Ako si ženy predstavujú užívanie si života?
Ženy ako si predstavujete užívanie si života ?
Ja mám dieťa a zrušili sa mi koníčky , všetko a som prekvapená že po robote ešte jedna šichta doma, otec dieťaťa pomáha ale aj tak si mi to zdá prehnane že vlastne život s dieťaťom je jeden kolotoč, to naozaj kým vyrastú deti tak ste len v robote a v kuchyni ? Naplnuje vás to ? Mňa teda vobec a neviem sa s tým zmieriť...
Cauko, Tvoje babo ma kolko? Nechyba Ti skor pokec s kamoskou? Inak stereotyp naozaj ubija, ak sa da, aspon raz za tyzden chod sama niekde na 2 hodky. Drz sa😊
@anonym_82e6b8 jáj dievča ja sa ti divím že sa s nimi ešte naťahuješ.Veď sa nerozčuluj a nereaguj.Mňa ak niekto tuto štve tak už ďalej ani neodpovedám odstavím sa od témy a je.Radím ti to isté pre tvoju psychickú pohodu lebo budu sa tu s tebou doťahovať a rýpať donekonečna.Tiež nechcem deti a vypočula som si tu toho na mk dosť za tie roky že na čo sem chodim atd atd no lebo toto je forum všeobecné nech si pozrú
názov priamo v úvode stránky
https://www.modrykonik.sk
Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať. Kde je tam čisto napísané že je to len pre matky? smejem sa už na tom ako toto všade vyťahujú 🤣 a tá priatelská komunita ma inak pobavila tiež 😁 možno volakedy bejvávalo
@liusa82 - Modrý koník vznikol pred viac ako 20 rokmi v roku 2005 ako internetový portál a komunitné fórum primárne zamerané na tehotné ženy, mamičky a rodičov na Slovensku a v Česku. Neviem, či je niekde problém s sčítaním s porozumením - ale nikde nie je uvedené, že je LEN pre matky. Avšak drvivá väčšina používateľov (cca 85% - 90%) deti má. Takže áno, primárnymi používateľmi sú rodičia.

Ja za, seba poviem ze pred deťmi som bola viac lenivá a pohodlná, zahladena viac do seba. Teraz sa s deťmi viac hýbem, korčule, bicykel, prechádzky, lopta, bedminton, kúpalisko. Chodím viac medzi ludi ako keď som nemala deti. Niekedy by som sama nešla na výlet dnes vezmem deti ideme vlakom kde sa dá. A kľudne by som už aj letela s nimi sama bez muža niekam. Som s deťmi viac aktívna, keď nie su doma stiahnem sa do mojej knižnej bubliny alebo idem sama na bicykel vyvetrať hlavu takže rovnováha funguje super.