Pripravovaná novela zákona č. 355/2007 Z.z.
Zaznam zo vcerajsej relacie na SlobodnomVysielaci s panom M.Fillom o pripravovanej novele zakona ohladom ockovania a o tom , ako povodnu SS s pred rokov vystrieda nova SS zo sucastnosti. Mate radi svoje deti ? aj Socialne Sluzby maju radi vase deti . ^^ Doporucujem vypocut uplne kazdemu ! (pre vlastne dobro. zaroven absolutne odporucam dostavit sa na planovanu demonstraciu, kym sa nedostavia "oni" pre vase deti ^^ )
@monuska342 ..ja neviem co bude 🙄 jedine co viem je ,ze kazdou novelou sa ukrajuje z nasich osobnych prav a slobod. kazda predosla novela pripravovala podu pre dalsiu novelu , ziadna novela nam nikdy nic k slobodam nepridala, vzdy to bolo o odkrajovani. jedneho dna prideme do bodu, ze nebude z coho odkrajovat . 😕
uz som to pisal vyssie ..povedz mi , na co chcu prijat takuto novelu ? k tomu ? k akemu ucelu ? ..k ziadnemu ? len tak ? chcu ju prijat k nicomu ? ^^ 🙄
podla mna budeme svedkami dalsich a dalsich zmien ..na to by som zozral ponozku ^^ . nejde o decaky, ide o to , aby mali ako realne zastrasit rodicov, aby prestali s "neockovanim" . potrebuju to zastavit stoj co stoj ..prichadzaju o slusne peniaze uz teraz + po stale masovejsom odchode zo "systemu" hrozi, ze sa samotny system rozpadne a to by stratili miliardy. ^^ nikto by nechcel stratit miliardy ,ze 🙄 . zaroven verim ,ze sa zacnu priblizovat k europsko-anglickemu "systemu" - predaj deti a pod.
nie je podstatne comu kto co veri .. podstatne je, ake ZAKONY budu v platnosti , lebo podla tych ZAKONOV sa bude riadit ta armada vampirov kt. tam sedi uz teraz a dava vam 300eurove pokuty - protiustavne, protizakonne ..nie je problem 😨 🤐
cele to skonci asi takto " nebude to stat bonbonieru a pekny usmev ale k lekarke pojdem s 500 eurami alebo iphonom aby ma akoze zaockovala , vyliala tie kontaminovane sracky do umyvadla zauctovali si do vzp to co treba a orazila bumazku pre " sudruzku" ucitelku v skolke... toto sa stane lebo sme na slovensku... a aj tak tie neockovane deti budu dalej smrtelnou hrozbou pre vsetkych tych zaockovanych hyperaktivnych asthmatikov..🙂))
@prevenar s tym zastrasovanim mas pravdu uz nevedia co tak zacinaju takto natvrdo....uz ma to fakt rozculuje kedy bude ten protest?urcite si ho nenecham ujst 😠
@irenkask nestras ma 😒
@monuska342 ..este nie je stanoveny datum.
no mne teda nejaka vyhlaska alebo zakon v tomto hnojisku zisden strach nenahana, tu sa odlobodzuju vrajovia, danove uniky , gorila sro a ja sa mam bat ze ma zavru koli vakcine ?🙂) LoL , kym ma akoze odsudia moje deti uz budu fuzateee 🙂)) za toto inac dakujem Slovensku 🙂) ze sudy a vymozitelnist prava je na urovni rwandy a somalska 🙂)
cele je to o nas.. hadat sa mozeme ale kludne. Vela krat to k niecomu pomoze.. ale to uplne napodstatnejsie je ze pokial budeme doma sediet pred TV a pozerat hlupe relacie aby nam tym zatemnili mozog, namiesto toho aby sme isli podporit protestom hoci aj 2 dobre navrhy z 10 budeme stale len zmanipulovani.. gorila nebola cista iniciativa nas ludi.. predpokladam a su aj informacie ze to bola aktivita politikov.. POINTA: pouzivat mozog spravnym smerom a zaujimat sa.. neda sa o vsetko ale podporovat sa ak to ide... a ze sa to da... dokazali na Isladne.. [b] http://jozefkurty.blog.sme.sk/c/275565/Island-o... [/b] ... mame jedinecny nastroj zvany internet za celu existenciu civilizacie ale vyuzivame ho nemspravnym smerom.. az nam ho raz zacnu obmedzovat potom sa spamatame.. preto pokial bude protest .. pojdem zase.. pojdem aj za Vas co sedite doma.. alebo co nemozete lebo niekedy sa neda..ale ked nebudem moc ja. .tak pojde niekto za mna... kym nebudeme tvorit spolocnost tak ako jedinec nikto nevyhra.. budu si novelizovat vo vlastny prospech.. pekny vikend
kde nájdem znenie tej novely? máte niekto link?
Naco asi tak bude mat socialka zoznamy neockovanych deti? Na nieco dobre? Nie. Toto je realny zaciatok pruseru. Bolo to tu uz kedysi. Volalo sa to fasizmus, ked sa robili zoznamy modrookych deti pod zamienkou tbc testov.
Tie, ktore neveria... Vo Velkej Britanii su pripady odobrania deti kvoli nezaockovanosti. To je Europska unia.
Prepacte, ale mne sa nechce skoncit ako v totalitnom rezime. Chcem slobodu v rozhodovani. A neprajem si byt na akomkolvek zozname, na ktory som nedala pisomny suhlas.
🙂
...A na sociálke v každom krajskom meste dostavajú výklady a tam v nich budú ponúkať neočkované deti na predaj, ktoré zobrali rodičom a časom možno budú v ponuke aj katalógy... 😒 😒 😒
No fakt nechápem, čo už niekoho môže napadnúť... 2x rozmysli a radšej nenapíš 😉 😉 😉
@kveta Za to novelou je niečo viac a aj niečo iné, ako ešte stihlo preniknúť na verejnosť. V každom prípade sa osobne nebojím odobrania detí, ale naozaj mi nie je príjemné, aby moju domácnosť a moje deti prišla riešiť sociálka len na základe nezaočkovania. Rómske a aj iné domácnosti fungujú v neuveriteľných pomienkach. Deti tam žijú hladné, v neuveriteľnej špine. Kopa detí vyrajstá v dómumoch a podobných zariadeniach celé roky, lebo rodičia nie sú schopní im poskytnúť a zabezpečiť základné potreby. To sa však nerieši vôbec, alebo len okrajovo. Naša lekárka vie, akí sme rodičia a ako žijú naše deti, škola to vie rovnako. Neviem, prečo by do toho mala pchať sociálaka nos, prečo by sme sa mali spovedať cudzej žene bez vzdelania v oblasti medicíny a podobne. To je pod úroveň a ponižujúce.
Dúfajú, že zastrašia ďalších rodičov, keďže pokuta ako strašiak nefunguje. A rodinnými nech sa zadrhnú. Ale zjavne im uniká pointa, že tak o peniaze okradnú zasa tie deti. Rovnako ako moje obrali o peniaze, keď som musela zaplatiť vyše 300Eur.
Smutná slovenská realita. Upriamujme pozornosť na pseudoproblémy a skutočné problémy nechajme krásne prerastať ďalej. 😠
@abbey1 Netreba zabúdať na skutočnosť, že AV dokážu presvedčiť len cca. 1,5% populácie, aby neočkovali svoje deti. Tvyšok nezaočkovancov, v krajinách, kde je očkovanie "dobrovoľné" predstavujú ľudia, ktorým je jedno, či ich deti sú alebo nie sú zaočkované. V týchto prípadoch je odôvodnené predpokladať, že rodičia môžu zanedbávať ich starostlivosť.
@adsumus Sorry, ale o čom píšeš?Čo to má s mojim komentom? Mňa presvedčila osobná skúsenosť, rozhovory s lekármi a AV som spoznala ž omnoho neskôr, keď som už bol apevne rozhodnutá neočkovať. Háďžeš tu fakty, ktoré si cucáš z prsta. Kde a ako sa dá urobiť štatistika, kto sa na akom základe rozhodol neočkovať?
Ty naozaj nevieš, o čom píše, stačí ti, že napíšeš niečo proti. Je mi ťa úprimne ľúto.Ďalej už bez komentára, i keď je ťažké neodpísať na tvoje bludy a domienky. 😀
@adsumus Ale preco sa mam spovedat socialke, lebo nechcem riskovat autizmus? Uz som sa spovedala lekarke a RUVZ. Bola som tam osobne. Zaplatila som pokutu. Cize nemam zaujem o svoje dieta??? Tak sa prejavuje nezaujem??? Toto je obycajna sikana a zastrasovanie. Zastrasovanie zo strany profarma statu.
@kveta Sú ale ľudia, ktorí svoje deti nezaočkujú, pretože im to je jedno či sú alebo nie sú očkované alebo sa im nechce cestovať na povinnú prehliadku alebo boli v tom čase niekde v zahraničí,také veci by sa mali radšej preveriť. Len preto, aby nedochádzalo k takým smutným prípadom, že dieťa aj umrie a nikto nato ani nepríde. Ved starostliví rodičia hádam nemajú, čo skrývať.

@monuska342 No tak to never môže to byť coby dup. Najmä ak si tu na MK prečítaš niektoré názory , tak vodených oviec na vôdzke tu dosť a toť príležitosť pre lumpov ako vyšitá.