Sme pred očkovaním MMR
Ahojte. Akurat mi volala sestricka od pediatra ze vo stvrtok mame prist na ockovanie mmr. Od prveho ockovania hexa co som zacala citat celkovo o ockovaniach sa tohto bojim najviac kedze som citala co vsetko sposobilo detom. Nie som stotoznena s tym ockovanim, normalne som sa od strachu rozplakala. Mala ma 16mesiacov. Narodena ako predcasniatko s nizkym cukrom a silnou zltackou. Vahovo aj vysokovo vsetko dobehla rozprava chodi ale este ju musim drzat za ruku. Bojim sa nasledkov ockovania preto sa chcem spytat tie co ste odmietli ako ste to doriesili. Zaplatili pokutu? Vlacili vas po uradoch? Da sa odlozit ockovanie na neskorsi vek ked je uz preda len nervova sustava viac vyvinuta? Cela rodina je za ockovanie a ja jedina proti. Takze tam podporu nemam vobec :(
@teegreen ukladat si historiu trva kratsie ako kliknut na tvoje opicky ...ja sa jej ani necudujem ...co vy tu dokazete popisat a pourazat a klamat o nickoch ,je to jedina moznost dokazat ako sa veci mali...pretoze sa zmaze a dokaz je fuc...spinite tu nicky jedna radost a administracia vam to toleruje...
"Blaylock has retired from neurosurgery and has taken up a career opposing science-based medicine and promoting pseudoscience-based medicine and supplements that he sells under the label Brain Repair Formula. He suggests that his supplements can treat and prevent such diseases as Alzheimer's and Parkinson's. He asserts that his formula "will maximize your brain’s ability to heal and reduce inflammation." The rest of the scientific community seems oblivious to these claims, which are not based on large-scale clinical trials. Blaylock also sells hope to cancer patients by encouraging them to believe he has found the secret to prevention and cure.5"
že ma to neprekvapuje... 😝 ked nadavate na farma biznis, on si robi svoj biznis 😀 na zaklade pseudo vedy.
http://skepdic.com/blaylock.html
to je presne o tom, ze AV ma svoju politiku a vie prečo to robi 😉
BRAIN REPAIR FORMULA- určite tento vyživový doplnok zreparuje mozog 😀