icon

Ako reagovať, keď sa pýtajú, či som tehotná?

16. máj 2026

Dobry den. Dnes som bola na navsteve a dvaja ludia sa pytali ci som tehotna. Som len pribrata z liekov. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
anonym_fe3876
16. máj 2026

neskutočne by ma to mrzelo.

crazy_cat_lady
16. máj 2026

Povedala by som pravdu

anonym_bb99a3
16. máj 2026

@anonym_autor no to je dosť nepríjemné. Neviem aký vzťah máš s ľuďmi, ktorích si navštívila a neviem čo sa fakt len pomýlili, alebo to bol výsmech. Ak si z teba robili srandu, urazila by som sa a veľmi.

anonym_ad3f3c
16. máj 2026

@anonym_autor ja vôbec nepochopím, kto sa na takúto vec opýta. Dosť by ma to zamrzelo. Asi by som povedala, že tehotná nie som a na základe čoho sa pýtajú. Možno by im vtedy docvaklo ako nevhodná otázka pre ženu to je.

anonym_d12ff0
16. máj 2026

Zasmiala by som sa a povedala chuti mi papakat
Netreba rovbit zbytočne dramu

domkakvet
16. máj 2026

@anonym_autor povedala by som, ze som pribrala.

catherin4
16. máj 2026

Toto sa aj mne stalo, tiez som pribrala z liekov a hlavne do brucha. Cloveka to zamrzi, ale co sa da robit.

anonym_84f93e
16. máj 2026

@anonym_autor mne ako bonus ešte suseda začala hladkať brucho. Hneď som ju zrušila a rázne vysvetlila jej miesto.

cyberk
16. máj 2026

Normalne by som povedala, ze som len tucna. A nieco so sebou robila. Ps. Nespomen lieky, na tie sa skoro vsetci tucni vyhovaraju🤥

o__o
16. máj 2026

Ja by som sa usmiala a povedala, ze nie som tehotna 🙂

motylik2559
16. máj 2026

@anonym_autor Mala si ich zahanbit a normalne im nazad povedat, ze nie si tehotna, ale mas zdravotne problemy a beries lieky. Chcela by som vidiet tych primitivov, ze by sa v tych sekundach radsej v kravskej riti videli🙄🙂

anonym_579983
16. máj 2026

Bez foto tazko posudit 😅

anonym_f3afb1
16. máj 2026

Ja by som sa na tom tiez pobavila - ale to samozrejme nie som na taketo veci citlivka a vztahovacna. A to nemyslim v zlom. Kamoska mi hovorila ze aj v autobuse jej uz raz stary pan uvolnil miesto 😃 doteraz sa na tom bavime.
Druha moznost, jasne, je ze sa mozes urazit a trapit preto a povazovat to za strasny prehresok tych osob... Uz si len vybrat.

matilda2002
16. máj 2026

Povedala že, len som pribrala, muž ma vykrmuje má také chúťky na poriadnu ženu...

euka210
16. máj 2026

@anonym_autor ze nie, nie som. Aj ja som mala niekedy take otazky ked mi ostalo brucho a kila po poslednom dietati, ci som pribrala.
Mozes povedat ako jedna moja znama: lubim jedlo a jedlo lubi mna 😁

miadi
17. máj 2026

Mala si povedat ze je to food baby a ze si nebola 3 dni na wc .. ale to cloveka niekedy hnet nenapadne dat na blbu otazku blbu odpoved .

anonym_06ecaf
17. máj 2026

@anonym_autor toto sa stalo aj mne a presne si to pamätám dodnes. mám endometriózu a s tým aj endo belly (ženy čo ju majú, vedia o čo ide). ja som bola na pohrebe strýka. presne takú istú otázku, či som tehotná mi položili dcéra a manželka zosnulého. normálne som nechápala, ako dokážu toto riešiť v deň pohrebu blízkeho, či je niekto z rodiny tehotný.

anonym_fcca72
17. máj 2026

Začala by som so sebou niečo robiť. Pre seba, nie pre druhých. Lieky sú len výhovorka.

anonym_318f9e
17. máj 2026

mas 2 moznosti bud sa urazis, a budes urazena, kym sa neodrazis, alebo si z toho sprav srandu a povedz pravdu a ide sa dalej, je len na tebe aky postoj zaujmes, ja ten druhy. hambir sa bude druha strana ze to prepiskla nie ja

anonym_88accb
17. máj 2026

@anonym_autor uz sa mi to stalo, dostala som gratulaciu, odpovedala som ze nie som tehotna iba tolko zeriem 😆 a zasmiali sme sa

1sally12
17. máj 2026

Normálne povedať pravdu. Omg na čo už ľudia nepotrebujú návod z koňa🤦‍♀️

rachel36a
17. máj 2026

@anonym_autor nič extra...tiez sa mi to stávalo, keď som bola veľa pribrata...zasmiala som sa a povedala, že som taka vyzrata, lebo sa mam moc dobre....

anonym_ad3f3c
17. máj 2026
@anonym_579983

Bez foto tazko posudit 😅

@anonym_579983 a čo treba posúdiť? Na toto sa ženy nepýta. Neviem čo chceš posudzovať. Pribratá žena sa nerovná tehotná.

januska12323
17. máj 2026

@anonym_autor nie, len mi chutí jesť a ty si v koľkom mesiaci? Pýtať sa ženy či je tehotná (bez ohľadu na veľkosť brucha) je nevhodné kým to sama neoznámi. Tak môžeš byť drzá aj ty.

nikoletta1712
17. máj 2026

@anonym_autor Ja doteraz nerozumiem, ako sa dá pribrať z liekov…Moja sestra a kamarátka chcú veľmi pribrať, povieš mi, prosím, z akých liekov sa to priberá??

rachel36a
17. máj 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja doteraz nerozumiem, ako sa dá pribrať z liekov…Moja sestra a kamarátka chcú veľmi pribrať, povieš mi, prosím, z akých liekov sa to priberá??

@nikoletta1712 ale da, ja som bola roky na hormonálnej liečbe, a kg sa nabalovali....treba vtedy viac dbať na stravu....a potom je druh postavy kde zena priberá viac do brucha...ja mam na svojd kg pomerne malý zadok a stehná, ale pas/brucho väčšie...takze keď priberiem, vzdy mam veľké brucho

anonym_785153
17. máj 2026
@rachel36a

@nikoletta1712 ale da, ja som bola roky na hormonálnej liečbe, a kg sa nabalovali....treba vtedy viac dbať na stravu....a potom je druh postavy kde zena priberá viac do brucha...ja mam na svojd kg pomerne malý zadok a stehná, ale pas/brucho väčšie...takze keď priberiem, vzdy mam veľké brucho

@rachel36a hej, typ jablko. Najnestastnejsi typ postavy

anonym_906ac3
17. máj 2026

Milé dámy, lieky nie sú výhorka. Aktuálne to sama zažívam. Stravu si kontrolujem už roky, hýbem sa 3x týždenne. Mesiac a pol som na neurologickej liečbe a za ten čas som pribrala 3kg (!) pričom sa môj jedálniček nezmenil. Dokonca som jedla menej, pretože som na začiatku liečby dosť spala. Na kontrole som to povedala lekárovi a ten mi potvrdil, že áno, pacienti sa mu pri tomto lieku sťažujú na zmenu váhy. Nie je to tuk, ale zadržiavanie vody. Liek mi ale veľmi pomohol, takže váham medzi kľudnou nervovou sústavou a váhou. O mesiac mám ďalšiu kontrolu, ak sa to nezmení, budem žiadať zmenu liekov. Tiež som si niekedy myslela, že za priberaním stoja iné faktory. Vlastná skúsenosť mi ukázala, že to nie je vždy tak.

oskvarka
17. máj 2026

@anonym_autor tiež mám chronické ochorenie čriev a často ich mám vydute. A mám aj od puberty zle držanie tela. Ja už som rezignovala na takúto otázku vždy hovorím len jednu vetu a nič viac. Nie som len tučná. Úplne bez emócií negatívnych ci pozitivnych...dost sucho. To väčšinou každého umlčí. Podľa mňa je to dosť netaktná takáto otázka. Ale už má to nedokáže rozladiť. Skôr sa nad tým pousmejem ako taká odpoveď druhých šokuje. A idem ďalej

oskvarka
17. máj 2026
@anonym_88accb

@anonym_autor uz sa mi to stalo, dostala som gratulaciu, odpovedala som ze nie som tehotna iba tolko zeriem 😆 a zasmiali sme sa

@anonym_88accb hej gratulácie sú ešte horšie ako otázka 😂 a najlepšie sú pri fotkách na sociálnej sieti 🤦. Keď nemáš overenú informáciu.

Strana
z2