icon

Oľutovali ste neočkovanie?

julka82
9. mar 2015

Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info

adsumus
12. jún 2015

@abbey1 A ty vieš? Vieš aké to je urážlivé, že tu mladých lekárov, ktorí maju odvahu a vedia čeliť klamstvám antivaxu, očiernuješ a okydávaš každeho, komu sa ich názory páčia? Ty si urazila nás všetkých, ktorí veríme mladým lekárom a podporujeme ich proti antivax. 😠

sorciera24
12. jún 2015

@lucia466 no vidis, ty si das paralen a dost ti to skodi 😉

lucia466
12. jún 2015

@abbey1 kde nekomunikujem slusne ? Nevsimla som si. Ja som dost trpezliva a viem riadne argumentovat bez urazok apod.
@sorciera24. K paralenu nemas pribalovy letak ked uz sa na ten letacik tak odvolavas ? Idem pozriet. Ja mam tusim v kazdej jednej krabicke. Si predstav ze este aj v Celaskone 😉

lucia466
12. jún 2015

@adsumus vsetci lekari su predsa hovna podplatene to nevies ?
Lepsie rady davaju bio-raw matky z MK co za 3r na materskej vystudovali same cez google. Vsetko je na webe to nevies ?

lucia466
12. jún 2015

@sorciera24 ok nabuduce skusim dat miesto paralenu nejaku čečinu z lesa - k nej neni pribalovy letak 😉

kristinkahugo
12. jún 2015

@lucia466 a učňovka skončená.😛😛😛

lucia466
12. jún 2015

@kristinkahugo hej ono to tak naozaj je. Uz som to tu niekde spominala, vlada by mala prehodnotit dlzku rodicaku lebo za tri roky zenam vie pekne hrabnut ked ziju google life. Pekne pol roka doma jak v zahranici a hajde do prace do reality. Podobne je to v zahranici. Tam si sotva niekto vala sunky doma tri roky. A potom ze je u nas tolko rozvodov. Ved ak ma chlap doma trpiet zensku co sa hra na Mudrca, ani sa necudujem. Bud hrabne aj jemu alebo sa rozvedie.

lorela
12. jún 2015

@lucia466
@kristinkahugo Alebo sa ani netaja a s pychou do sveta kricia, ze po veceroch na materskej "studovali" na internete 😀, a tak sa dopracovali ku znalostiam hned niekolkych vednych disciplin 😅

lucia466
12. jún 2015

@lorela prospesnejsie by bolo keby si sli niekam zabehat alebo na zumbu sa ponatrasat. Kvalitnejsie vyuzitie casu bez ohrozenia populacie, svojich potomkov a manzelstva.

lorela
12. jún 2015

@lucia466 Nepochybne.

uhnakova
12. jún 2015

@lucia466 myslim, ze je vela zien, ktore by zostali doma s malym dietatom aj bez statnej almuzny v podobe rodicaku. Niektore profesie sa daju robit ciastocne aj z domu 🙂

petra141181
12. jún 2015

@dollynkaa nie je to tak trochu diskryminacia?

lucia466
12. jún 2015

@uhnakova ha ved to prave vidim. Pediatricky, infektologicky, imunologicky, alergologicky . A taky Mudrc sa lame v skole 10 rokov a nakoniec aj tak musi bojovat s bio matkami. Ziadna slava. Ja byt Mudr este si aj vyssi plat vydupem. A cudujeme sa ze to robia.

uhnakova
12. jún 2015

@lucia466 Nejako to dramatizujes 🙂. Ty si si nikdy nekupila bio vyrobok? 🙂

abbey1
12. jún 2015

@adsumus Ja ich očierňujem, ked poukážem, že sa znižujú k urážkam, výsmechu a ostrej kritike všetkého, čo im nesedí. Fajn, ak toto považuješ za urážky. Ja si vážim mnohých lekárov, ktorí sú vysoko ľudský i profesionálny zároveň. A poznám ich zopár. Nikdy som nemala problém im vyjadriť vdačnosť, úctu a vychváliť ich i na verejnosti. Nikdy však nebudem mať dôveru k lekárovi, ktorí sa zníži k urážkam len z dôvodu svojho pocitu toho najmúdrejšieho a bohurovného.

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 A je to tu opäť. Bio matka je skôr už pochvalný titul než urážka. Kto chce, kúpi brumíka, kto chce, dopestuje si bio ovocie a zeleninu.

abbey1
12. jún 2015

Inak je naozaj pozoruhodné, že s posmechom na adresu neočkujúcich sa stretám len tu a na Fb. V reálnom svete som sa s ničím podobným nestretla. Ale je mi jasné,, že každý sa niečim potrebuje živiť a mať určitú psychohygienu.

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 Tvoje príspevky tu považuješ na slušné, tak potom som nesmierne rada, že spolu máme tu česť len tu na Mk.

lucia466
12. jún 2015

@uhnakova pockaj bio jablka neporovnavaj s matkami co ohrozuju deti neockovani LEBO je to chemia ale zaroven strcia decku jupika a brumika. Ja nepatrim medzi matky ktore pecu doma bez muky lebo bezlepkaci su dnes IN, jedia cokoladu bez kakaa, jogurty light bez smotany a mohla by som pokracovat....
K tomu rodicaku. V Australii odobrali prispevky na dieta neocko detom, keby tu odobrali rodicaky a pridavky to by bola show. Hned by utekali ockovat. Asi len na to cakaju.

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 😀 😀 😀 😀 To je už fakt k smiech. Tých pár eur by ma donútili.Ale ver si. 😀 😀 😀

uhnakova
12. jún 2015

@lucia466 ver tomu, ze nedonutili. Pochybujem, ze v Australii sa zdvihla preockovanost kvoli odoberaniu prispevkov na dieta.

lucia466
12. jún 2015

@abbey1 ja som neslusna? To si kde vycitala? Nadavam niekomu do krav apod? Ci ako? Nepochopila som skus objasnit.
Myslim ze sa tu viedla normalna diskusia a ze niekto neunesie argumenty a fakty ktore sa nezmenia? Bohuzial to je veda.

lucia466
12. jún 2015

@abbey1 sa vam teraz smeje 😉 potom by ste vyplakavali hen v dalsej teme "ako vyzit zo 40eur na tyzden" 😉

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 Ked si robíš žarty z liečenia akože bio listami a podobne, to fakt nepovažujem za slušnú komunikáciu. Ale ja chápem, že každý máme svoju vlastnú úroveň a sme asi zvyknutí na inú komunikáciu vo svojom okolí.

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 Ja neviem, ako si žijete vy. Ale ja si zarobím podstatne viac ako vami spomínanú sumu. Nikdy moje deti neboli odkázané na pomoc od štátu. I pokutu som zaplatila vyše 3stovky a netrpeli sme núdzou. Ale hnevalo ma to z dôvodu, že by som tie peniaze radšej dala na charitu, ako RUVZ. Takže ano, tento váš no no no finančný postih je mi smiešny.

lucia466
12. jún 2015

@abbey1 pozri alternativna medicina (az na niekt.bylinky) je cisty biznis a placebo efekt. To ma nikto nepresvedci o opaku ze napr.z CDS bielidlom ked si spravis klystir zbavis sa parazitov v tele. Akurat si vy,,, vlastnu sliznicu creva. Aj toto je alternativna medicina a inak dnes popularna praktizovana aj na detoch. A najvacsia sranda je ze v 99% to robia matky ktore deti maju neocko.

abbey1
12. jún 2015

@lucia466 Akú super štatistiku máš. 😀
A kde si vo svojich predchádzajúcich príspevkoch hovorila o tomto? Ja som zaregistrovala len nejaké listy a čerešne. Asi si dám večerný internetový rýchlokurz čítania. 😉

uhnakova
12. jún 2015

@lucia466 my pouzivame doma napriklad nechtikovu mast. A naozaj urychluje hojenie drobnych poraneni. Alternativna medicina neznamena len kynozenie parazitov pofidernymi chemikaliami. Ale najma vyuzivanie liecivych rastlin, ktore zjednodusuju a ulahcuju prezitie beznych neprijemnosti ako su nachladnutia a nejake tie odreniny.

edko22
12. jún 2015

Co je pekne na antivaxe je ta karma. Cakanie, ci moje dieta neschyta nieco, comu som mohol zabranit. Kazda cesta do zahranicia, kazdy cudzinec ci kolektiv moze byt fatalny.

K teme tohto vlakna snad najvhodnejsie vycitky antivax matky, ked ju to dohnalo. Co k tomu dodat....

Rodičia nezaočkovaného chlapca sú podľa informácií zahraničných médií „zdevastovaní“ a ich mladšiu dcéru už dali vakcinovať. „Rodičia sú zdrvení a uznali, že sa cítia podvedení, pretože neboli správne informovaní,“ povedal katalánsky šéf verejného zdravotníctva Antoni Mateu El País. „Majú hlboký pocit viny, ktorého sa ich snažíme zbaviť.“ Španielske médiá potvrdili, že rodina patrila k minorite, ktorá sa obávala očkovania pre jeho vedľajšie efekty.

lucia466
12. jún 2015

@abbey1 ja si zijem tip top mne nic nechyba nastastie ani financie ani zdravy rozum. Ja keby rodicak nemam tak ho nemam,aj tak odkladam bokom. Ja si viem na seba zarobit aj pocas rodicaku (vid temu preco sa zeny stazuju ze su bez penazi na RD) a nepoznam co je to byt nezamestnana. Preto som narazala aj na matky aby nesedeli tri roky doma lebo potom to takto dopadne , ze im prepne. A je xy matiek kt.by ta almuzna velmi chybala tomu verim. Uz by si ani nevymyslali NU ockovania 😉