Čo chce muž, keď má veľa peňazí?
Toto je imfo pre mlade alebo naivne alebo neskusene.. je za tym psychologia.. ked ma chlap ze vela penazi, tak chce MOC, nad nuekym, nad niecim a hrat sa... alebo sa.zacne nudit s milujucou manzelkou... u milenky hlada nieco co mu pohladka EGO a zase ta MOC, manipulovat, ovladat... pisem vseobecne, nie vsetci su taki, mnohi maju aj poruchy osobnosti, napr. Narcizmus alebo vychovavani v neuplnych rodinach alebo nejake traumy z detstva.. samozrejme aj zeny mozu byt take... ale castejsie asi muzi... pisem aby sa niektore zeny uvedomili a nenamotavali sa na vecnych klamarov, ktori sa ozvu ked im to vyhovuje.. tu je v hre MOC a EGO.. ked uz maju vsetko..
Vykrik do tmy...
Taka dlha sprava a pritom stacilo napisat len, ze “Som lahka a este k tomu aj blba”…
Neviem, peňazí mám dosť, ale nie na to, aby som mal nejaký prízemný pocit moci, ale na to že naša Gen X zrejme nebude mať žiadny dôchodok.
🤮🤮🤮🤮
@anonym_autor dík za oznam
Kde na tieto žvásty niektorí chodíte?
@anonym_autor když má chlap veľa peňazí, je to můj manžel, je skvělý, nic nehledá u milenky .. ego v cajku a MOC má ... (to tu nemůžu napsat)
Co so sebou v taky dlhy, sychravy, novembrovy vecer? No vyuzit cas na rozmyslanie o... nesmrtelnosti chrusta
Zjednodusujes to. Chlapi s peniazmi nie su uniformna mnozina. Ta moze korelovat s cielavedomostou, sporovlivostou alebo aj istou absenciou zabran ci empatie, ale zdaleka sa neda predpokladat, ze muz s peniazmi musi nutne mat niektore z tychto vlasnosti. Moze to pokojne znamenat len to, ze je sikovny, praxovity, i inteligentny alebo z dobrej rodiny, ktora mu zabezpecila dobre podmienky a start do zivota.
vacsinou je to tak, ked z nicoho zrazu nadobudne nieco, to sa stane ked je clovek emocne nezrely
@anonym_autor to su take hluposti, ze az...
@anonym_autor múdry muž môže mať milióny, ak vie narábať s peniazmi, vždy je to víťaz. Iba hlupák sa nevprace do kože. Ani dobra zena mu nepomôže.
Ze ty si ta z tej temy, kde sa ti prestal ozyvat? 🙂
To nie je o tom, ze ma vela penazi, to je o tom, ze je debil. Takych debilov je dost napriec roznymi spolocenskymi vrstvami. A ty blba si naletela na sladke recicky. Nevadi, aspon mas ponaucenie do buducna.
@anonym_autor ano samozrejme vsetci bohati ludia su nejak “naruseni”, manipulativni, egomaniaci prahnuci po moci 🙈 a najviac ma ako pricina dojalo, ze ak su z neuplnej rodiny :D
Skus pracovat na sebe, aby si nabuduce odmietnutie dokazala lepsie zvladnut ;)
Nabrala si rozumy z inej svojej temy, trvalo "len" 10 stran, kym si to pochopila, a teraz ich tu rozdavas.
Menej pravdepodobne ale sú ľudia, kt si odosobnení od materiálneho blaha.
@anonym_autor áno aj takí muži sú, keď sú bohatí. Ale nie len. Mám kolegu čo na sebe makal celú mladosť postavil dom odtŕhal si od úst nechodil na dovolenky a žena ho aj tak podvádzala a rozviedla sa s ním. Majú spolu dceru. Našiel si inú s dvoma deťmi postavil další dom kúpil byt. Je šťastný, konečne chodí na dovolenky s rodinou a každému mladému hovorí, aby na sebe makal a investicia sa vráti. Vôbec nemá mocenské maniére, má vedúcu funkciu, ale je veľmi šikovný a komunikatívny. Nevozí sa po ľuďoch nedá sa povedať že je extra boháč, je len zamestnanec, ale investuje vždy trochu peňazí rozumne. Lenže takito muži nehľadajú mladé baby, on si váži čo má. Ty hovoríš o tých, čo majú prachy a moc a nemajú charakter. Vraví sa, že daj chudobnému veľa peňazí a odhalíš jeho charakter.
@anonym_autor takému debilovi ktorého zaujíma len "moc a ego" o chvílu tie prachy aj tak dôjdu lebo ich rozhádže a neinvestuje. Akože čo si predstavuješ pod bohatstvom? Evidentne ani nevieš čo to je.
Vysvetlim to na bezdomovcoch: jeden sa vyvušuje že má o 4 eurá vaic ako ten druhý. Ale pre ļudí naokolo majú obidvaja hovno.
Moj najskor nejake hviezdne observatorium

teba niekto riadne kopol do zadnice ze? a teraz citis nenavist voci chlapom ...