Osýpky v Anglicku
7.4 2013 bolo v okoli Walesu zaznamenanych 588 pripadov osýpok! Len za jeden den zaočkovali MMR vakcínou 800 detí rodičov, ktorí sa obávajú ochorenia.Stále však 3,800 detí nemá obe dávky.Predstavitelia uradu pre verejné zdravotníctvo tvrdia, že je len otázkou času, že sa objavia vážne poškodenia zraku, sluchu a mozgu. Na slovesnku sa rozmáha silné neockovacie loby... Jeho cielom je aby sme podobne epidemie mali aj na slovensku. Výzivam preto k opatrnosti aby sme nesli cestou Velkej Británie....pretoze dovod tejto epidemie je predovsetkym ten že je v krajine nizka zaockovanost MMR. Ak su tu nejaké maminky priamo s UK a stretli sa s tymto problemom bola by som rada keby zareagovali a informovali nas o situacii. Mozno to je jediny sposob ako neurobit rovnaku chybu u nas...
@sorciera24 Ano a jeden z nich je homeopat a má na predaj lepšiu vakcínku, že. Tvrdenia treba podložiť, ináč majú nulovú výpovednú hodnotu, hraničiacu so zavádzaním.
@sorciera24 My všetci sme si pozreli toto video a niesme ako obmedzenci, máme vlastný úsudok a predpokladáme že väčšina nenavštevovala osobitné školy,že?
http://www.mojevideo.sk/video/198ed/chudobni_zm...
Toto si všetci pozrite kto za koľko a kvôli čomu lieči a očkuje naše deti. Aspoň že sa nájdu aj takí čo povedia do kamery pravdu.
Sú to skorumpovaní zlodeji. Potom si jedného z nich vyberte ktorý neberie úplatky od farmafiriem. Kto takého nájde nech doporučí ostatným.
@adsumus ja som nikde nehovorila o homeopatoch;) ani k zaidnym nechodim;).......ak by si dobre citala, tak si precitas, ze pisem uplne o normalnych kalsickych lekaroch, kt. napr. mozno zaockovali aj teba, ci tvoje dieta (ale svoje nie;)).....mena im sem nedam, sorry, nebudem robit zle niekomu, kto ma aspon stipku zdraveho rozumu🙂 ale je ich dost.....a tym koncim, lebo odpoved som nedostala pre neporozumenie textu tebou...idem na zumbu cau...... nebudem tu vysedavat an zadku ako ty a ta co ta likuje 😀
@irenkask co ti poviem, aj tuto nasa prakticka lekarka je asi truba podla adsumus, ale chodi k nej cele sidlisko🙂))) a ani netusia ku komu 😀 na tom sa najviac bavim....caute....uz som von.)
tomu homeopatovi by som neverila uz vobec....ide mu len o prachy....predava placebo........a tomu co ma vakcinu ? tomu hej. 🙂 🙂 🙂
.preco stale ti antivakcinisti stale strasia a nezalezu niekde do diery?
su ako nocna mora modreho konika...hej a este zopar.fanatkov.... 😲 😲 😲 😲 ako ked sadaj slnko sadaj za vysoku horu ...lebo ked nesadnes stiahnu ta za nohu..... 😀 😀 😀 😀
to spievali stare matere ked uz nevladali .. 😀 😀 😀 😀
.robit na poliach 😀 😀
@sorciera24 Už chod konečne tancovať, debata ti neutečie, máme to ešte na dlho.
Máme nové čísla ochorení na osýpky vo Walese. 1,142 prípadov od vypuknutia epidémie. Ale už našťastie zaočkovali okolo 4, 000 detí a tým poklesol počet neočkovaných o 40%, tak dúfajme, že sa im to podarí zastaviť.
Niečo na spestrenie 😉
http://www.thetimes.co.uk/tto/health/news/artic...
Dievča, ktoré bolo v r. 1991 očkované MMR vakcínou, ohluchlo na jedno ucho. Neuznali jej ale kompenzáciu 120tis. libier. Dovod - veď na druhé ucho počuje, tak čo.
Takže poučenie: nevadí, že vašim deťom može očkovanie naštartovať autizmus - ale hluché nebudú. Nevadí, že sa im može spomaliť psychomotorika, že začnú zle jesť, spávať apod. Ale aspoň na jedno ucho budú počuť, no nekúp to 😉
Podľa toho, čo o tom píše tlač,bola očkovaná pred 22 rokmi vakcínou, ktorá sa už neočkuje. Koľko takých prípadov sa odvtedy vyskytlo?
Pre porovnanie, sme v súčasnosti, v Europe.
Momentálne sú dva prípady subacute sclerosing panencephalitis, čo je ochorenie, ktoré sa môže vyvinúť po prekonaní osýpok v priebehu 7 rokov a spôsobuje paralýzu a smrť do troch rokov od diagnózy.
13 ročné dieťa, ktoré sa nakazilo u lekára od nezaočkovaného chlapca zomrelo.
6 ročná sa nakazila ked ešte nemohla byť očkovaná a stále nechodí.
Za posledných 12 mesiacov bolo v Europe 6 prípadov encefalitídy z osýpok.
@adsumus nemám teraz čas na podrobnú analýzu tvojho príspevku, len by ma zaujímalo, kde si vzala informáciu, o akú vakcínu sa presne jednalo a že sa ňou dnes už neočkuje. Pretože vo viacerých témach sa tvoje kolegyne (možno aj ty, neviem, už to neregistrujem) oháňali tým, že MMR vakcína sa používa vyše 30 rokov.
@nae Pozri si, prosím, toto video 2:57 o tom aký dopad mali osýpky na tohto chlapca.
http://www.ockovanieinfo.sk/clanok-sk-1-76-Osyp...
Vsetci si to pozrite, predtým ako sa rozhodnete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@adsumus mam ti poslat video mojej mamy, kt. prekonala osypky a je ziva a zdrava?......cheps, mozu, nemusia to sposobit......tak je to pri vsetkom, vakcina takisto.....mam ti poslat deti postihnute po vakcinacii (nemusim, ze? lebo aj take su).....ide o to, co je pre koho vacsie riziko.....
Takže sa nám to pomaly zastavuje a prestáva pribúdať nových ochorení. Myslím, že aj vdaka tomu, že 33 000 detičiek sa počas epidémie doočkovalo.
"co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo" 😅
co sa chlopovi prisnilo,to sa chlopovi chcelo..

@adsumus toto nemyslis vazne?! 😀 a ktoremu lekarovi mam verit? tomu co mi povie zaockuj? alebo tomu co povie neockuj?...hmmmmm(ked obaja maju rovnake vzdelanie;)) 😀