017

@peter952 Hoax je nepravdivá správa, ktorej cieľom je zvýhodniť nejakú stranu. Informácia, ktorých cieľom je niekomu pomôcť, zároveň ich nemožno overiť, prípadne sú rovno nesprávne. Cieľom je zakryť pravdu, prekryť fakty alebo vytvoriť situáciu, v ktorej sa všetky tvrdenia začnú stávať rovnako pravdepodobnými. Zámerom nie je nevyhnutne pretlačiť jeden pohľad na svet, skôr vytvoriť nedôveru k autoritám, médiám a faktom vo všeobecnosti.

betina1984
17. feb 2017

@peter952 nezáujem. Vy ste očkovaný? Ja ako dieťa áno, mám 33 a stále žijem, predstavte si.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

@peter952 sorry, ja som strasne proti takejto nasilnej antiockovacej kampani. prvy ma 3x hexa, mmr nedavam. druheho som dala ocko v 15-tom mesiaci, teraz ma 20 mes a 2x hexa, tretia na jar. fakt dlho predlho som si lamala hlavu, ci dat, ci nedat... vela som citala, studovala, pocuval, sledovala maleho..a z toho vsetkeho mi vyplynulo, ze dam. a som spokojnejsia. zijeme na kopaniciach, vedla nasho domu sa denne pasie stado koni...tetanus jak vysity. deti budu vela cestovat... kazdy ma svoje rozumy, plany, vedomie a svedomie.
.

peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

@peter952 🙂))) toto nee🙂 proti kampani som myslela tieto násilné správy čo tu spamuješ vo všetkých fórach o očko. ja niesom proti všetkým očko, len mmr sa nepozdáva môjmu chabému umu🙂 no len aby si ty mal všetko naštudované pane, ked už ideme rady dávať...🙂 nemám rada takého nátlaky. dá sa to podať aj inou formou, ale tak to už je o človeku, všakže...

chovancova27
17. feb 2017

@peter952 Nech sa páči, pane, možno sa čosi nové podučíš...

http://www.slobodavockovani.sk/news/co-mozno-ne...

peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

@peter952 ja vidím len prázdne reči a nič naštudované. a budeš poučovať ostatných. asi toľko... howk🙂 nice weekend

mircalla
17. feb 2017

@chovancova27 presne toto hovorim cely cas - forma otrasna - arogancia, zastrasovanie, spamovanie, urazanie, vnucovanie svojich nazorov 24 hodin denne.

Mna osobne skor o niecom presvedci clovek, co vie urcite nazory prezentovat normalne a najma inteligentne. Toto u mna funguje presne naopak - styl Hitler ci Fico ma vyslovene znechucuje

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
betina1984
17. feb 2017

@peter952 ja nemam o com s vami premyslat. Ja som za ockovanie a vy moj nazor nezmenite.

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
17. feb 2017

@peter952 Ja cokolvek od teba necitam ani nesledujem, nepovazujem Ta totiz za normalneho.
Agresivni ludia ako si ty sa mi vzdy hnusili. Pre mna je tvoja forma prezentacie agresivna a neakceptovatelna.

peter952
Odpoveď bola odstránená
betina1984
17. feb 2017

@peter952 vdaka. Mimochodom, aj ti za to platia ze si taky otravny a vlezly s tymi tvojimi nazormi?

mircalla
17. feb 2017

@peter952 Fascinuju ma aj tie 4 anglicke frazy,ktore rad pouzivas a vsade pchas,si ozaj komicky chudak a klaun

peter952
Odpoveď bola odstránená