Zajtra nás čaká očkovanie MMR a mám obavy
@katharines ja som MPH robila v Prahe v angličtine, určite nie na slovenskej električkovej "univerzite". Naštuduj si radšej výsledky štúdií o tom, ako vznikol svet a ľudia, potom sa budeme baviť 😂😂😂😂😂
@katharines áno, vieš googliť 😂😂😂😂 ja som ale na SK neštudovala
@extempore ja odporucam studiu tebe. Tiez mas velke rezervy.
A ty predpokladas, ze som jasnovidec? Alebo nerozumies otazniku na konci vety?
@katharines v čom mám podľa teba rezervy? 😂😂😂😂
@extempore no zatial si svoje vedomosti neprezentovala.
@katharines myslím si, že som svoje vedomosti prezentovala dostatočne. Ja sa opieram čisto o vedecké fakty, nie o fantazmagórie nejakých konšpirátorov, resp. o viac než dvetisíc rokov starú knihu, ktorú zmenil podľa svojich predstáv každý, komu sa dostala do rúk. 😂😂😂😂
@extempore skutocne? Myslis vyhrazky, urazanie, povysovanie...? Zaujimava skola a zaujimave vedomosti.
Stretla som mnohych mudrych ludi, tak vedcov, ako aj lekarov a ti, ktori mali skutocne vedomosti boli pokorni. Ti, co vedeli len malo tvarili sa a spravali sa arogantne a boli povysenecki.
A este raz, mozes sa priklonit k teorii, ku ktorej si vysledky z vyskumu prisposobis, to vsak neznamena, ze to tak je. Uvediem priklad, kazdeho umelca, vynalezcu, tvorcu... poznas po tvorbe, po spolocnych crtoch, ktore ich diela maju. A neznamena to, ze z 1 svojho diela vytvoril 2. Potom 3. ....
A ked tak rozmyslam, mala som kolegu z KU v Prahe a ten v diplomovke prezentoval prevzate vysledky, komentoval veci a vyskum, ktoremu vobec nerozumel (sam povedal), no tiez sa rad povysoval a zhadzoval kolegov.
@katharines nemá význam sa s tebou baviť. Nikde si tu nenapísala, akým vzdelaním disponuješ, asi sa veľmi nie je čím chváliť. Vo všetkých svojich akademických a vedeckých prácach som robila výskum a výsledky som konzultovala s kapacitami v danom odbore. Už to ale nechajme tak... Chápem, že máš komplexy, ale to ti nebráni sa zdokonaľovať a vzdelávať. Držím palce! 😉
@extempore ja nemam mat z teba preco komplexy. Mam vyssie vzdelanie ako ty, no nemam potrebu to inym trieskat o hlavu.😉 Aj teraz si len odprezentovala len to, co som pisala vyssie.
Vravi sa "mudrejsi ustupi, hlupy ostane" som zvedava ktora z vas dvoch skor skonci
Take blbosti vsetko to je v hlave. Naco to citat? Kedysi sa ockovalo automaticky ked nebol internet. Jedine kedy by som nedala zaockovat keby mal slabu imunitu. To telo to inac znasa ako ked je to zdrave dieta. Ja som dala kazde a maly nemal ani horucku ani pri jednom ockovani. To uz je vsetko halo na internete a vsetko v hlave. Je tu uz toho milion diskusii a su ludia aj pre aj proti. A neoplati sa hadat. Pretoze kazda osoba ma svoj zdravy rozum a nemala by sa nechat ovplyvnovat recami druhych. Kazda matka by mala rozmyslat svojou hlavou pretoze len ona si pozna svoje dieta. Tieto temy ohladne ockovania by mali byt zakazane ba az trestne. Kazda matka si pozna svoje dieta najlepsie a to ze to niekomu nesadlo neznamena, ze to nesadne ani tvojemu dietatu. Jednej matke moze to dieta umriet a druhej moze prezit bez ujmy.
@katharines a ty ako vieš, že máš vyššie vzdelanie ako ja? To by ma fakt zaujímalo.. aby to bola pravda, musela by si mať minimálne docentúru, čo dosť pochybujem...
@alchemilkazltozelena hovori sa "radsej s mudrym plakat, ako sa s hlupym smiat."
A okrem ineho, EQ je nieco ako epigenetika.
@katharines tak si tu vypisujte donekonecna, ja idem napisat adminovi
@extempore clovek moze mat aj profesuru, ked mu chyba EQ, je mu to nanic.
@alchemilkazltozelena kludne 😉
@alchemilkazltozelena zase cenzúra? 😂😂😂😂
@alchemilkazltozelena jasné, verím..
@katharines Hmmm, odborníčka na vakcíny a epidémiologiu...😀😉 Ale kasli na to -proste jej nesiahame ani po paty.😁😉
@evittam mums u dospelej populacie ma hrozny priebeh a horsie zotavovanie nehovoriac o komplikaciach .ved to sirite sami vo vasom av kolektive .ze preto je ho lepsie dostat v detstve a ti ockovani hokejisti behom tyzdna uz hrali hokej...mariu .si tu roky a furt si nepochopila nic o ockovani .chorobach a imunite ....
@lacibo ?
@katharines.
@ewittam
Kaslite uz na to..ved vidite ze ta osoba je na hlavu...darmo ze ma vzdelanie ale jej spravanie tomu absolutne nenasvedcuje..uraza ponizuje a vybraza sa udanim..tak nech ide..nech nas uda..nech nas zavru do basy...mozno bide uz kludne spat..no ale s jednym s nou suhlasim..kazda skupina by mala mat svoje skoly skolky zdravotnictvo ihriska pbchody materske centra atd atd..aspon by bol pokoj od takych zlych ludi ako je ona ..o samozrejme s tym ze ockovanie by bolo dobrovolne....a ozaj s nou by som uz nildy v zivote v zoadnej doskusio nedebatovala...
Ved je najlepsia najzpdpovednejsia vo vsetkom sa najlepsie vyzna najvystudovanejsia..tak ju v tom nechajme aka super mater a mi sme nezpdpovedne kravy a nevzdelane ovce a uz ani neviem co este... Ocividne si potrebuje stale nieco dokazovat..tu na mk bide vyskakovat lebo doma asi musi drzat hubu a krok...normalny clovek sa takto nesprava...
@tinaa64 jéj, ja som vám tu musela niektorým "mamám" riadne stúpiť na otlak, keď všetko, čo vie trošku čítať a písať sa tu do mňa pustilo. Áno, vieš čo, som tu najzodpovednejšia a najvzdelanejšia. Aj keď, táto téma nemá až tak veľa so vzdelaním, skôr so zdravým rozumom, ktorý tu, bohužiaľ mnohým chýba. Do 15teho, kým príde rodičovský je ešte ďaleko, ešte budete aj nervóznejšie 😂😂😂😂 ja radšej prchám baliť sa na dovolenku. A veď čo - vy ma tu ani nepotrebujete, vy sa tu zožeriete aj samy 😎😎😎😎😎😎😎

@extempore http://ifblr.ucm.sk/sk/mph-master-of-public-hea...
https://mph-trnava.webnode.sk