icon

Odmietli ste očkovanie?

katalin251
22. máj 2012

Odmietla som ockovanie mojho dietatka,podpisala som u doktorky do karty,ze nesuhlasim s ockovanim.Dala mi papier,ktory mam vyplnit a podpisat a doniest jej.Ako ste vy postupovali?vyplnovali ste tiez nejake dotazniky?

adsumus
19. feb 2017

@evittam ked mi napísal "na tvojom mieste by som sa zabil" si mu nemala čo lajknuť iné, ale mne to nevadí, podla mna ty lajkuješ, vidíš prevenar, lajkneš.

evittam
19. feb 2017

@adsumus Co je podla teba mi je fakt srdecne jedno.

adsumus
19. feb 2017

@evittam ja si myslím, že ti to nie je jedno. ani mne nie jedno, čo ty píšeš alebo lajkuješ. inak by sme sa u netretávali.

evittam
19. feb 2017

@adsumus Chod,prosim,otravovat s tvojimi nezmyselnymi predstavami konecne niekoho ineho. Nemam zaujem s tebou viac diskutovat.

adsumus
19. feb 2017

@evittam ok, len som zvedava ako dlho ti to vydrží ten tvoj nezáujem asi tak dva dni ako zyvčajne.

prevenar
19. feb 2017

@aristka ak dostanem TBC - hned zavolam TEBE, aby si ma zachranila. hahahaha 😀

kbeata
3. mar 2017

@gubrinka ja neviem co sa tu riesi vacsi vyskyt c.kasla ,mumpsu,ci osypok v britanii
ved bolo to aj v tlaci,na epise tiez,ze napr.mumps bol ineho druhu,c.kasel vacsinou ineho virusu proti ktoremu sa ockuje,a dokonca nejake info o osypkam v britanii,tiez ineho kmenu ako je obsiahnuty v terajsej hexe

ivanatim
28. mar 2017

@katalin251 A uz ste dostali rozum ci este stale nie?

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
11. jún 2017

@peter952 este najdi zo dvadsat tem a daj to aj tam...tvoje spamovanie už hranici a fanatizmom.cudujem sa
Ze to admini nechávajú. Hrube zavadzajuce obrazky neznalym rodicom.

moonlight1210
11. jún 2017

@peter952 liberybeacon? To vszne, zlato?
To si uz tak zufaly?

Stranka, kde sa veri, ze sme ockovani proti nasej voli poprasovanim z chemtrails z dopravnych lietadiel?

To fakt si takto klesol???

lauritka
11. jún 2017

na zamyslenie članok : chemtrails- chcú nás otravit zo vzduchu ???
http://invivomagazin.sk/chemtrails-chcu-nas-otr...

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
7. sep 2017

@moonlight1210 tak petka cukruju ostošest .

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
susie16
8. sep 2017

Je smiešne , že očkovať nechcete, ale podpísať to tiež nie. Vy rozhodujete o zivote vašich deti.

anicka766
8. sep 2017

Odmietla som prave vcera 🙂 po prvom ockovani bol syn stale chory. Posledne mesiace sa z toho nejako dostal a odvtedy je zdravy ako buk 🙂 to ma najviac tesi

marianita3008
8. sep 2017

Na to by som reagovala.. nie v zlom, iba ako skusenost... bola som s mladsou dcerou na 5 mesacnej poradni...pediatricka uz po skusenosti s mojou starsou vedela, ze sme za odlozene ockovanie, ale bola som pripravena, ze zacneme ocko..ale ona to neriesila, tym padom ani ja... mala o dva tyzdne ochorela... a bola v kuse tri mesiace chora... to boli ze silne nadchy, kasle, zapal priedusiek, horucky kazde dva tyzdne... zacalo to v polovici oktobra a skoncilo kdesi po 3.kraloch v januari... a stale je nachylnejsia...kebyze ju dam vtedy ockovat, nadavam si a urcite by som to dala za vinu tomu (starsia bola ocko az v 19 mesiacoch a okrem 6choroby a par soplikov dovtedy nebola chora). Ono niekedy to nie je (len) o ockovani...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
9. sep 2017

@susie16 Co je smiesne na tom,ze nepodpíšem nieco s cim nesuhlasim? Ty podpisujes hocico aj to s cim nesuhlasis? Ja teda nie.

evittam
9. sep 2017

@susie16 Pre mna je zase nepochopiteľné,ze niektori ludia podpisuju aj to s čím nesuhlasia.

evittam
9. sep 2017

@susie16 A len tak zo zaujimavosti. O živote tvojich detí rozhoduje kto?

susie16
9. sep 2017

@evittam , uvediem ti príklad z praxe. určite ako dieťa si detské kiahne mala. A určite si spomínaš aké hrozné to bolo. A to si bola očkovaná. Vieš si predstaviť čo prežije (ak prežije) to dieťa? Vezmeš si to ako matka na triko , že si za to zodpovedná? A ak odmietneš, je taký problém to písomne potvrdiť , že za to všetko nesieš plnú zodpovednosť ako zákonný zástupca?

evittam
9. sep 2017

@susie16 Ako vidno nemáš anu sajnu o očkovaní. Proti ovcim kiahnam sa totiž neockuje. A ano mala som kiahne ale vôbec si to nepamatam. Ale velmi dobre si pamätám ako mali kiahne moje dve neockovane deti voči nim, dcérka nie je očkovana dokonca vobec. Syn mal o nieco viac vyrazok ako dcerka-mozno max.150, ziadne teploty,komplikacie,nic do 10dni bol v škole, dcerka (1.5roka) pár vyrazok a tiez priebeh sko syn, do 8dni bola v poriadku. Taktiez kamartkina dcera mala podobny priebeh. Synovi spoluziaci tiez,max.jedna spoluziacka mala horsi priebeh-vela vyrážok, teploty.
Takže ta sklamem-nepamatam si nic "hrozne".

Ak mne lekar podpise,ze môjmu dieťaťu nic nehrozi po podaní vakcíny,ktoru on pichne a ze mojmu dieťaťu zaruci,ze chorobu nedostane tak potom mozno ale len možno pouvažujem,ze nieco podpisem-ale určite nie to s čím nesuhlasim. Ja som podpisala,ze nesuhlasim s podanim tej a tej vakcíny. S tym problem nemam.

evittam
9. sep 2017

A takyto ludia tu idu sirit strach s beznou detskou chorobou (ano ktora moze mat z niekoho horší priebeh a nasledky ako kazda iná choroba). Ľudia co ani nevedia proti čomu sa očkuje. A takí tu idu posudzovať inych a poučovať.

evittam
9. sep 2017

*u niekoho