Čo mužom vadí na ženskom vzhľade?
Co podla vas, chlapom najviac vadi na zenskom vzhlade, ci postava, telo tvar, ale iba jednoducho vizualne veci? Je nieco co ste si vsimli, ze chlapom sa na vas, alebo inych zenach nepacia?
@anonym_autor je to individualne. Mojmu sa nepáčia tučné nízke ženy 🤷🏽♀️.
@anonym_autor To neviem ale vždy kritizujú tí o ktorých by nikto ani bicykel neoprel🤣
skor ma zaujimalo take ako, celulitida, ovisnute prsia, zicene vlasy, nepekne tetovane obocie. Nieco konkretne.
skor ma zaujimalo take ako, celulitida, ovisnute prsia, zicene vlasy, nepekne tetovane obocie. Nieco konkretne.
@anonym_autor zeny typu vestonicka venuse
Kacacie pysky a kozy, co idu vybuchnut
určite zničené zuby , tak to je hnus
Kacacie pysky a kozy, co idu vybuchnut
@anonym_b77bcd

@anonym_autor mne sa nepáčia tetovania. S potetovanou ženou by som nikdy nič nemal.
@anonym_autor mne sa nepáčia tetovania. S potetovanou ženou by som nikdy nič nemal.
@pr85 ani mne sa na ženách nepáčia tetovania ale sto ľudí sto chutí
Som chlap a neznasam umele nechty....
@anonym_24e44c
@pr85 a vzhladom? alebo co sa tela tyka?
Môjmu sa nepáčia umelé mihalnice, umelé nechty, hrubé tetované obočie, chlpy na rukách a tvári, obezita. Celulitídu a strie napr absolútne nerieši, ani pár kg navyše.
Presne viem že môj neznáša keď žena ma nohy do X. Môže byt pekná a chudá ako chce ale keď ma krivé nohy to je pre neho maximálne odpudzujúce. Umeliny, či už nechty, priveľmi napichane pery, mihalnice - samozrejme všetky s týchto veci sa dajú urobiť aj vkusne ale niektoré to fakt preháňajú.
Som chlap a nepaci sa mi vytetovane obocie, napichane pery, kucerave vlasy (jemne vlnite mozu byt). Co si ani nevsimnem a je precenovane su umele nechty - nevadia mi, ale su to vyhodene peniaze.
@anonym_autor podla mna najviac im na zenach vadi ked ziadnu nemaju, lebo su uplne neatraktivni po kazdej stranke, ale o to viac vyberavi 😂
Inak je to individualne, presne tak ako u zien. A ked sa pozries okolo seba, tak urcite vidis, ze na kazdu dieru sa najde zaplata 🤷♀️ aj obezna, aj hlupa, aj plastova, s malymi prsiami, s krivymi nohami, s velkym nosom - najdu si frajera.
Uplne vychrtliny,tipu anorexia a ani tucne zeny.
A obrovsky,umely zadok.
Konkretne sa mi nepačia ženy, ktoré sa o seba vobec nestaraju. Páči sa mi, keĎ sa žena i primaľuje, i si dá dajak šperk a tak... nie keď vyjde s mastnymi škutmi vonku v roztrhanych teplakoch jak socka.
@anonym_autor tak konkretne dnes, boli sme v banke a ked sme sadli do auta, tak zacal. To sa nedalo na nu pozerat. Kacacie pery a este ruzom zvacsene, ze sa jej to rozpijalo do kutikov, to je hnusne aj pre mna, ale muza az striasalo. Takze co sa vzhladu tyka, tak totomu vadi extremne a este ked zena posobi "muzsky".
Môjmu - nadváha, veľký zadok, krátke tučné nohy a detaily ako hrubé členky, či dvojitá brada. To považuje za najviac odpudivé. A ešte tetovanie, piercing a kožu spálenú do hneda od solária.
Som chlap a nepaci sa mi vytetovane obocie, napichane pery, kucerave vlasy (jemne vlnite mozu byt). Co si ani nevsimnem a je precenovane su umele nechty - nevadia mi, ale su to vyhodene peniaze.
@anonym_e03b69 moj zas miluje riadne kucerave vlasy, nastastie 😅. Sme rozni, fakt.
Ja som žena, Neodsudzujem ak má žena nejaké nedokonalosti za ktoré nemôže. Mne sa nepáči, keď to niekto preženie s perami. Veľké pery sú krásne, keď to žena preženie tak to nie je pekné.
Môjho odpudzujú zeny s nadvahou a veľké zadky, veľké prsia, napichane pery, umele nechty
Moja kamarátka ktorú mám rada a spomenula som už tieto veci ale nič sa nezmenilo a nechápem prečo s tým nič nerobí ale odpudzuje mužov aj naďalej : príliš veľké brucho obrovské, žltý nikotinovy prst, nezdravé nechty a päty na nohách.
To je co za hlupu otazku? Ved kazdemu sa paci nieco ine. To sa neda zovseobecnit. Jeden napise,ze sa mu nepacia tucne a druhy napise,ze to miluje. Takze asi tolko

je mi u ... co sa inym nepaci na mne, dolezite je ze ja som spokojna a nesposobujem si depky druhymi...