icon

Prečo mamičky neočkujú?

aranel16
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉

jeannna
11. mar 2017

Studie: Impfen in hohe Titer führt zu Autoimmunerkrankungen
Achtung: Fehlerhafter Link wurde am 28.07.2015 korrigiert
(ht) Hat ein Mensch bereits hohe spezifische Antikörpertiter gegen einen bestimmten Erreger im Blut, ist er aus schulmedizinischer Sicht gegen eine entsprechende Infektion geschützt. Weitere Impfungen gegen diesen Erreger hätten somit keinen unmittelbaren Nutzen, könnten jedoch das Risiko von Impfkomplikationen unnötig erhöhen.
Darüber hinaus bestätigt eine bereits 2009 publizierte Studien den Verdacht, dass eine Impfung bei einem bereits bestehenden hohen Titer zur Bildung von sogenannten Autoantikörpern führen kann. Das sind Antikörper, die körpereigenes Gewebe angreifen und zu einer ganzen Reihe von zum Teil sehr schweren Erkrankungen führen können.
Die Forscher der japanischen Kobe-Universität impften wiederholt Versuchsmäuse, die normalerweise nicht zu Autoimmunerkrankungen neigen und stellten eine Überstimulierung bestimmter Immunzellen (CD4+ T-Zellen), die sich gegen körpereigenes Gewebe richten.
Sollte das Ergebnis dieser Studie repräsentativ sein, dann müsste ein Arzt, dem die Gesundheit seiner Patienten wirklich wichtig ist, vor jeder Impfung zunächst die entsprechenden Antikörpertiter überprüfen.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna poprosím autora, kde to publikoval, kedy.

jeannna
11. mar 2017

@adsumus http://www.impfkritik.de/pressespiegel/20150412...

Pozri, ja som toho zivy priklad ..... este v decembri ma diagnognostikovali s hypochondrickou poruchou, potom mi nasli borelu, ktoru som nemala, nikto neveril, ze mozem mat lupus ... a dokonca z ockovania ..... buduci tyzden vramci hospitalizacie by sa to malo doriesit, lebo KONECNE po roku od ockovania vidno v krvi nejake protilatky.

Prezila som si a prezivam kvôli tomuto jednomu lekarskemu preslapu peklo na zemi.

jeannna
11. mar 2017

@adsumus A presne toto mam v krvi aj zvysenie -CD4 bunky,
Pomer CD4/CD8.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna len ten autor tam nie je akosi. a čo ked nemáš lupus z očkovania, taku možnosť nepripušťas?

jeannna
11. mar 2017

@adsumus keby som nemala lupus z ockovania, uz davno by som mala ANA protilatky, ktore sa mne absolutne netvoria. Mne sa po tom nestastnom ockovani zacali vytvarat protilatky proti kardiolipinu, ASCA, ACLA a pod. 98% ludi s lupusom ma ANA, ktore ja absolutne nemam, v mojom imunitnom systeme nastal nejaky skrat. A bolo to to ockovanie, popri vytvarania protilátok proti tetanu si zacalo vytvarat kadejake ine.

ANA protilatky sa v organizme tvoria roky, kym lupus prepukne, aj príznaky su uplne ine, ako mam ja. Vysoke teploty, vysoka sedimentacia a pod. U mna toto vsetko v pohode, len kadejake pozitivne protilatky okrem ANA.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna takže možno máš uplne ine ochorenie? a ako vieš, že sa ti tie protilátky nevytvárali už pred očkovaním?

jeannna
11. mar 2017

@adsumus Ale ano, stale su to protilatky proti vlastnym bunkam a poskodzuju organizmus.

Niekto ma len ANA, ktore poskodzuju vsetky bunky organizmu a ja mam koooopec dalsich potvor, jednoducho zblbnuty imunitny system a ja to dokazem, ze to bolo prave tym preockovanim.

marcelatje
11. mar 2017

@adsumus preco?

celasapremenim
11. mar 2017

@nelinka158 vidis ja toto vobec v sebe vobec nemam, nejaku doveru v lekara, zvlast ked teda ide o deti, mam vybornu pediatricku, ta si so mnou sadne, ked mam obavy aleboco, tak sa porozprava uplne normalne so mnou o vsetkom.....mam takeho aj zubara, gynekologicku, ale keby sa mi nieco stalo, dam si to piatimi odbornikmi kontra preverit, aj sa raz stalo tak a dobre som urobila

karkulka1
11. mar 2017

@aristka Z tvojich príspevkov na tému autizmus vyplýva, že vieš o autizme tak akurát veľké hovno, tak sa o ňom láskavo nevyjadruj, lebo pôsobíš trápne a zbytočne šíriš dezinformácie 😎

jeannna
11. mar 2017

@adsumus Lebo som bola uplne zdravy clovek a uplnou zhodou mam krvny obraz z preventivnej prehliadky aj s imunitnym rozborom, kde boli vsetky imunoglobuliny uplne v poriadku, nic prekrocene. Aj CIK v norme, to by uz bolo uletene. Preto ma vyhodnotili v decembri s hypochondrickou poruchou, ze mi nic nie je.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna ale niečo ti bolo.

jeannna
11. mar 2017

@adsumus ano, v decembri mi uz bolo, len lekari este nemali prekrocene svoje debilne tabulky, odkedy to uz nie je v norme, ja som problemy citila uz od leta.

jeannna
11. mar 2017

UZ NIKDY V ZIVOTE BY SOM SA NEDALA PREOCKOVAT, ANI SVOJE DIETA, KEBY SOM HO MALA.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna ale teba očkovali v decembri a už ti niečo bolo? na sprievodcovi píšeš, že prve príznaky si začala pociťovať vo februári dva tri mesiace po očkovaní.

aristka
11. mar 2017

@jeannna ty uz vies ,ze mas lupus ...ved si nebola este ani v piestanoch ...

jeannna
11. mar 2017

@adsumus ockovali ma v 02/2016. Prve príznaky boli uz v juni, to som zacala obiehat lekarov a posielali ma do riti, ze mi nic nie je. V decembri to definitivne uzavreli, ze hypochondricka porucha.

Az koncom januara zacali vychadzat nejake pozitivne protilatky a klesat iste imunologicke parametre.

jeannna
11. mar 2017

@aristka uz uzivam Metypred, oficialne. V piestanoch mi idu nastavit liecbu.

Do Piestan idem celkovo uz 3 krat, tento krat na hospitalizaciu.

charlie1980
11. mar 2017

@karkulka1 Nic si z toho nerob. Ona si spaja autizmus s mentalnou retardaciou, detmi ktore si dokola 24h krutia kolieska na aute, ktore maju stereotypne pohyby. Teda najtazsiu formu. A usudzuje z blogu, Ze "predsa vyzera normalne"😉

aristka
11. mar 2017

@adsumus lebo tu mala svoju temu ,ktora je teraz sukromna a tam sa utvrdzovala ako je chora ,kde okrem ineho popisovala obrovsky stres v osobnom zivote ,nespavost a podla nej neuspesnu liecbu psych.problemov....je to taky uzlik nestastia ...

jeannna
11. mar 2017

@aristka no vitaj 🙂

vies co, pre teba extra potom výsledok skopirujem sem.
Aj s diagnózou, aj s liekmi rovno.

adsumus
11. mar 2017

@jeannna
Takže to si nakoniec nepísala ty? ja už tomu nerozumiem.

"Vo februári 2016, cca 2 - 3 mesiace po preočkovaní na tetanus som začala pociťovať prvé príznaky autoimunitného systémového ochorenia Lupus."

http://www.sprievodcaockovanim.sk/ockovanie-pro...

adsumus
11. mar 2017

@aristka neviem , tak človek by aj chcel pomocť a poradiť, ale v tomto príbehu sa už celkom strácam.

zuzu100
11. mar 2017

@jeannna a ti nemas zvisenu hladinu ANA??? Ved to maju pacienti s lupusom....

jeannna
11. mar 2017

@adsumus ano, pisala, 2-3 mesiace, v juni som oficialne navstivila prvého lekara.

jeannna
11. mar 2017

@zuzu100 ved to, ja nemam ziadne ANA, zato ale BETA2GPI, ASCA, ACLA a kadejake ine prekrocene protilatky. Reumatolog mi predpisal Metypred - kortikoidy, ktore uzivam uz cca 3 tyzden a citim sa uz omnoho lepsie. Ale treba to doriesit vramci hospitalizacie, nastavit liecbu.

aristka
11. mar 2017

@jeannna ja viem co dokaze urobit s telom psychicka choroba ...ludia dostavaju infarkty ,acmp a ine choroby ,viem co si tam popisovala a tak isto viem ,ze nespis ...kolko si poriadne nespala ...je to patologia ,ktora pridava dalsiu patologiu ...a rodinne zazemie a stres s problemov mamicky ,ktore sa ta bytostne dotykaju nevynimajuc...nehovoriac ,si sama bez partnera a podpory u surodenca ....nechcem to tu presne vsetko vytahovat ,ale mas toho nalozene dost a nezvladas to a telo reaguje ....a nerobis dobre ,ze si furt na nete a citas a citas a zamotavas sa ...asi nemas ani kamosku ,ktora by ta pocuvala ....co mi je luto ,ale len si stazujes svoj stav a zatazujes svoju dusicku....

aristka
11. mar 2017

@adsumus ju neries ....

jeannna
11. mar 2017

@aristka ach moja, keby si vedela .... ty si vazne myslis, ze v Piestanoch maju kapacitu hospitalizovat hypochondrov? Po posledných výsledkoch z januara, ktore prisli nedavno, nebolo o com, 4 testy na protilatky boli pozitivne a okamzita hospitalizacia, ani sa necakalo na schvalenie poistovne.