Čo mužom vadí na ženskom vzhľade?
Co podla vas, chlapom najviac vadi na zenskom vzhlade, ci postava, telo tvar, ale iba jednoducho vizualne veci? Je nieco co ste si vsimli, ze chlapom sa na vas, alebo inych zenach nepacia?
@anonym_autor prsné dvorce ako podpivník, príliš tmavé dole... jasne že sa im páčia "pevné prsia 20ničky s ružovou buchtičkou" ale koľko takých mali? títo kkti by opreli aj fúzatú susedku 🙈
@zuzanka.zuzu no ofina mi pride divne, ale to ostatne asi aj maju pravdu. tiez sa mi to nepaci.
Smutné čítať niektoré príspevky 😐 Ale chápem, vy chlapi môžete vyzerať ako chcete..žena musí byť dokonalá ...
@tamarka1412 aj ženy môžu vyzerať ako chcú. Tak ako si chlap vyberie ženu, tak si aj žena vyberie chlapa. Ale áno, chápem čo myslíš. Chlapi sú až moc nároční, zvlášť vtedy ak sami nemajú čo ponúknuť 🙈🙊
A inak také tie trápne reči, že "nemajú radi umelé prsia a nadpojené vlasy a bla bla ... 90% chlapov toto ani rozlíšiť nevie. Bavíme sa tu ale o normálnych úpravách a nie typoch ala Dolly Buster.
Až mi je trápne koľko povrchnosti sa zjavilo v tomto príspevku 🤢🤮 žena MUSÍ byť dokonalá ze? Žiadny chlp navyše žiadne vylepšenie (k jej spokojnosti) žiadna nedokonalosť lebo je hneď ohava. Hlavne ze na strane sudcu je samy adonis ze? Samé vyrysovane tela husté vlasy upravená brada a žiadne nedokonalosti však muži? Fakt sa musí permanentne žena degradovať na úroveň tovaru? Nejde o to kto čo vyžaruje a ako sa muž s tou ženou cíti? Naozaj ideme ženy súdiť za veci za ktoré nemôžu - veľký nos krivé nohy malé prsia.. Kila navyše ktoré môžu byť spôsobené liekmi?? Je 21.storočie ale ľudia sú ďaleko sprostejsi než boli kedysi..
To čo sú to za témy dnes? To admini, či nejaké neschopné redaktorky píšu články do ženských plátkov?
mnohí títo muži čo sa zaoberajú vecami ako trenie stehien, veľké dvorce a tmavá šuška sú zvyčajne chlapi ktorí majú penisy zatočené doľava, niekedy naozaj malých rozmerov, riedke vlasy, životný drive nízky.
Kategória mužov 50+ je katastrofálna, málokde nájdete lepší kus ale žvatlať o ženách a on by s takou nešiel a na takú by nevyliezol , pretiahol by aj kozu v prievane keby sa nejaká našla a keby sa mu aj podarila erekcia, lebo aj to u mnohých ide dole vodou .
Je pravda že niektoré ženy sa zanedbajú , ale mnohé sa o seba starajú aj tak sú terčom hlúpych poznámok zo strany mužov lebo nemajú 20 a ružovú buchtu ako tu niektorá napísala.
mnohí títo muži čo sa zaoberajú vecami ako trenie stehien, veľké dvorce a tmavá šuška sú zvyčajne chlapi ktorí majú penisy zatočené doľava, niekedy naozaj malých rozmerov, riedke vlasy, životný drive nízky.
Kategória mužov 50+ je katastrofálna, málokde nájdete lepší kus ale žvatlať o ženách a on by s takou nešiel a na takú by nevyliezol , pretiahol by aj kozu v prievane keby sa nejaká našla a keby sa mu aj podarila erekcia, lebo aj to u mnohých ide dole vodou .
Je pravda že niektoré ženy sa zanedbajú , ale mnohé sa o seba starajú aj tak sú terčom hlúpych poznámok zo strany mužov lebo nemajú 20 a ružovú buchtu ako tu niektorá napísala.
@subartic preco do lava? nie do dola skor?
Hejtujete kačacie pery, cecky umelé, ale takú “ancu” by chcel každý chlap do postele.
@subartic preco do lava? nie do dola skor?
@anonym_autor a hlavne vypadaju jak degesi
Ked som sa s manzelom alebo niekym bavila na tuto temu, tak zaznelo: prilis chuda, prilis tlsta, kratke vlasy, umele pery, mihalnice, potetovane obocie a celkovo tetovania na tele. Vek muzov okolo 50, skor konzervativnejsie a seriozne typy.
Hejtujete kačacie pery, cecky umelé, ale takú “ancu” by chcel každý chlap do postele.
@anonym_b80f24 áno máš pravdu , mne celý čas muž rozprával ako sa mu takéto ženy hnusia a to , a že nemá rád ceckaté ženy s napichanými perami , ale potom som objavila jeho zoznamku na sexpokec, ešte tam dal aj svoj fotku ( upozornila ma na to rozvedená kamarátka ) a to bolo počítaničko , zvracať sa mi z toho chcelo . Ja som úplne normálna žena ktorá sa o seba naozaj snaží starať , vychovávam dve deti a vraj som jeho typ , no evidentne som nebola.
@anonym_autor obézna, tetovanie, fajčenie, zuby v rozklade, zápach z úst, umelé pazúry, vlasy, čierne vlasy, umelé mihalnice, plastické zásahy, riť ako slon, hlúpa, vulgárna, kolotočársky vzhľad, špindíra, preafektovaná, piskľavý hlas, odetá celá v ružovom, v legínach, 3 deti od 3 otcov zùfalo hľadajúca štvrtého
@anonym_e71991 3 deti od 3 otcov zúfalo hľadajúca štvrtého 🙂 To nemá chybu.
Môjmu keď sa nestará o seba. Strie, celulitída a nie úplne dokonala postava mu nevadí - jeho ex bola vysoká a plnšia ako ja, úplne opak mňa, ja som drobná. No jemu sa nepáči, keď sa žena zanedbáva - zhnité zuby, mastné sivé vlasy, keď zanedbáva hygienu. A hrozne sa mu nepáči aj opačný extrém - viď Kolárove frajerky.
@subartic a pritom trenie stehien je niekedy jednoducho stavbou tela, postavenie panvy...mne sa treli aj 48 kilovej 😏
Mne muž nikdy nehovoril, že som pre neho pekná alebo príťažlivá. Keď som sa začala rozkukavat inde, pochopil
@anonym_autor prsné dvorce ako podpivník, príliš tmavé dole... jasne že sa im páčia "pevné prsia 20ničky s ružovou buchtičkou" ale koľko takých mali? títo kkti by opreli aj fúzatú susedku 🙈
@zuzanka.zuzu dnes ide ruža, môžu pohonit
mam tu pri sebe kolegov a dali mi par tipov.. vraj obtierajuce stehna, paze sirsie ako chlap. prsia padnute. prsne dvorce ako podpivnik. vraj aj ofina. priliz tmave tam dolu. a zopar nepublikovatelnych veci.
@anonym_autor To sú úplne hlúposti ktoré človek fakt nijak nemôže ovplyvniť. To trenie stien ako ovplyvníš ?
To sa môže robiť aj chudým ženám, keď majú takú svadbu tela, majú stehná blízko seba.
Bradavky tiež nemáš ako ovplyvniť.
To sú také veci ktoré ani nie sú vidno na prvý pohľad.
A zaujímalo by ma ako vyzerajú oni, určite majú aj sto krát horšie nedokonalosti.
Tak veci ako zanedbanú výzor, vyslovene mastné vlasy, zuby zhnité, obézna postava tak to chápem. Tie veci ktoré si vymenovala sú strašne malichernosti.
Ked som sa s manzelom alebo niekym bavila na tuto temu, tak zaznelo: prilis chuda, prilis tlsta, kratke vlasy, umele pery, mihalnice, potetovane obocie a celkovo tetovania na tele. Vek muzov okolo 50, skor konzervativnejsie a seriozne typy.
@thirstymonk
@zuzana76 ano a potom ide po ulici a presne za kazdou takou sa otoci a keby sa dalo rovno by na nu skocil
@thirstymonk
@zuzana76 ano a potom ide po ulici a presne za kazdou takou sa otoci a keby sa dalo rovno by na nu skocil
@renesance80 nemyslim, su chlapi, ktorym sa toto vyslovene hnusi, tak ako nie kazdy chlap podvadza a potrebuje slintat nad zenami, tak sa im pacia prirodzene zeny a mne nevadi, ak by sa pozrel na peknu prirodzenu zenu, dokonca sa na nu pozrieme obaja a povieme si, ze ta je dobra 😉
@thirstymonk
@renesance80 dokonca aj ja niekedy manzela upozornim, ze aha, ta ma ake krasne vlasy, take by som chcela (mam vlasy jemne a dost riedke), niekedy ohodnotim aj chlapa, ze pozri, aky fesak, podoba sa na teba
mam tu pri sebe kolegov a dali mi par tipov.. vraj obtierajuce stehna, paze sirsie ako chlap. prsia padnute. prsne dvorce ako podpivnik. vraj aj ofina. priliz tmave tam dolu. a zopar nepublikovatelnych veci.
@anonym_autor tvoji kolegovia sú hnus. Spodina vhodná pre spodinu.
@anonym_autor tvoji kolegovia sú hnus. Spodina vhodná pre spodinu.
@anonym_acd94f prečo spodina? Každému sa páči niečo iné, aj tebe sa nepáči každý chlap a vieš určite vymenovať veci ktoré ťa na chlapovi odpudzujú.
Presne viem že môj neznáša keď žena ma nohy do X. Môže byt pekná a chudá ako chce ale keď ma krivé nohy to je pre neho maximálne odpudzujúce. Umeliny, či už nechty, priveľmi napichane pery, mihalnice - samozrejme všetky s týchto veci sa dajú urobiť aj vkusne ale niektoré to fakt preháňajú.
@anonym_6ab8b6 môj muž pekné ženské nohy nevedel posúdiť. Ja som ho naučila ich rozoznávať. Myslím, že väčšina chlapov to tiež nevie. Hlavne, že minisukňa, každé nohy v nej pekné 😄
@anonym_6ab8b6 môj muž pekné ženské nohy nevedel posúdiť. Ja som ho naučila ich rozoznávať. Myslím, že väčšina chlapov to tiež nevie. Hlavne, že minisukňa, každé nohy v nej pekné 😄
@anonym_c386fb môj teda vie. Nemusia byt ani štíhle ale nesmú byt xka. Ale on si to hneď všimne aj na chlapovi nie len na ženách. Normálne je na to alergický.
Keby sa vyjadrovali muži, tak by to bolo zaujímavé čítanie, tu sa akurát dozvieme,čo si ženy myslia, čo sa mužom nepáči.
Partneri sú schopní v pohode tvrdiť pravý opak, aby neurazili, alebo si ženy len domýšľajú a tipujú, čo sa im nepáči.
Keby sa mužom nepáčili veľké pery, pevné prsia a veľké zadky, tak by sa ženy nenamáhali niečo s týmito partiami robiť. Teraz sú v móde veľké zadky a v posilke všetky ženy rad radom cviky na zadok, aby mali štíhle telo, úzky pás a potom balón. 100% to robia koli sebe všakže, aj tie pery si dávajú napichať, aby odplašili chlapov, veď to sa žiadnemu nepáči.
A ešte mi povedzte, ako chlapi vedia, že má žena nadrobené vlasy, z diaľky to nevidno a z blízka treba veeeľmi dobre pozerať…