Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@adsumus Vidno, ze ti chyba osobna negativna skusenost s ockovanim. Mne rozbila cely zivot, po preockovani sa mi zrutil imunitny system a zacali sa vytvarat rozne protilatky, nielen proti tetanu. S najvacsou pravdepodobnostou bol dovod nedodrzany casovy odstup medzi ockovaniami. Pripad uz riesi ŠÚKL.
Ockovani mozu byt len uplne zdravi ludia, jedno ci deticky, alebo dospeli, ktorých imunita je v 100% poriadku. Len ako to viete dopredu..... neviete, netusite. Ockovanie je ako ruska ruleta a moze to vypalit velmi zle s fatálnymi nezvratnými následkami.
Podľa mna by si rodičia, nie len mamičky, mali zodpovedne preštudovať dostupnu literatúru k vakcinacii. Kto vie aj v cudzom jazyku. Pozriet oficiálne čísla na epi, who a pod. To bol u mňa prvý krok. Potom sa poradiť s pediatrom, ak mám stále neistotu pátram po tom co ma zaujíma. Osobne som sa stretla s troma lekármi. Pričom dvaja boli za a jeden proti vakcinacii. A keď si uz myslím, že ano mám dostatok info, ide predsa o krok, ktorý ovplyvni moje dieťa navždy, rozhodnem sa. Zbytočne sú emócie na fórach. Ide o zodpovedný prístup. Aspoň takto som postupovala ja.
Aby som odpovedala na otázku čo ma k tomu viedlo, zlá reakcia dieťaťa na vakcínu.
@jeannna osobnu skusenosť s nežiaducimi učinkami liekov mám a dosť desivú, ale nikdy by som od nich neodrádzala iných ludí celoplošne, pretože viem, že tie lieky zacharnuju životy, tak z nich nebudem robiť strašiaka, to je na posudení vedcov a lekárov, ktorý liek prináša benefity a ktorý je pre ludí skodlivý, očkovanie patrí medzi tie životy zachranujuce.
@adsumus Najvacsi podiel viny kladiem lekarom, ktori ockuju hlava nehlava, nezohladnuju pritom celkovy zdravotny stav dietata, alebo v mojom pripade bola lajdacky vedena dokumentacia, kedy nova lekarka netusila, kedy som bola preockovana.
Ja lekarom uz neverim ani nos medzi ocami. Pred dvoma tyzdnami prisli s tvrdenim, ze mam boreliozu, lebo vysli v krvi pozitivne protilatky, aj na chlamydie. A kedze som si bola ista, ze ziadnu boreliozu nemam, nechala som si spravit cez Nemecko LTT testy, ktore sa robia na uplne inej baze ako na protilátkach a samozrejme testy vysli negativne.
Co som ja zazila s lekarmi posledny rok, by bolo na knihu.
V jednom kuse ich treba kontrolovat, ake diagnozy vam pisu, ake lieky davaju a pod.
Je každého rodiča vec či dá alebo nedá zaočkovať. Oboje majú svoje za aj proti. Doba kedy osýpky a podobné choroby zabíjali sú už dávno preč, choroby boli na ústupe keď sa začalo povinne očkovať. Treba si aj uvedomiť že od tej doby sa aj farma priemysel celkom dobre zmobilizoval, takže určite máme ďaleko lepšie možnosti liečby mnohých chorôb. Nikto totiž to nevieme ako dieťa na očkovanie zareaguje. A prvé očkovanie dostáva dieťa už na 4 deň svojho života kedy nikto netuší čo dieťa v sebe má. Postupne sa očkuje ďalej a ďalej. Môžme sa tu navzájom osočovať no je to úplne jedno, my to tu nevyriešime. Pravda je ale taká, že neočkované dieťa môže osýpky zvladnuť a v pohode sa z nich dostať a očkované s nimi môže dosť bojovať, lebo napriek očkovaniu vám nikto nezaručí aký priebeh u daného dieťaťa bude. Matka ktorá má neočkované dieťa bude utekať do nemocnice keď dieťa ochorie tak tam poletí aj tá s tým zaočkovaným. A tak či onak, neočkované dieťa ktoré bude mať následky po nejakej chorobe (na ktorú nebolo zaočkované) tak aj dieťa ktoré zaočkované je a následkom očkovania je vážne choré, vám nikto nevychová a štát sa vám na všetko zvysoka vyserie, a vy si starostlivosť a finančné trable budete musieť riešiť samy. Takže je úplne jedno či dáte alebo nedáte zaočkovať, zdravotné problémy deti majú a budú mať či s očkovaním alebo bez neho. Akurát teda farma priemysel zbohatne tak aj tak 😉
@zuzu100 nie, to nie ..... u mna nastala hypersenzitivna reakcia kedze v mojom organizme protilatky proti tetanu este boli. A preslo to do lupusu. A pozitivne protilaky na borelu a chlamydie sa ukazali ako falosne pozitivne, LTT testy to vyvratili. Falosne pozitivne protilatky sa ukazuju pri autoimunitnych ochoreniach.
@adsumus U mna islo o to, ze to bolo za tri roky a priamo v letaku je pisane, ze do 5 rokov sa to neodporuca kvôli hypersenzitivnym reakciam, ktora u mna bohuzial nastala.
Nesmie sa ockovat pri vysokom titri protilátok.
Najvacsi pruser je, ak tych protilátok mas este dost, ale zas nie dost natolko, aby sa pobili s vírusom v ockovacej vakcine a telo si sialene rychlym spôsobom zacne vyrabat dalsie protilatky, vtedy sa imunitny system zblazni a vznikne autoimunitne ochorenie.
@kamitomi v rumunsku zomrelo v poslednje epidemii osypk 17 ludí.
http://abcnews.go.com/Health/wireStory/romania-...
Celkom dobra statistika na pocet obyvatelov 😝😝😝
napr. dala som maleho ockovat na ten zaklad ....aj to teda o dost posunute, nie podla kalendara ockovacieho..sa dalo, nie pneumo, pri tretej mal reakciu, styri mesiace zatvrdnutu hrcu na nohe a priamo po ockovani mal zmeny na psychike, viditelne a zjavne, lekarka mi to zahrnula aj do karty a naznakovo od nej a priamo ja....sme sa jednoducho dohodli, ze dalej ockovat nebudeme
jasne, statnu skolku nedostanem pre neho uplne zrejme, ale mam ho zdraveho, vsetko sme dobre rozohnali
starsie deti tiez nemaju pneumo, ani mmrky
osypky lahko prekonavali deti od jedneho roka, dospeli a mladsi nie
@charlie1980 myslíš tych mrvtych? to je na počet ochorení, celkovo je asi 3000 chorých z nich 17 zomrelo. celovo chorá reakcia na umrtia
@adsumus Pocet obyvatelov-nakazenych-obeti. Nie je to az tak zle.
Pretože nám po každom jednom očkovaní sa po neurológickej stránke zrútil syn do 3m dieťa kľudne spave žiaden problém pili sme mliecko nakoľko som.kojit nemohla po 3m prvom očkovaní zrazu sami ekzem do krvi vracanie odmietanie mlieka rev,nespavosť výsledok zrazu alergia na kr mlieko soju vajce,( dieťa po vyradení mliečka nasadení špeciálneho mlieka zatiaľ bez prikrmov)
Druhé preockovanie ekzem zhoršení opäť odmietanie stravy kŕče ďalšie vyšetrenia dieťa má histaminu intoleranciu ktorá je buď dedičná( čo žiaľ nikto ju u nás nemá ani ekzem ani žiadne alergie ale nie len rodičia ale aj príbuzný otestovani) alebo získaná z čoho? Keď dieťa nepapalo nič?
No čerešnička dieťa odoslané na.neurologiu pretože si búcha hlavu do postieľky nález žiadny a ide pauza dieťa sa dáva dokopy prejdú mesiace nastáva kľud jedine ostáva veľká hyperaktivita kde nevie ani na minútu vnímať niečo žiadne sedenie a čítanie kniziek žiadne skladanie kociek len behanie hore dole
Prichádza Mmr vakcína dieťa po očkovaní dostáva kŕče reve snaží sa spať hlavne jeho myseľ ale telo mu to nedovolí hádže s rukami, doslovne s ním hádže
Nastane koniec prejdú mesiace roky dieťa prejde detoxikáciou, všetko uticha.
Do dovŕšenia 3r dieťa papa všetko mliečne všetky jedlá za sebou a( kto vie co znamená Histaminova intolerancia vie že pri diéte skoro nič nemôže a aj to že to nezmizne len tak ľahko) nemá ani jeden ekzem nervy sa uspokoja ostáva síce hyperaktivita ale už len ta bežná ktorá je u detí normálna.
Ano každý si povie kedysi sa očkovalo a všetko bolo ok Áno ale kedysi sa nerobíl taký biznis z toho ako teraz a kedysi neboli také umeliny aké sa teraz dávajú do tela každé dieťa je iné jedno môže zareagovať iné nie tak neodsudzujem rozhodnutie ani pre ani proti
@charlie1980 nie je to zle, je to smiešne pokial sa to netýka teba.
@adsumus Ak su v organizme protilatky, su v IgG, tieto sa ako prve vyspotrebuju v boji s vakcinacnym vírusom. Ak je vsak antigenu vo vakcine viac ako mas ty v IgG protilátok, zacnu sa sialenym tempom vytvarat protilatky v IgM a telo zostane potom v pohotovostnom rezime a zacne vytvarat protilatky hlava nehlava.
@nelinka158 moja kamaratka ma rovnaku skusenosť okrem tej detoxikácie.
@nelinka158 no ale preco po takej reakcii ste davali vobec dalej ockovat?????
@adsumus Nuz, pri ter.utokoch je tych obeti podstatne viac 😝 A kazdy z toho urobi iba haloooo, na ktore sa po par dnoch zabudne.
Najlepsie su pripady kedy zdrave dieta do 24hodin po ockovani skonci na JISke, okrem inych problemov aj so zjavnym, rychlo siriacim sa zapalom ktoreho epicentrom je ocividne miesto vpichu a lekar to odmietne zapisat ako neziaduci ucinok, lebo sice nevie z coho to bolo, ale z ockovania urcite nie a trva na dalsom ockovani.... realna skusenost, ziadne sci fi
@adsumus Moze sa stat .... preto by zodpovedny lekar mal pred dalsim preockovanim spravit test na protilatky, ci moze zas ockovat ... ale povedzme si, ktory lekar to robi???
Pri lehote 10 a viac rokov je to viac menej istota, do 5 rokov ruska ruleta.
Toto absolutne neovladaju obvodaci ani zachranari, pichaju tetanovky hlava nehlava.
@celasapremenim pretože stále som verila doktorom

@belllinka ten film je zaujatý robený ludmi proti očkovaniu, ktorí chcu silou mocou dokázať svoje hypotezy ale nedarí sa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vaxxed
inak čo sa autizmu týka, objavuju sa infomrácie, že taký priebeh je u autistov bežný, že dieťa sa javí v poriadku ale v určitom stádiu sa zastaví alebo začne zaostávať.