icon

Prečo mamičky neočkujú?

aranel16
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉

charlie1980
10. mar 2017

@ukulela Teraz mam na mysli konkretne MMR ockovanie.

ukulela
10. mar 2017

@charlie1980 ja nikde netvrdim, ze ockovanie je absolutne neskodne. nespochabnujem, ze kazdy liek ma vedlajsie ucinky. a uznavam relevantne dovody neockovat. a podozrenie na chorobu / diagnozu je predsa relevantna kontraindikacia, nie?
nie som ani internetovy maniak, ani nie som jazykovo zdatna, no bola by som rada, keby niekto niekde nasiel statistiky vyskytu autizmu v krajinach s pokrocilou diagnotikou a bez povinneho ockovania. z doveryhodneho zdroja, ziadny badatel, co lieci rakovinu skoricou ako farmafirmami prisne utajovanym liekom.

adsumus
10. mar 2017

@alaguema si na omyle prekonanie osypok sposobi, že dieťa stratí imunitu proti už prekonaným chorobám, oslabí telo dieťaťa na dalšie dva roky. takže očkovanie chráni aj pred inými chorobami, čistý idiotizmus ako ty píšeš lekárky alebo tvoj?

karkulka1
10. mar 2017

@adsumus na túto kravinu si prišla sama, alebo ti to niekto poradil😎
Alebo to bol ďalší "nezávislý" výskum😝
Ako som už písala predtým, my máme v rodine, teraz už dospelých jedincov (na osýpky neočkovaných jedincov), ktorí prekonali osýpky v detskom veku bez žiadnych komplikácii a získali na ne imunitu.
Čítajúc tvoje drísty v iných témach, mám pocit, že si ich zrejme prekonala aj ty a udrelo ti to na mozog.

eliska13
10. mar 2017

@charlie1980 lebo to moze byt nazor jedneho.Tak ako jeden lekar povie ake su super homeopatika a druhy povie, ze neuskodia nepomozu a to mi povedala primarka imunologie scestovana zena co ma prednasky po celom svete

charlie1980
10. mar 2017

@eliska13 Ok. Tak ked sa nevedia zjednotit v nazoroch, nech ma nenutia zdielat ten ich-povinne ockovat.

jarhal
10. mar 2017

vies preco neockuju? lebo su pribrzdene dezorientovane informaciami ktore su klamlive v snahe hladat vinnika ze chorobu ktorej povod nie je znamy...😝

aristka
11. mar 2017

@charlie1980 ci tym mas autistu si neviem overit ,kedze tvoje prispevky na blogu a v teme su diametralne odlisne ...v com sa nebudem vrtat ...ale kedze viem ako su na tom autisticke deti ,nie ziadne lahsie formy ,ale autismus ako vysity ,viem ze chytia kazde prd,maju poruchy travenia ,metabolismu ,je tam predpoklad narusenia ochrannych barier mozgu a celkovo ich imunita je na prd....takze tam nejde len o ocko latky ,ale aj lieky ,stravu ako taku a tak isto aj urcita izolovanost ....myslim si ,ze ziadna mamicka s dietatkom autistom nebude v case chripky ,ci osypok epidemky sa primenadovat po obchodnych centrach ,ci autobusoch ....pre autisticke dieta su nebezpecne aj osypky a ine choroby ,ich liecba je omnoho dlhsia ,narocnejsia a moze mat neblahy dopad na celkovy organizmus drobca....takze tu broj proti ocku a uvidime aky to bude mat dopad na deti autistickeho spektra a s ich inymi zdr.problemami ak sa nakazia napr.osypkami ,ktore maju tendenciu u ludi s primarnou chorobou sa skomplikovat a napadat mozog.....

charlie1980
11. mar 2017

@aristka A co Mam Teraz akoze nad tym Plakat na blogu......? Beriem to tak, Ze je "iny", cudzim ludom poviem, Ze je proste nespratny (kym si nezacne sam ublizovat, potom to zacne byt ocividne) a rozvijam ho v ramci jeho schopnosti. Tot vsjo.

zuzu100
11. mar 2017

Juuuuuj......moj malý dnes ked pil vodu kýchal dvakrát.....predtym ani raz.....bude to asi vedlajší účinok....co mám teraz robit....pit vodu dalej alebo radsej uz nie???? 😉

alaguema
11. mar 2017

@eliska13 to je absolútny nezmysel, čo povedala tá pediatrička. Ani to neopakuj, lebo je to hlúposť na entú. Iba čo sa zosmiešniš.

alaguema
11. mar 2017

@adsumus na idiotizmus máš monopol ty. S tebou nediskutujem zo zásady, tak to ber na vedomie a neoznačuj ma, prosím.

alaguema
11. mar 2017

@karkulka1 mne napísalo viac žien, že ten nick (adsumus), je platený za to, aby šíril nezmysly a strach. Treba ju ignorovať.

marcelatje
11. mar 2017

@zuzu100 🙄

Vskutku som si precitala mnozstvo "zaujimavych" komentarov......zjavne mnohe doma mate vestecku gulu podla ktorej poznate dovody veduce ku vsetkym rozhodnutiam, orientujete sa v psychike, "pribrzdenost" diagnostikujete na pockanie, vsetko viete najlepsie a vdaka bezstarostnemu zivotu vam robi radost odsudzovat inych aj napriek faktu ze absolutne nepoznate pozadie takychto zavaznych rozhodnuti. Skutocne uprimne vam zelam aby ste taketo veci nikdy nemuseli riesit.

Bohuzial plati stare zname ze syty hladnemu neveri.

adsumus
11. mar 2017

nick alaguema tu šíri o mne klamstvá, som obyčajna mamička ktorá je za očkovanie a očkuje seba a svoje dieťa a reaguje na zavádzania.

inak pekný den všetkým skupina podobne zmýšľajucich bez takýchto sprostých utokov na očko rodičov a lekárov všetci sme tam podplatení komplet do nohy 💃

https://www.modrykonik.sk/group/6646/

prosím vás nepchajte sa tam neočkujuce, máte svoje zdroje jedinečne od ludí, ktorí nemaju šajnu ako sa šíria choroby alebo si myslia, že kanalizácia dezinfikuje ovzdušie.

jarhal
11. mar 2017

@alaguema to si spadla z jahody? Ze niekto je plateny na konovi? A vies co?mala som ta za rozumnu ale po tomto? To fak si uz tak neahnevana a zufala prijat opacny nazor..sa zobudte sipkove ruzeny..😍 ziaden princ nepride ...

aristka
11. mar 2017

@adsumus moja aku mas taxu za prispevok😀😀😀a bude aj prispevok na dovolenku ....✈

alaguema
11. mar 2017

@jarhal platení diskutéri na rôznych verejných fórach sú bežnou realitou. Toto diskusné fórum má vysokú návštevnosť a to samo o sebe stačí. Tu je konkrétne aj o modrom koňovi. http://camit.sk/sk/novinky/4614_vyuzivanie-falo...
Treba byť padnutý z jahody, aby človek veril, že internet nebude zneužívaný záujmovými skupinami...Naozaj naivita najvyššieho stupňa.

adsumus
11. mar 2017

@aristka už sa válam dva roky na bahamach a buzerujem služobníctvo mám tu totiž v prenájme taký sukromny ostrovček od koperfielda, ten je tiež zaplatený farmafirmami, vieš ako to chodí raz začas si prečítaš na mk, že si hus a peniaze sa sypu do vačku a ty?

aristka
11. mar 2017

@adsumus no ja hadzem ocko do vsetkych uz od dveri baraku a tiez nie zadarmo a na ktorom si presne ostrove ,mozno som vedla ,pridem ta kuknut sukromnym triskacom ,ale prv si prepocitam kasicku ,co mi to dnes hodilo...😉

alaguema
11. mar 2017

@jarhal https://diskuter.wordpress.com/2016/09/14/soros...
Internet je príliš silný nástroj na to, aby ostal nevyužitý aj týmto spôsobom. Na celom webe fungujú tisíce ľudí, ktorých úlohou je písať za peniaze to, čo niekto chce. Ovplyvňovanie verejnej mienky, podpora polarizácie spoločnosti, odpútavanie pozornosti....to všetko sa využíva v prospech politických, ekonomických a mocenských cieľov. Dobré ránko, stará mama.

marcelatje
11. mar 2017

@alaguema nebolo by uzasne byt prostoduchym a verit ze som si sam sebe panom?

belllinka
11. mar 2017

Ockovanie sposobuje autizmus:

https://www.youtube.com/watch?v=PGZrbDjwRqM
alaguema
11. mar 2017

@marcelatje asi sa lepšie žije bez týchto informácií...ale nemenila by som 😉

aristka
11. mar 2017

@belllinka takze si ucinila objav a mame pricinu autismu ....len mi vysvetli preco aj deti neocko maju autismus...

belllinka
11. mar 2017

@aristka urcite nie v takom percentualnom mnozstve ako ockovanci

aristka
11. mar 2017

@belllinka no nejak sa to bije ..mame pricinu autismu ,ale preco ho maju aj neocko deti a teraz otazka ...ako zistime ,ci u ocko deti je z ocka alebo pricina je ako u neocka ...myslis si ,ze na to staci len ten ocko status ...a druha otazka ,preco ho maju aj neocko deti...

jarhal
11. mar 2017

@alaguema ze naivita'... ale nemam cas na take sliepky a trolov....poznam ako teba takaj aj adsumus ...a idem vonku uzivat slniecko..😝

belllinka
11. mar 2017

@aristka moze byt vrodeny... A aky mas nazor na ten dokument, co som dala link?

alaguema
11. mar 2017

@jarhal ty ma nepoznáš a pravdepodobne ani nespoznáš. Oslovila si ty mňa, ja som ti odpovedala. Potiaľ normálne, nie? Že na to už nemáš čo napísať, tak urážaš...Tvoja vizitka, nie moja. A choď kam chceš, tvoj rozvrh ma fakt nezaujíma.