Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@charlie1980 ja nikde netvrdim, ze ockovanie je absolutne neskodne. nespochabnujem, ze kazdy liek ma vedlajsie ucinky. a uznavam relevantne dovody neockovat. a podozrenie na chorobu / diagnozu je predsa relevantna kontraindikacia, nie?
nie som ani internetovy maniak, ani nie som jazykovo zdatna, no bola by som rada, keby niekto niekde nasiel statistiky vyskytu autizmu v krajinach s pokrocilou diagnotikou a bez povinneho ockovania. z doveryhodneho zdroja, ziadny badatel, co lieci rakovinu skoricou ako farmafirmami prisne utajovanym liekom.
@adsumus na túto kravinu si prišla sama, alebo ti to niekto poradil😎
Alebo to bol ďalší "nezávislý" výskum😝
Ako som už písala predtým, my máme v rodine, teraz už dospelých jedincov (na osýpky neočkovaných jedincov), ktorí prekonali osýpky v detskom veku bez žiadnych komplikácii a získali na ne imunitu.
Čítajúc tvoje drísty v iných témach, mám pocit, že si ich zrejme prekonala aj ty a udrelo ti to na mozog.
@charlie1980 lebo to moze byt nazor jedneho.Tak ako jeden lekar povie ake su super homeopatika a druhy povie, ze neuskodia nepomozu a to mi povedala primarka imunologie scestovana zena co ma prednasky po celom svete
@eliska13 Ok. Tak ked sa nevedia zjednotit v nazoroch, nech ma nenutia zdielat ten ich-povinne ockovat.
vies preco neockuju? lebo su pribrzdene dezorientovane informaciami ktore su klamlive v snahe hladat vinnika ze chorobu ktorej povod nie je znamy...😝
@charlie1980 ci tym mas autistu si neviem overit ,kedze tvoje prispevky na blogu a v teme su diametralne odlisne ...v com sa nebudem vrtat ...ale kedze viem ako su na tom autisticke deti ,nie ziadne lahsie formy ,ale autismus ako vysity ,viem ze chytia kazde prd,maju poruchy travenia ,metabolismu ,je tam predpoklad narusenia ochrannych barier mozgu a celkovo ich imunita je na prd....takze tam nejde len o ocko latky ,ale aj lieky ,stravu ako taku a tak isto aj urcita izolovanost ....myslim si ,ze ziadna mamicka s dietatkom autistom nebude v case chripky ,ci osypok epidemky sa primenadovat po obchodnych centrach ,ci autobusoch ....pre autisticke dieta su nebezpecne aj osypky a ine choroby ,ich liecba je omnoho dlhsia ,narocnejsia a moze mat neblahy dopad na celkovy organizmus drobca....takze tu broj proti ocku a uvidime aky to bude mat dopad na deti autistickeho spektra a s ich inymi zdr.problemami ak sa nakazia napr.osypkami ,ktore maju tendenciu u ludi s primarnou chorobou sa skomplikovat a napadat mozog.....
@aristka A co Mam Teraz akoze nad tym Plakat na blogu......? Beriem to tak, Ze je "iny", cudzim ludom poviem, Ze je proste nespratny (kym si nezacne sam ublizovat, potom to zacne byt ocividne) a rozvijam ho v ramci jeho schopnosti. Tot vsjo.
Juuuuuj......moj malý dnes ked pil vodu kýchal dvakrát.....predtym ani raz.....bude to asi vedlajší účinok....co mám teraz robit....pit vodu dalej alebo radsej uz nie???? 😉
@zuzu100 🙄
Vskutku som si precitala mnozstvo "zaujimavych" komentarov......zjavne mnohe doma mate vestecku gulu podla ktorej poznate dovody veduce ku vsetkym rozhodnutiam, orientujete sa v psychike, "pribrzdenost" diagnostikujete na pockanie, vsetko viete najlepsie a vdaka bezstarostnemu zivotu vam robi radost odsudzovat inych aj napriek faktu ze absolutne nepoznate pozadie takychto zavaznych rozhodnuti. Skutocne uprimne vam zelam aby ste taketo veci nikdy nemuseli riesit.
Bohuzial plati stare zname ze syty hladnemu neveri.
nick alaguema tu šíri o mne klamstvá, som obyčajna mamička ktorá je za očkovanie a očkuje seba a svoje dieťa a reaguje na zavádzania.
inak pekný den všetkým skupina podobne zmýšľajucich bez takýchto sprostých utokov na očko rodičov a lekárov všetci sme tam podplatení komplet do nohy 💃
https://www.modrykonik.sk/group/6646/
prosím vás nepchajte sa tam neočkujuce, máte svoje zdroje jedinečne od ludí, ktorí nemaju šajnu ako sa šíria choroby alebo si myslia, že kanalizácia dezinfikuje ovzdušie.
@jarhal platení diskutéri na rôznych verejných fórach sú bežnou realitou. Toto diskusné fórum má vysokú návštevnosť a to samo o sebe stačí. Tu je konkrétne aj o modrom koňovi. http://camit.sk/sk/novinky/4614_vyuzivanie-falo...
Treba byť padnutý z jahody, aby človek veril, že internet nebude zneužívaný záujmovými skupinami...Naozaj naivita najvyššieho stupňa.
@jarhal https://diskuter.wordpress.com/2016/09/14/soros...
Internet je príliš silný nástroj na to, aby ostal nevyužitý aj týmto spôsobom. Na celom webe fungujú tisíce ľudí, ktorých úlohou je písať za peniaze to, čo niekto chce. Ovplyvňovanie verejnej mienky, podpora polarizácie spoločnosti, odpútavanie pozornosti....to všetko sa využíva v prospech politických, ekonomických a mocenských cieľov. Dobré ránko, stará mama.
@alaguema nebolo by uzasne byt prostoduchym a verit ze som si sam sebe panom?
Ockovanie sposobuje autizmus:
@marcelatje asi sa lepšie žije bez týchto informácií...ale nemenila by som 😉

@ukulela Teraz mam na mysli konkretne MMR ockovanie.