Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@sardinka336 to je super, len to akosi nestihaju, kedze ich je tam uz viac ciernych ako bielych.... A co tie choroby, ktore sa u nas neockuju.... Sa nejako neskoro zobudzaju inak😉
@charlie1980 ano je to presne tak, zachvilu bude viac postihnutych deti ako zdravych pokial sa to nezastavi :(
ja tiez neviem preco mamicky neockuju. vsak tolko chorob sa vracia. ale len vdaka neockujucim mamickam. nas mamicky ockovali za sociku a nic sa nam nestalo. viem, ze do mna tu bude kopec mamiciek skakat, kaslem nato. a teraz tu bude boj proti mne. ale nato som tu zvyknuta. pozdravujem neockujuce mamicky.
všetko je zaplavene informaciami o osypkach, ja mam vazne pocit ze toto je jedna velka kampan, pretoze klesa zaockovanost a to uz chcu kompetentny riesit a vystrasit ludi. ani jedno medium napriklad neodvysiela to, ze je niekolko autistickych deti, ktorým súd uznal odškodné po očkovaní a že v amerike bolo vyplatených 5miliard dolarov pre deti ktore boli postihnute po ockovani. a ze sa spojitost medzi MMR a autizmom skutocne zistila ale kompetentny to zamietli
@lennkka17 Preco Dodnes nie su ochotni zmenit tuto 3 - kombinaciu na jednotlive ochorenia.......? Hm, hm, hm🤔
Mmr verzus autismus...opravujem...
@katarina644 a vies ake kombinacie si dostali ty a odkial boli a kym boli kontrolovane ockovacie latky? Boze moj, ved to je smiesne, moje dieta narodene v 97 malo trojkombinaciu!!!! A z toho je nemohli zaockovat CK a ziaden problem, vies mi povedala vtedy pediatricka? Ze sa nic nedeje, aj keby dostala, da sa bezproblemov liecit, zeby v jej pripade napriklad sposobilo ockovanie vacsiu sarapatu ako samotny CK, to mi stacilo, aby som postupovala pri sestkombinacii plus jedna u mojho dalsieho dietata tak, ako som postupovala. A ty si preockovana, ak sa ta mozem opytat proti vsetkym chorobam?
@aristka Ja sa hlasim, ja som rodila ako 20.rocna a co ma byt? 😉
@maciatkolulu mas autistu....
@lennkka17 no práve spojitosť sa nezistila. Raz jeden renomovaný vedecky časopis - Lancet, sa myslím volá, uverejnil článok jedného vedca, ktorý toto tvrdil. Zakrátko sa zistilo, že nemal žiadne výskumom podložene informácie o tomto tvrdení tak časopis Lancet tuto info stiahol a ospravedlnil sa za chybne publikované informácie ... nuž ale raz keď už bola fáma vypustená ... ťažko potom vysvetľovať ...
@aristka nie, preco? To ma suvis s porodom v 20.tke?
@gabrielkaa Presne, bol to Lancet
@aristka ked si pozriete tento dokumentarny film tak zistite co sa zistilo. len si ho treba pozriet cely a az potom filozofovat. http://www.slobodavockovani.sk/news/dokumentarn...
@maciatkolulu Asi to myslela tak,ze treba rodit v 20.lebo inak je sanca uz len umele oplodnenie-ako vyssie napisala...😉
@gabrielkaa pozrite si prosim tento dokumentarny film. tam je presne o tychto sfalsovanych vyskumoch. ten vedec, ktorý sa priznal ze falsovali vyskumy, ma aj dokazy ale nikto sa tym nezaobera. pripominam ze v tomto filme nehraju herci, ale su to vypovede skutocnych ludi http://www.slobodavockovani.sk/news/dokumentarn...
@evittam ahaaaa, tak ja som porodila v 36 aj😅 a to na 1X to vyslo, tak ja neviem a co to ma akoze s autizom?
@maciatkolulu No nic.....
Ja som prve v 30.,druhe v 36., ziadny problem otehotniet, v tehu tiez nie. Dve zdrave deti.
@maciatkolulu takze mas pocit ,ze genofond v 36 je lepsi ako v 20tke a partner mal kolko...asi malo citate alebo citate len co Vam vyhovuje...
@aristka akoze nerozumiem, moje dieta nema ani jedno autizmus a partner mal 19😉
@evittam ja som nejaky jelen z toho, co ma s mojich tehotenstvom v 20 autizmus????😅 som nejaka pribrzdena, ci co?
@evittam Skor si myslim, Ze Ked dojdu argumenty, Ze Napr.bezne dieta uteka v 2r, Ze sa hadze bezne o zem, Ze mu idu zuby, napriek tomu je autisticke, Tak sa aspon poukaze na to, Ze rodime Stare a UO 😂😂😂 No Pokial viem, Tak sa tu stale dookola omiela, Ze Ten autizmus v dietati "spi" a je to geneticka zalezitost. Mna by len zaujimalo (a odpovede som zatial nedostala), Preco autisticke deti odmietaju neurologovia preockovavat, Prip.ockovat, Ak sa vcas autizmus prejavuje, Ked je to vakcina Tak neskodliva 🤔🤔🤔
👏👍
@charlie1980 To bolo pre teba.😉
@maciatkolulu Zdielam nazor s @charlie1980
@evittam to je vsetko ok, ale preco teda ja a moj porod v 20 plus autizmus, ked ja nema dieta s autizmom, sedim si fakt na kably???😅

@bluka2, ehm, spracovavala som k tomu statistiku.....