Oľutovali ste neočkovanie?
Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info
@uhnakova ved som spomenula, ze az na niekt.zeliny napr.repik aj mne pomohol 😀 ale pod altern.medicinou su neni len
@abbey1 čečiny(nie ceresne, to citanie ti prospeje) ale spadaju tam aj ciste bludy za kt.by mali zatvarat ludi . Vysmievaju sa chorym ludom.
@edko22 napisal si mi z duse. Bala by som sa o svoje dieta. Neviem ale ako matka mam nejaky materinsky instinkt, materinsky pud kt.mi nedovoli vedome ohrozovat dieta. Videla som napr.vo viac skolkach cernoskov. Vies odkial su. Vies ci su ocko? Vies ci nedoniesli nieco? Ako skonci moje ocko dieta a ako tvoje neocko ak sa nakazi?
@abbey1 ja som ta nezacala oslovovat predsa. Ale urcite by ta donutila skutocnost ze ak by tvoje dieta ochorelo na nieco proti comu mohlo byt ockovane, niesla by si pravnu aj financnu zodpovednost t.j. basa ak dieta zomrie, alebo vsetky naklady spojene s liecbou (neviem ci by ti aj hypoteka stacila) za toto keby sa hlasovala stojim prva v rade
@edko22 Prosím vás, dohodnite sa na mojej analýze a napíšte jeden príspevok, aby som nemusela postupne čítať, ako by som plakala kvôli peniazom, ako by som si nohy lámala a podobne. Ja vám na oplátku napíšem, že ak by ste vy zažili s deťmi všetko čo my, tiež by ste začali o očkovaní uvažovať. Nepíšem schválne, že by ste očkovať prestali. To si nedovolím vás takto zhodnotiť cez net. Ale mnohé veci v živote by ste prehodnotili.
@edko22 presne tak..chcem vidieť ako by neočko veselo chodili do toho nakazeného kolektívu, pripadne keby bolo podozrenie. Ja očko by som sa bála lebo ved nič nie je 100% garancia len verím tomu že priebeh by bol ,,nebe a dudy,, pri očko a neočko...ale ved tie ich deti sa daju dodatočne ako dospelé očkovať... 🙂 Minimálne ak budu chcieť ist niekde do sveta, verím že takých bude dosť.
@lucia466 Lucka nehnevaj sa, ale akože to placebo efekt uspalo resp zničilo zl, stafylokoka - a bolo to koloidné striebro. Doniesli sme si ho z pôrodnice a bez atb sme to zvládli. Syn s placebom - bylinkovými tinktúrami- môže konečne spať, bez toho aby sa v noci budil, krútil, prehadzoval a dokonca sme tým zastavili rôzne tiky - touretow syndróm. Pri tomto všetkom chémia zlihala, žiadne lieky nezaberali. Ďakujem každému placebu, ktoré zafunguje.
Ďalšia vec - lieky či rôzne vitamíny v ktorých je aspartám, rôzne iné sladidlá, farbivá atď.....nie je biznis? Kto by nekúpil dieťaťu dobrých a zdravých marťankov, v ktorých nie je nič zdravé, alebo probiotiká s farbivom a aspartamom - chceš názov? Aby si ich mohla kúpiť svojim detičkám? A ten jogurt light by som dieťaťu určite nedala. Urob doma a bude určite zdravší- keď odobereš smotanu musíš niečím zahustiť inak by to bla voda, takžev tom tvojom zdravom jogurte je určite nejaké dobré zahusťovadlo. Toť môj názor na bio, biznis či placebo
@lucia466 Posledný koment k vám. Ospravedlňujem sa za preklep na mobile. Jenou rukou sa mi zle písalo a občas som si nevšimla, čo mobil prepísal. A tak vznikli čerešne z čečečiny.
Prosím, nič o mne neviete, tak prosím nehodnotte, čo by ma k čomu donútilo. Sú veci, ku ktorým ma nedonúti ani pištol pri hlave.
@lucia466 prosim odkial mas toto info? : " No vakcina sa nepicha priamo do krv.obehu ale do svalu. Odtial sa za 28dni dostane kumulovane do krvneho obehu 17% hliniku z hydroxidu hliniteho, kt.sa zhruba 35% vyluci mocom a kumulovame 51% hliniku z fosforecnanu hliniteho kt.sa mocom vyluci z viac ako 43%. Ostatok hlinika sa naozaj moze dostat do krvneho obehu ale vychadza to zanedbatelne mnoztvo 0,003% z vakciny co absolutne neohrozuje centr.nervovu sustavu. " dakujem!
@le4 ale aj to male percento moze sposobit alergie, lebo tie zluceniny a oxidy hlinika toto dokazu, nie?
@beatricer touretta si vyliečila bylinkami ne? Poruchu mozgu resp. bazálnych ganglií...tomu tak verím. Zrejme to nebol touret ale nejaka neuroza...
tinktury a bylinky mam aj ja osobne rada - repík mi pomohl, tinktury na dasna, čaje...
Ale su ochorenia na ktoré žial už bylinky nestačia a nestačí tam ani viera že pomožu. Brániť sa 100% chemii znamená v dnešných podmienkach zničeného prostredia - prirody jediné - prirodzený život - krátky život...lebo aj choroby su prirodzené, mutácie su prirodzené, smrt je vlastne tiež prirodzený dej.....
@beatricer k homeopatikam a alternativnej medicine som sa uz vyjadrila. Pre mna je to asi nejak podobne ze zlopnem oscilo a benosen dam si na hrb kosmodisk a zarucene budem zdrava bez bolesti spat jak babika. Urcite. Oscilo som skusila a o tyzden som chytila infekt. Na mna placebo nefunguje. Aaaaa infekt som chytila lebo mam posratu imunitu, zabudla som ze aom ockovana.
@abbey1 no a co by si potom urobila keby sa tu objavil cierny kasel napr.? To ma zaujima celkom.
@ivkadracova všetci alergici by sa mali v prvom rade pozrieť na svoje ,,rodinné zaťaženie,, a predispozície, ktoré odovzdali geneticky svojim deťom. Dnes každý druhý je alergik...takí plodia deti a tí budu tiež alergici..a ked su alergici obaja rodičia tak nie je o čom.
@petra141181 hmmm pokial sa jedna o zdravie deti tak to neni spravne slovo diskryminacia.
@edko22 ak niekto považuje byliny za zeliny tak potom s tým problém má. A koloidné striebro? Keď CDS je placebo tak aj koloidné.
@sardinka333 a vieš na čo je tinktúra z brezy? topoľa?borovice?ježibaby? Starostlivo pripravené, správne dávkované? Neprajem nikomu vidieť ako ho vykrúcalo, vydával zvuky, šúchal si nos.....a toto všetko vďaka tinktúram ustálo. Vďaka liekom sa to len zhoršovalo...začal sa nám už aj zajakávať - lieky som
odmietla
@edko22 Ďalší psychológ na nete? Tiež samoštúdium, ako sa tu isté dámy vysmievajú neočkujúcim? Ty si fakt presvedčený, že presne vieš, ako by som sa zachovala? Super. Lebo ja sa držím hesla " Never say" never, viem, že mám zopár hraníc, ktoré by som nikdy neprekročila, zopár, ktoré by ma určité veci možno dotlačili prekročiť. Ty však už teraz presne vieš, čo by som robila ja, dokonca vieš zhodnotiť moje antivax ego. Tento pojem som tu ešte nezaznamenala, ale možno len nečítam správne témy dosť často.
@sanym Mne je trápne sa opakovať, ale ja sa tu fakt chodím baviť. Vážne témy, kde ide o život, ale niektoré príspevky tu z toho robia grotesky. Mali by sa snažiť ľudí nútiť sa zamyslieť, zjavne však radšej idú inou cestou.
Ale na druhú stranu sa tu o sebe veľa dozviem. Radšej nepíšem, s akými národnostiami sa stýkam, a kam občas zaletíme. 😕

@lucia466 Ale ja nechápem, prečo to tu vypisuješ mne. Ja som si vždy dokázala deti zaopatriť. Rovnako som neskončila s učňovkou,, čítaním Nového času, sedením na zadku doma 3 roky, ako ste to tu posmešne popisovali.
A asi máš pravdu, že by tá suma mnohým ľuďom chýbala, teda hlavne tým deťom. Tak neviem, pre koho by to bol v konečnom dôsledku trest. ☹ Ale ja som presvedčená,, že by to donútilo očkovať minimum ľudí. Mňa teda určite nie. Peniaze sú v mojom živote tá posledná vec, ktoré by ma nútili robiť niečo proti môjmu presvedčeniu.