icon

Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?

xlucia
24. sep 2011

ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?

peter952
Odpoveď bola odstránená
betina1984
17. feb 2017

@peter952 jasne. Peniaze vladnu svetom....

peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

@peter952 ano, prazdne reci. neviem co tu stale splietas Aids, ak vies citat povsimni si v akej si teme. Nastuduj si zaklady, napr. ako sa prenasa tetanus🙂)))) a netvar sa tu mudro. vsetky ta tu schovame do vacku😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
betina1984
17. feb 2017

@peter952 strasne mi pripominas Jehovistov. Furt melu to iste a nikoho to nezaujima...

mircalla
17. feb 2017

@peter952 Ale prosim Ta, nehraj sa tu ty na slusneho....
Nic ine, ako co som ti napisala asi na teba neplati

Vies, aky je rozdiel medzi tebou a jehovistom? Uplne ziadny, obaja su otravni a na ani jedneho nie je nik zvedavy. Zjavne si to stale z odozvy, ktoru tu na MK mas, este nepochopil. Okrem 2 fanusikov tu nikoho nezaujimas. A nemyslim si, ze je to preto, ze cele toto forum je tupe. Je to kvoli tebe.

Ja si kludne precitam aj nazor proti ockovaniu, akurat nie prave od teba

mircalla
17. feb 2017

@betina1984 neuveritelne, ale prave sme napisali to iste.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
chovancova27
17. feb 2017

@peter952 ty netusis o com tociiiiis🙂 you made my day🙂 kto tu tvrdi ze sa tetanus prenasa z cloveka na cloveka🙂) nevieme citat?🙂 uz ti to tu prerasta cez hlavu🙂 ludia, ja milujem tieto temy🙂 pomeeee este daj nejaku mudrost🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
betina1984
17. feb 2017

@peter952 tak v tom sa pleties. Ja s tym nikoho neotravujem a nenutim nikomu svoj nazor. Ked sa ma opytaju ci som ockovala, poviem ze ano a tym to konci. Nikoho nepresviedcam aby to robil alebo nie.

aristka
17. feb 2017

@peter952 ty asi moc vies ,kde sa nachadzaju spory clostridie tetanu a odkial sa do zeme dostanu...
@chovancova27 zjavne vie preco pouzila kone .

mircalla
17. feb 2017

@peter952 Za tych par mesiacov som si nevsimla. ze by jedina nova mamicka (okrem tvojich 2 fanusiciek - nie novych mamiciek), prejavila co len minimalny pozitivny zaujem o tvoje prispevky

aristka
17. feb 2017

@peter952 a este nieco konsky hnoj sa povazuje za velmi kvalitny a vyuzivali ho ludia na hnojenie odkedy zistili ,ze hnoj vyzivuje podu ...takze nasa rodna zem je sporami posiata...

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
17. feb 2017

@peter952 Opat nieco, comu ty veris a co tvoj nazor a snazis sa ho natlacit inym do hlav
Mimochodom drviva vacsina vedeckej komunity jeho hypotezy ohladom AIDS odmietla ako absurdnu, oznacila jeho nazory za konspiracne teorie a varovala pred fatalnymi nasledkami takychto teorii pre ludstvo

Comu veris ty, vydavas za pravdu a jedinu pravu a to je nebezpecne.

chovancova27
17. feb 2017

@peter952 ok, tak sa toho drz. a ja drzim palce👍

norulakp
17. feb 2017

@peter952 prosim ta, vysvetli mne, nevzdelanemu chlapcovi z dediny jednu vec. Myslim, ze s tymi suhlasis aj ty, ze infekcne choroby, proti ktorym sa ockuje v minulosti existovali. Predpokladam, ze to nie je hoax ani vymysel vedcov, ale realne tie choroby boli. Teraz podla teba nie su a nie je to vdaka ockovaniu. Tak vdaka comu podla teba vymyzli? Co stoji za tym? Lebo ak sa nemylim, tak v Azii a v Afrike stale tie choroby postihuju deti vo velkom meradle. To je prosim pekne skupina nezaockovanych deti, kedze tam asi ockovanie nie je povinne. Teraz mi mozno napises, ze chorobyvymizli kvoli lepsej strave, zvysenej hygiene a podobne blaboly. A co ti zaruci v dnesnej dobe, ze ti sem imigranti neprinesu tie choroby, ze tu raz nebude vojna, hladomor a pod. Potom sa tie choroby znova objavia a ver mi, ze v tej dobe budem radsej zaockovany ako nezaockovany. Byt hrdina v case, ked mas kolektivnu imunitu, ked mas co do ust, ked si mas kde ruky umyt v teplej vode je lahke.

A vidim, ze si spravny samouk cez youtube videa a veris vsetkemu co je na youtube. Pre teba to je evidentne studnica mudrosti. Urcite veris aj tomu, ze existuje yeti:

https://www.youtube.com/watch?v=-sWZuykJy9Q

Video to evidentne dokazuje. Asi taku istu vypovednu hodnotu maju aj tebou prikladane linky z youtube ohladne ockovania.

norika1001
17. feb 2017

@bibistec netvrdím, že nemáš pravdu, ale nedám zaočkovať dieťa, ak je chrípková epidémia alebo bol niekto doma chorý, prípadne ak som bola s dieťaťom v spoločnosti chorého. Tam sa to riziko dosť znižuje. Dcérka má atopický ekzém. Po očkovaní jej vystúpil (diagnostikovaný ho mala ešte predtým), pár dní som jej ho ošetrovala a opäť sa stiahol. Neukázal sa tri roky, až teraz, keď už 2 týždne ťahá chorobu. Čiže videla som tú reakciu imunity. Ale keby som jej pred očkovaním našla čo len fliačik, že sa jej objavuje ekzém, odložím jej očkovanie aj o mesiac či dva. Tiež sa mi nepáči, ako niektorí lekári pristupujú k očkovaniu. Ale práve preto som sa rozprávala úprimne s doktorkou, lebo som jej povedala, že očkovať chcem dať, ale takisto chcem poznať všetky riziká a poznať jej vyjadrenie ohľadom nežiadúcich účinkov

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
18. feb 2017

@peter952 Opak je pravdou - povedal kto? Ty? Kto si ty, ze si dovolujes robit takyto zaver??!!
Obmedzeny si tu jedine ty, svedci o tom kazdy tvoj prispevok a myslim, ze sa na tom zhodneme viaceri,
Obmedzene je uz len to, ako sa hras na boha a kazes nam, co je pravda a co nie - pretoze si to povedal ty. Si chory, som o tom presvedcena.

Daj nam este zopar absolutnych pravd, co sa tyka ludskeho zdravia.

mircalla
18. feb 2017

@peter952 neviem, kde beries v sebe tu bohorovnost. Taketo cosi som este nezazila....Clovek, co je presvedceny o tom, ze jedine on ma vo vsetkom pravdu sa nazyva psychopat.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená