Ako komunikovať s kórejskými cudzincami na verejnosti?
Ahojte ľudia dneska sa stala taka vec v meste,že bolo kopec ľudí a hlavne tých cudzincov Kórejských cudzincov jedna Kórejčanka prišla ku mne a začala rozprávať po Vietnamsky no jasne nechápal som ju veľa ľudí pozerali na nás a hlavne na mňa,že čo jej nastavujem v mobile a musel som nainštalovať jednej Kórejčanke abo Cinanke Aplikáciu Slovensku lebo mala Kórejsky mobil a mala problém sa orientovať s nákupom lístkov na dopravu a nevedela si za kúpiť elektronicky cestovný lístok tak som jej musel nainštalovať,ukázať jej a podarilo sa nám to.....
A ja sa vás chcem opýtať a nutne by som aj potreboval od vás vedieť,že aké základne slova musím ovládať pri jednaní s Kórejskými cudzincami??....aby sme sa rozumeli na druhy krát keď zas ich stretnem a prídu za mnou...stalo sa aj vám niečo podobne??..
S cudzincami sa dorozumievam po anglicky alebo si pomáham Google Prekladačom, v ktorom mám niektoré jazyky stiahnuté aj na offline používanie.
@anonym_719259 ale čo tam..... ja chcem pomôcť cudzincom poradiť im lebo nema kto
@stelly652 a ty si Mesiáš, ktorý prichádza?

@anonym_719259 toto čo zas za pacient?
@anonym_6d0bef veď si pozri jeho témy🙄