icon

Ako úprimne zhodnotiť postavu po zime?

Včera o 13:29

Ahojte, rozhodila ma poznámka od priateľovej mamy, ktorá sa ma spýtala, že či niečo netajiíme (myslela tým, že či nie som tehotná), lebo, som nejaká bacuľatá. Je pravda, že som cez zimu pribrala, no nečakala som, že to je takto viditeľné. Ako by ste úprimne zhodnotili takúto postavu vy? Zatiaľ ešte nie svokra je presvedčená, že musím mať 80+kg. Nemáme doma váhu, no zaskočilo má to, že ma okolie môže takto vidieť.

Strana
z3
anonym_d6027c
Včera o 16:08
@aurora33

@anonym_d6027c nemám. Som so sebou spokojná. A nerieš mňa, ok? Rieš autorku, alebo seba.

aurora33
Včera o 16:15
@anonym_bdf424

@anonym_d6027c Možno ma tenké nohy a vrch tela ako chladnička 😆

@anonym_bdf424 smola, netrafila si. Mám veľmi peknú postavu.

anonym_11e310
Včera o 16:19
@aurora33

@anonym_bdf424 smola, netrafila si. Mám veľmi peknú postavu.

@aurora33 postavu môžeš mať peknú,ale žiaľ podľa toho čo píšeš,niekde, toho riadne chýba...

aurora33
Včera o 16:25
@anonym_11e310

@aurora33 postavu môžeš mať peknú,ale žiaľ podľa toho čo píšeš,niekde, toho riadne chýba...

@anonym_11e310 podla mňa som nenapisala nič strašne, len to že sa mi nepáčia takéto tučné stehná, aj keď je to teraz moderne. To je len môj názor. Nemusíte ma tu za to lynčovať.

anonym_5e7722
Včera o 16:25

na tej foto máš 80 kg ako nič. Zadok máš pomerne veľký, nohy hrubé. Daj foto spredu.

kiki68
Včera o 16:27

Za mna pekna postava, neviem co ma kto proti

motylik2559
Včera o 16:29
@anonym_bdf424

@simsalabim to píšu asi tie chudé s ochablym telom a malým zadkom rozliatym ako panvica…stihla obezita, dysfunkcne telo, sle hlavne že chudé

@anonym_bdf424 Ahoj, prepac,ze zareagujem, ale tato bitka medzi tym kto si mysli, ze ma super postavu a tym co si prave napisala...Osobne by som jednej fotke neprikladala az taku vahu a nebojovala za svoju pravdu- tym myslim obe kategorie v tejto diskusii. Z jednej fotky, este k tomu z boku v leginach (ktore mozu aj nemusia byt zostihlovacie, zdvihajuce zadok, atd) sa podla mna naozaj sudit neda, ako autorka skutocne vyzera, na co sa aj pytala, kedze pridala sama od seba fotku. Nevideli sme ju zpredu v nejakom inom obleceni. Pisem to len preto, lebo poznam babu z byvaleho fitka (teraz uz chodim do ineho) a teda este kym som tam chodila, pridavala na siete svoje fotky v leginach, kde vyzerala ozaj skvele a tiez pridavala z boku. Avsak nielen ja, ale aj ine baby sme ju videli v satni a naozaj bez tvarovacich legin zadok nemala vobec taky ako na fotkach a ani stehna nevyzerali az tak ako sa prezentovala, avsak odhliadnuc od toho brucho veru zapasovala do legin, lebo rozhodne chude ani nejak vysportovane nebolo, jasny tuk, pritom v tych leginach vyzerala,ze ma ozaj stihle brucho. Takze ja len tak na okraj, ze strhava sa tu "bitka" kto z koho v nazoroch, ale realita moze byt kludne aj celkom ina. A ktovie, ci autorka mala u svokry prave leginy, kde ma to brusko stihle🤷‍♀️ Podla mna velmi malo informacii a len jeden uhol pohladu z fotky tazko nieco hodnotit. No kazdopadne si myslim,ze svokrusa nemala na postavu ako taku reagovat vobec, je to netaktne aj ked zena zene. To su take citlivejsie temy pre vela zien a nemyslim, ze by svokra o tom nevedela, skor si myslim, ze chcela aj tak trochu do autorky zbytocne rypnut, kedze ako sama napisala,ze pribrala oproti tomu co bola predtym. Nemusela to svokra komentovat nahlas, aj ked to povedzme videla.

anonym_9f3492
Včera o 16:35
@ivik4

@anonym_9f3492 presne
Keby chcela naozaj UPRIMNE nazory, prida uplne inu fotografiu

@ivik4 👍

anonym_9f3492
Včera o 16:38
@motylik2559

@anonym_bdf424 Ahoj, prepac,ze zareagujem, ale tato bitka medzi tym kto si mysli, ze ma super postavu a tym co si prave napisala...Osobne by som jednej fotke neprikladala az taku vahu a nebojovala za svoju pravdu- tym myslim obe kategorie v tejto diskusii. Z jednej fotky, este k tomu z boku v leginach (ktore mozu aj nemusia byt zostihlovacie, zdvihajuce zadok, atd) sa podla mna naozaj sudit neda, ako autorka skutocne vyzera, na co sa aj pytala, kedze pridala sama od seba fotku. Nevideli sme ju zpredu v nejakom inom obleceni. Pisem to len preto, lebo poznam babu z byvaleho fitka (teraz uz chodim do ineho) a teda este kym som tam chodila, pridavala na siete svoje fotky v leginach, kde vyzerala ozaj skvele a tiez pridavala z boku. Avsak nielen ja, ale aj ine baby sme ju videli v satni a naozaj bez tvarovacich legin zadok nemala vobec taky ako na fotkach a ani stehna nevyzerali az tak ako sa prezentovala, avsak odhliadnuc od toho brucho veru zapasovala do legin, lebo rozhodne chude ani nejak vysportovane nebolo, jasny tuk, pritom v tych leginach vyzerala,ze ma ozaj stihle brucho. Takze ja len tak na okraj, ze strhava sa tu "bitka" kto z koho v nazoroch, ale realita moze byt kludne aj celkom ina. A ktovie, ci autorka mala u svokry prave leginy, kde ma to brusko stihle🤷‍♀️ Podla mna velmi malo informacii a len jeden uhol pohladu z fotky tazko nieco hodnotit. No kazdopadne si myslim,ze svokrusa nemala na postavu ako taku reagovat vobec, je to netaktne aj ked zena zene. To su take citlivejsie temy pre vela zien a nemyslim, ze by svokra o tom nevedela, skor si myslim, ze chcela aj tak trochu do autorky zbytocne rypnut, kedze ako sama napisala,ze pribrala oproti tomu co bola predtym. Nemusela to svokra komentovat nahlas, aj ked to povedzme videla.

@motylik2559 súhlasím so všetkým, aj s tým, že svokra si mohla zahryznúť do jazyka.

rozculena
Včera o 17:13
@anonym_9f3492

Keďže si tu dala fotku z boku, tak asi nechceš
počuť pravdu.
Veľké stehná, veľký zadok, ako to vyzerá bez legin ťažko povedať, leginy sťahujú aj brucho, takže tiež sa nedá posúdiť. Fotka z predu v nejakých normálnych nohaviciach by asi vyzerala úplne inak… Ako to vyzeralo pred zimou nevieme. Môj odhad okolo 70 kg.

@anonym_9f3492 80 ako nič

anonym_e5ace6
Včera o 17:36

To svokra vytiahla z vrecka, že máš 80kg, závistlivé ženy tu na MK to samozrejme podľa foto a vešteckej gule iba potvrdia a Ty sa nadtym ešte trápiš?? Aký problem, je sa odvazit? V každom druhom obchode majú váhu. V posilke, na plavárni, u lekára. Odvaz sa v Tesku medzi regálmi, ak toto je problem …Zbytočne riešiš váhu. Buď sa cítiš fajn alebo nie. Ale asi nie, keď riešiš blbe reči svokry. Svokra si musela pichnúť 🤷🏼‍♀️ na oplátku si sa mala spýtať, či aj ona už mala 80 ..,

jablkovastrudla
Včera o 17:41

Mas postavu ako ja, tiez mam vacsi zadok a stehna. Len na rozdiel odo mna vidno ze ty cvicis. Tehotno nevyzeras, to by so mala vacsie brucho. Kazdopadne velmi mila poznamka od svokry 😏

anonym_3aeeb6
Včera o 17:45
@jablkovastrudla

Mas postavu ako ja, tiez mam vacsi zadok a stehna. Len na rozdiel odo mna vidno ze ty cvicis. Tehotno nevyzeras, to by so mala vacsie brucho. Kazdopadne velmi mila poznamka od svokry 😏

@jablkovastrudla Aj ty mas foto v leginach a urcite mas mensi zadok aj stehna.

jablkovastrudla
Včera o 17:48
@anonym_3aeeb6

@jablkovastrudla Aj ty mas foto v leginach a urcite mas mensi zadok aj stehna.

@anonym_3aeeb6 lebo ona cvici, ja nie. Plus tu vidis celu jej postavu, mne tam vidis iba malu cast tela. Ja mam zadok naozaj velky oproti zvysku tela.

kp7333
Včera o 17:53

Postava v pohode, ale tie leginy jej nelichotia. Vlastne som este nevidela nikoho, komu by leginy pristali. Este ako domaci ubor s dlhym trickom ok.

spongebob1
Včera o 19:34
@anonym_9f3492

Keďže si tu dala fotku z boku, tak asi nechceš
počuť pravdu.
Veľké stehná, veľký zadok, ako to vyzerá bez legin ťažko povedať, leginy sťahujú aj brucho, takže tiež sa nedá posúdiť. Fotka z predu v nejakých normálnych nohaviciach by asi vyzerala úplne inak… Ako to vyzeralo pred zimou nevieme. Môj odhad okolo 70 kg.

@anonym_9f3492 Neexistuje, mam tuto vysku a vahu 73kg a stehna, zadok o polovicu mensie. Slecna ma slusnych 80-83 kg. Malokedy sa mylim v odhade vahy.

jablkovastrudla
Včera o 19:45
@spongebob1

@anonym_9f3492 Neexistuje, mam tuto vysku a vahu 73kg a stehna, zadok o polovicu mensie. Slecna ma slusnych 80-83 kg. Malokedy sa mylim v odhade vahy.

@spongebob1 kolko merias?

ivicatolic
Včera o 20:14

@anonym_autor odfotiť spredu 😊👉

simona20201309
Včera o 20:51
@anonym_autor

Meriam 173cm, davnejsie som zvykla mat 60kg, no to sa bavime o roku 2023/24, odvtedy som asi na vahe nestala. 80 mi ale pride aj takato psychologicka hranica, ktoru si nejako neviem pripustit.

@anonym_autor podla mna máš namakane stehna aj rit, čo je fajn, ale ja neviem pochopiť co je to za módy chodit v tych tesnych leginach? Vyzera to otrasne. Akoby si bola hola. Není vam to blbé takto chodit? Pôsobí to vulgarne

anonym_776eba
Včera o 20:56
@ivik4

@anonym_9f3492 presne
Keby chcela naozaj UPRIMNE nazory, prida uplne inu fotografiu

Presne to som jej aj ja napísala.
@ivik4
Pritom naozaj nepotrebuje váhu aby vedela či pribrala alebo nie, určite má doma zrkadlo a cíti aj na oblečení ako jej sedí a či je to vidieť toľko či nie, keďže 1-2 kg pri jej výške by nebolo vidno.

autor
Včera o 21:43
@anonym_776eba

Presne to som jej aj ja napísala.
@ivik4
Pritom naozaj nepotrebuje váhu aby vedela či pribrala alebo nie, určite má doma zrkadlo a cíti aj na oblečení ako jej sedí a či je to vidieť toľko či nie, keďže 1-2 kg pri jej výške by nebolo vidno.

@anonym_776eba ja ale samozrejme, ze viem, ze som pribrala a nie je to ani kilo, ani dva. Osobne som s tym, ako vyzeram docela spokojna (alebo aspon som bola), nezakazujem si nic, jem podla pocitu. Skor mi slo o nejaky nazor z tretej strany, lebo to, ze mi bolo tipnute 80+ ma zaskocilo, kedze to uz povazujem za docela vysoku vahu. No nic, rano skusim vo fitku najst vahu, nech to teda aj zistim, nakolko podla diskusie to nie je zrejme len pohlad priatelovej mamy.

Strana
z3