Status Jozefa Miklošku ohľadom očkovania
poslanec za KDH Jozef Mikloško napísal dnes tento status:
Jozef Mikloško
Pred 2 hodinami ·
29.mája 2013 som položil v NR SR ministerke zdravotníctva Zuzane Zvolenskej otázku ohľadom očkovania detí. Otázka bola vylosovaná ako č.18, takže v Hodine otázok sa nedostala na program. Znela takto:
Povinné očkovanie je proti zásade informovaného súhlasu a výhrade vo svedomí. Štát nemá právo nútiť zákonom rodičov povinne očkovať svoje deti. Rastie počet článkov proti povinnému očkovaniu, počty ťažkého ochorenia detí a počty publikácii o chemických analýzach vakcín, ktoré obsahujú zdraviu škodlivé zlúčeniny (napr. toxické riziká používania hliníka v detských vakcínach). Existuje tiež výskum o nespoľahlivých a neúčinných vakcínach, aj o ich priamom spojení s neplodnosťou. Farmakologické firmy silne profitujú z očkovania a neudávajú objektívne informácie o rizikách a negatívnych dôsledkoch očkovania. Zohľadňuje MZ SR a ÚVZ tieto poznatky, vedú sa odborné diskusie o minimalizácii týchto rizík, aj legislatívne iniciatívy? Aké konkrétne?
Otázku rozšírim a podám ju ako interpeláciu.
@kaja73 Poprosím tiež do IP link na vit. C. Ako sa dá zistiť kde v mojom okolí je lekár naklonený týmto postupom liečby? Asi sa len pýtať...
@kubuliatko Pozri si aj toto, ak sa dá všetky 3 videá. Rozhovor so Sergejevom Chelemendikom, takže dá sa len odporučiť.
Choroby, ktoré tu vdaka očkovaniu nemáme. Tehotné nepozerať, ani slabšie povahy.
https://www.youtube.com/watch?v=mV3mV3iQN7cProsím vás dávajte si pozor, aby ste sa nedostávali do kontaktu s chromom, pretože v kombinácií s vitamínom c spôsobuje poškodenie dna a rakovinu. Cím viac cečka, tým vyššia šanca poškodení.
@aristka Tých problémov s chorobami je veľmi veľa, čím viac čítam, tým mám väčšie obavy o detí a chorých v nemocniciach ak by naozaj nejaká epidémia prišla. Dúfam, že legislatíva sa nezmení, a percentá zaočkovanosti na Slovensku výrazne nepadnú. Dúfam, že si udržíme nulovú chorobnosť aj do budúcna.
@adsumus no tvoja otazka je skutocne zaujimava, niektore dohady hovoria o tom, ze clovek stratil tuto schopnost pocas svojej evolucie (nemaju ju ani dalsie primaty a morcata), ze kedysi konzumoval stravu, ktora bola skutocne bohata na vitamin C...dnes to, co nakupujeme v obchodoch nie ze neobsahuje prirodne vitaminy, naopak obsahuje to rozne umele, chemicke primesy... takze tym, ze sa stravoval cerstvou, bio, prirodzenou stravou, nemal zanesene creva a imunitny system nebol vystaveny tolkym civilizacnym chorobam a mal zo stravy prirodzene vysoky prijem aj vitaminu C, a ako je to dnes, ked prave naopak nasa strava znizuje funkciu criev a imunity, je pestovana a chovana sposobom, kedy nema dostatok tychto latok, navyse tepelne spracovanie, pouzivanie kovovych nadob a priborov vitamin C nici...a jej zlozenie, ale aj celkovy sposob nasho zivota, prinasa mnozstvo zdrav. problemov a chorob.
uff,niektore prispevky zacinaju naozaj zavanat fanatizmom,zacinam byt zdesena,co ludia dokazu vypustit zo seba 😕
@stefi76
Pamätáš si možno dobre, až na to, že to nie je pravda. 🙂
Viac v knihe:
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
@aristka
Rodičia samozrejme nie sú v plnom zmysle slova vlastníkmi detí, ale ak rodičia nie sú, tak nejaký pomyselný štát (konkrétne poverený štátny úradník) už dupľom nie. Rodičia spravidla majú voči svojim deťom pozitívny vzťah (na rozdiel od toho štátneho úradníka, ktorý to má na háku), takže sa o deti starajú spravidla lepšie než štát.
Sú, pravda, aj výnimky v podobe agresívnych alkoholikov, psychopatov, sadistov či feťákov, kedy treba zasiahnuť zvonku, ale to sú skutočne len výnimky.
Ak prehlásiš, že štát má väčšie právo rozhodovať o deťoch než ich rodičia (pokiaľ títo nespadajú do vyššie menovaných skupín), hlásaš fašisticko-komunistickú ideológiu, čo je - mimochodom - po novom trestný čin.
@manof poprvé by si sa čudoval koľko toho je asi sme štát alkoholikov ....a to čo si napísal,ja som len podotkla kedy dokáže štát zasiahnuť a potlačiť rodičovské práva a je to omnoho viac prípadov,fašistom ma ešte nikdo nenazval a je opovážlivé sa takto vyjadrovať a to ,že tu vládne garnitúra ,ktorá tu bola aj za čias komunizmu ,hovorí za všetko
@adsumus @aristka Je zaujímavé, že v USA nemali ohlásené za 28 rokov ani jedno úmrtie spôsobené vitamínmi. Štatistiky bobtnajú úmrtiami na rôzne lieky, ale vitamíny: 0. Ak sú tie vitamíny tak strašne nebezpečné, tak pri 60 miliardách dávok výživových doplnkov ročne, kde sa im schovali všetky tie mŕtvoly?
@adsumus Trochu zle si to prečítala. Hexavalentný chróm je karcinogén. Štúdia akurát tvrdí, že vitamín C jeho účinok zosilňuje. Keďže mi to bolo divné, pozrel som sa na originálnu štúdiu.
Moja predtucha sa naplnila: bol to zase len in vitro experiment (vedci sa hrali s pľúcnym tkanivom v petriho miske), a namiesto vitamínu C ich kúpali v dehydroaskorbáte, čo je oxidovaný odpadový produkt vitamínu C, ktorý sa nikdy neužíva. Ba čo viac, použili ho v šialených koncentráciách, aké sa v ľudskom tele nikdy nevyskytujú, a to ani po infúzii vitamínu C.
Takže preložené do ľudskej reči - ak namočíte pľúcne tkanivo do karcinogénneho chrómu, a potom do absurdných dávok odpadového metabolického produktu, tak bude viac poškodené.
Takýto výsledok ma vôbec neprekvapuje. Bunka je preťažená voľnými radikálmi vyprodukovanými toxickým chrómom, a ešte ju zaťažíme ďalším voľným radikálom, ktorý musí redukovať. Logicky klesne jej schopnosť vysporiadať sa s poškodením.
"Najkrajšie" je potom, ako sa takéto experimenty tlmočia verejnosti: bu bu bu, vitamín C spôsobuje rakovinu.
- to je moja odpoveď pre tých čo vy stavujú riziku očkovania nielen seba ale hlavne svoje deti. takto sa budú(ak to už tak nie je ) vyrábať vakcíny na kolene-proti chrípke to tak už je -- biznis je biznis
Wowwwwwwwww...............7-8 tisic miligramov Vitaminu C do zily???? Teda nie som ani lekar, ale taku hovadinu dufam, ze nerobi nikto.........
V prvom rade......je to mytus, ze Vitamin C je zazracny liek
V druhom rade..........denna davka vitaminu C je okolo 95mg
Prípustný príjem limit je 2000 mg vitamínu C za deň. Ak budete mať vo viacerých, zvýši sa pravdepodobnosť, že sa prejavia nežiaduce účinky, ako je hnačka, nevoľnosť a žalúdočné bolesti . Zvýšený príjem vitamínu C je spojená s vyšším rizikom vzniku obličkových kameňov. Nadmerný príjem môže tiež spôsobiť liekových interakcií s chudokrvnosťou, znižuje ich účinnosť.
(uplne nepodlozeny fakt od lekara)
Jednoducho a jasne................na Slovensku sa mozu zatvorit medicinske unverzity.......staci, ze si vyhladame informacie z google, alebo tu od zakladatela tejto temy...🙂
- pri liecbe intravenozne sa bezne pouziva davka 20-30g / den
- per oralne cca 15g / den. tolko berieme my pri chorobe .
@aristka poprosila by som zdroj ohladne tych kamenov a konkretny pripad,kde sa to stalo,na istej americkej univerzite po nom uz roky rokuce patraju a nenasli jeden jediny pripad. velmi rada by som im posunula informacie,ktore mas ty 🙂 kedze tie roky rokuce ti ludia liecia rakovinu vitaminom c a su uspesni. ja osobne poznam pripad,kedy vitamin c vnutrozilne vyliecil rakovinu ,podavali ho namiesto chemo.
@avokimada a ešte jedno video-určite ste ho mnohí už videli-
https://www.youtube.com/watch?v=YoumQ0RzAuc@digysa http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/cl...
A cim dalej tym viac lekarov priznavaju skutocne ucinky a silu tohto vitaminu 😉

Trochu sa aj čudujem, že ako to ľudstvo až doteraz bez tých vitamínových doplnkov prežilo. Ale tie asi nevyrába farmaceutický priemysel, pretože to by nemohli AV užívať, neviem si to vysvetliť. Dakujem za vysvetlenie.