icon

Ako reagovať, keď sa pýtajú, či som tehotná?

16. máj 2026

Dobry den. Dnes som bola na navsteve a dvaja ludia sa pytali ci som tehotna. Som len pribrata z liekov. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
dia99
17. máj 2026

Poznáme..... ja som tehotná a mňa sa zas každý pýta či čakám dvojičky 🙄 aj takáto otázka naserie..

anonym_e93b3f
17. máj 2026

Pár krát sa mi to stalo. Vždy sa zasmejem a poviem, že je to reznik alebo iné jedlo aké som v ten deň jedla 😀
Mne je to vtipné, skôr mi je ľúto ľudí, ktorí sa to spýtajú, lebo vždy je vidieť ako sa cítia trápne 😀

anonym_160984
17. máj 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja doteraz nerozumiem, ako sa dá pribrať z liekov…Moja sestra a kamarátka chcú veľmi pribrať, povieš mi, prosím, z akých liekov sa to priberá??

@nikoletta1712 antidepresíva napriklad

zuzubb007
17. máj 2026

Normálna otázka a normálna odpoveď, nie niesom tehotná beriem lieky z toho som pribrala a vybavené

anonym_1f95cd
17. máj 2026
@anonym_fcca72

Začala by som so sebou niečo robiť. Pre seba, nie pre druhých. Lieky sú len výhovorka.

@anonym_fcca72 niekedy je mlcat zlato najma ked nevieme o com hovorime

anonym_af5d9b
18. máj 2026

Väčšinou odpoviem či sprostejsia otázka nebola a sú ticho ..😂🙈

ivula93
18. máj 2026

Ja si pamätám keď som pracovala v reštaurácii a mala som nafúknuté brucho, prišla ku mně ženská a začala mi gratulovať🙂)) A ja že, ja nie som tehotná len tlstá tak sa chúďa začala ospravedlňovať. Ja som to brala s humorom nakoniec sme sa s chuti obe zasmiali.

anonym_88accb
18. máj 2026
@oskvarka

@anonym_88accb hej gratulácie sú ešte horšie ako otázka 😂 a najlepšie sú pri fotkách na sociálnej sieti 🤦. Keď nemáš overenú informáciu.

@oskvarka bolo to osobne 😊

anonym_fcca72
18. máj 2026
@anonym_1f95cd

@anonym_fcca72 niekedy je mlcat zlato najma ked nevieme o com hovorime

@anonym_1f95cd vieme, o čom hovoríme.

anonym_1f95cd
18. máj 2026
@anonym_fcca72

@anonym_1f95cd vieme, o čom hovoríme.

@anonym_fcca72 lieky su rozne plus ked niekto berie lieky zvycajne ma zdravotny problem, ktory ho napr moze limitovat pri pohybe a pod. Nesudme kym nie sme v niekoho kozi.

oskvarka
18. máj 2026
@anonym_88accb

@oskvarka bolo to osobne 😊

@anonym_88accb no mne tiež väčšinou osobne ale raz sa mi už stalo aj na FB 😂 nodvtedynnezdielam fotky 😂

loliki
18. máj 2026
@anonym_af5d9b

Väčšinou odpoviem či sprostejsia otázka nebola a sú ticho ..😂🙈

@zuzubb007 To ale nie je normálna otázka. Je to najnetaktnejšia otázka na svete. 1. Čo koho do toho? 2. Žena možno po tehotenstve túži a nemôže otehotnieť. 3. Žena možno je tehotná ale nechce to zverejňovať. 4. Je to jej súkromná vec. Tak isto sa nikoho nepýtame, či pribrala.
@anonym_af5d9b Súhlasím. Je to o nízkom IQ a EQ toho, kto sa to dokáže opýtať.

anonym_97ae7c
18. máj 2026

Ja som to mala podobne s otázkami, kedy som tak schudla. Úplne nemiestne kraviny, ktoré sa normálny človek nepýta. Tak som sa začala pýtať tých ľudí, kedy zomrú. Tiež blbosť, ale ostali zaťažení, lebo na blbu otázku blbá odpoveď. Ľuďom treba vedieť občas zapchať ústa. 😄

ankare
18. máj 2026

@anonym_autor ... v sobotu rodím. 🤷🤷🤷🤣🤣🤣

anonym_62cf23
18. máj 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja doteraz nerozumiem, ako sa dá pribrať z liekov…Moja sestra a kamarátka chcú veľmi pribrať, povieš mi, prosím, z akých liekov sa to priberá??

@nikoletta1712 Napríklad kortikoidy.

anonym_88accb
18. máj 2026
@oskvarka

@anonym_88accb no mne tiež väčšinou osobne ale raz sa mi už stalo aj na FB 😂 nodvtedynnezdielam fotky 😂

@oskvarka keby som si odfotila brucho aj terwz hned kazdy by si myslel...☺️

anonym_9d67c0
18. máj 2026

@anonym_autor ked som v spolocnosti, kde vsetci cakaju xte dieta a ja som zrovna pribrala, vopred ohlasim, ze nie som tehotna len som pribrala 😀 a je klud.

oskvarka
Včera o 06:31
@anonym_88accb

@anonym_88accb ja mám dní kedy áno a kedy nie..a keď mám splasnute brucho syn mi vraví mamina vyzeráš hladno 😂

oskvarka
Včera o 06:33
@anonym_88accb

@anonym_88accb ale mne sa už kadečo stalo aj že gratulovali môjmu mužovi keď som ani nebola prítomná lebo "niekto ma videl v meste" a povedal to niekomu druhému...a tak 😂
Že sa už aj na termín pýtajú muža ... No vtipné situácie fakt... Lebo ja mám celkom chudé nohy a ruky a malé prsia takže brucho je moja dominanta 😂.

zabka79
Včera o 11:58
@oskvarka

@anonym_88accb ale mne sa už kadečo stalo aj že gratulovali môjmu mužovi keď som ani nebola prítomná lebo "niekto ma videl v meste" a povedal to niekomu druhému...a tak 😂
Že sa už aj na termín pýtajú muža ... No vtipné situácie fakt... Lebo ja mám celkom chudé nohy a ruky a malé prsia takže brucho je moja dominanta 😂.

@oskvarka tiez mam ruky nohy relativne tenke, neviem cim to je.

Strana
z2