Ako plánujete stráviť leto?
Dobry den zienky ako a kde planujete stravit leto? dake tipy sem hodte popripade
@ale_na123 my ideme egyot zaciatok prazdnin a koniec prazdnin tunisko...nedzitym nemsme nic.
Ja hlavne v práci a deti v táboroch. Budem mať dva týždne dovolenky to pôjdeme do Maďarska a cez víkendy budeme chodiť po výletoch s deťmi.
@anonym_1cdbb3 čo v Dubaji v lete?
@anonym_2a915f idu grilovat 😄
@ale_na123 v Narodnej rade Slovenskej republiky🙂
@anonym_fca308 dobrovoľne ci za trest?😆
My pojdeme 7.7 do Tuniska na tyzden ,potom uz len nejake vylety po Slovensku jedno dnove alebo v Rakusku , sem tam este skocime na kupalisko a prazdniny preletia ako nic.
My skromne, v praci najviac, deti u nasich alebo so mnou na Home office, potom cast dovolenky u svokry, tam vylety a kupanie, a cast Budapest, minuly rok Praha, tak obiehame susedne staty, ked su deti uz vacsie, uz nechcu do tabora, minuly rok boli na sportovom este. A deti maju aj tyzdnove sportove sustredenie na konci prazdnin. Neplanujeme nic specialne tohto roku, chceli sme Taliansko, ale pockame na buduci rok. Ideme kupovat nove auto, tak s nim potom. A Polsko, Wroclaw, Varsava, Krakow, nieco z toho, ak teda tipy hladas. Nie sme typy na 2 tyzdne plaze a hotelovej stravy, za mna skor turistika v prirode alebo v meste.
@anonym_fca308 dobrovoľne ci za trest?😆
@anonym_a2adb9 mam cirkus zadarmo🙂😉😎...
@ale_na123 my ideme egyot zaciatok prazdnin a koniec prazdnin tunisko...nedzitym nemsme nic.
@slavomira236 wow tá gramatika 😂
@sisska96 nemala som akuliare Ty gramatika. Moja gramatika je ok aj deti maju diktaty bez chyby.
@sisska96 nemala som akuliare Ty gramatika. Moja gramatika je ok aj deti maju diktaty bez chyby.
@slavomira236 osobne som to pochopila ako žart...nie vysmech🙃
My skromne, v praci najviac, deti u nasich alebo so mnou na Home office, potom cast dovolenky u svokry, tam vylety a kupanie, a cast Budapest, minuly rok Praha, tak obiehame susedne staty, ked su deti uz vacsie, uz nechcu do tabora, minuly rok boli na sportovom este. A deti maju aj tyzdnove sportove sustredenie na konci prazdnin. Neplanujeme nic specialne tohto roku, chceli sme Taliansko, ale pockame na buduci rok. Ideme kupovat nove auto, tak s nim potom. A Polsko, Wroclaw, Varsava, Krakow, nieco z toho, ak teda tipy hladas. Nie sme typy na 2 tyzdne plaze a hotelovej stravy, za mna skor turistika v prirode alebo v meste.
@anonym_79d2f6 ja milujem Bibione ... mn. sa nepáči, že je ta.hlava na hlave ... ale večer to tam fičí o dušu
@sisska96 to nie je hramatika, my starsi uz nevidime na tej malej klavesnici
@sisska96 to nie je hramatika, my starsi uz nevidime na tej malej klavesnici
@zuzana76 ako vravíšššš po tej 40 ide všetko dole ... 😀
ja som najsamprv naťahovala ruku čo najdlhšie, potom som fotila a zväčšovala / ak som si chcela prečítať niečo na tovare / a teraz nevidím na hodinky na ruke, čo mi píšu .... 🙈

My prvy rok nevieme, resp.nemame nic zarezervovane 😅 vsetko sa bude riesit za pochodu. Urcite budu vylety, nejaky 3-4 noci niekde na sk, chceme pozriet aj CR, muz by chcek Krkonose, more tento rok na 90% nebude (a ked ano, tak nejaky ULM)