Dali by ste šancu bývalému väzňovi?
Iba čisto filozoficky , dali by ste šancu niekomu kto bol vo väzení (nie za vraždu alebo pedofíliu) pár rokov a následne sa z debila stal fakt slušný človek a zmenilo ho to k lepšiemu,žeby ste ani nepovedali že v base bol?
@anonym_autor Raz agresia, navzdy agresia. To je v cloveku. Moze ju potlacit, ale ona tam stale je. Nevysumi jak sampanske.
@beata_k myslim ze ten alkohol tam hral v Tom najväčšiu rolu
Pozri sa, ak tam bol omylom za mladicku hlúposť, ok. Štatistiky však nepustia a väčšina tam sedí za fakt nie srandovné veci a opakovane sa vracajú k deliktom, basa ich k tomu často ešte vyškolí/to sú slová a postrehy ľudí, ktorí sa nimi pracujú/.
Ale ze si partnerku aj vrah, je bohužiaľ realita. Aj v Československu sme mali vraha a znasilňovaca /16rocneho/, ktorého zabasli za vraždy na 10 rokov a aj tak si ho vzali zeny, 2 a dokonca jedna do toho priviedla nevlastného dieťa. Vraždil a sadisticky znasilnoval zeny, podotýkam a aj tak sa 2krat oženil.
Ak sedí za neplatenie vyzivneho-prepač, to tiež o ňom ako otcovi a partnerovi dosť hovorí.
@beata_k ale ja s ním neplánujem byť ,mňa len zaujímal názor druhých ako to berú,ako vnímajú takých ľudí,naozaj 🙂
@anonym_autor násilníkovi a bitkarovy by som šancu nedala, napriek tomu, že som ju dala mužovi čo sedel 8 rokov.
Sranda, tu píšu nicky, ako by dali šancu aj bývalému nasilnikovi z basy,ale keď človek spomenie depresiu, od takého utekajú až si nohy lámu.
Ved chlapi nás musia mať za úplne vytrete hlupane.
@anonym_autor násilníkovi a bitkarovy by som šancu nedala, napriek tomu, že som ju dala mužovi čo sedel 8 rokov.
@anonym_f1d64c a za čo sedel?
@wiliam3royal tam drogy neboli ale alkohol,tak sú daktori výnimki no ale veľmi malo
@anonym_autor alkohol je droga, tam v ziadnom pripade, alkoholik je ako guľa na nohe.
@wiliam3royal a boli to také mužské rivalky bitky, proste ešte väčším debilom dal po hube😄
@anonym_autor by má veľmi zaujímalo či by si bola schopná písať takéto “básne” ak by obeťou bola napr tvoja mama
Taka psychická trauma z prepadu môže s človekom pekne zamávať
Mne tu blikajú všetky kontrolky, ale ty máš evidentne ružové okuliare
Len alkohol, len prepad, len plynová pustil, bla bla bla
Proste NIE. Tuto je priveľa rizík
@anonym_autor nie
@anonym_f1d64c a za čo sedel?
@anonym_753801 to tu nebudem písať konkrétne.. zlý vplyv iných ľudí. Dal sa na niečo nahovoriť, škaredo na to doplatil mal 18 keď sa to stalo, ale nebolo to násilie, krádeže, drogy, bitky, vykradacky... Ono, keby za to nesedel 8 rokov, tak by sa dalo na tom aj zasmiať. Je to fakt slušný človek. Rovnako jeho rodina bola v pohode.
Nie. Netvrdím, že taký človek nemôže byť "normálny", ale nechcela by som to testovať na vlastnej koži. A alkohol a výbuchy hnevu sú úplná stopka.
ani náhodou. Sesternica dala takému šancu. Má s ním 3 deti a aj tak sa nakoniec rozviedli. V base bol opakovane hoc to veĺa krát vyzeralo nádejne.
@anonym_autor dala som šancu, lebo som bola mladá a naivná. Nesedel mal podmienku(nechal sa podplatiť a nenahlásil krádeže a ďalšie zločiny kolegov) bol to osudový omyl.
Bývalý sused sedel za drogy, naša suseda jeho mama predala aj byť aby vedela zaplatiť najlepšieho právnika. Chvíľu s bolo všetko ok, oženil sa mal dve deti, ale vrátil sa k drogám a.už sedí zase asi tretí rok.
@anonym_6b414a nie naopak,zo zvieraťa sa stáva milý,vidím to. Ako úprimne obdivujem takých ľudí,veľmi je to milý človek a ľudia ho majú radi čo viem.
U neho viem že problém.bola zla spolocnost
@anonym_autor
aha a ja poznam terapeuta sexualneho devianta, ktory sa zrovna tejto tematike venuje... Des a hrôza - tiez ho ludia maju radi, proste zlaticko.
Ale bodaj by si sa nemylila a on si to uvedomil a cielene na sebe pracuje.
@anonym_autor Nie nedala,bala by som sa,ze po case zabudne na basu a este sa moze zhorsit,,Brat si basistu je riziko
@wiliam3royal a boli to také mužské rivalky bitky, proste ešte väčším debilom dal po hube😄
@anonym_autor predstav si že na parkovisku mu niekto ťukne jeho nové auto
ovládne svoj hnev, alebo vinníka vytiahne z auta a zbije?
minule tu písala jedna že jej priateľ sotil starého pána na zem čo neubrzil a ťukol do nich keď prudko zastavili, musela ho ťahať preč a druhý chlap okrikovať aby nezačal starca biť
@anonym_autor poznám jedného muža, ktorý bol v base 10 rokov za lúpežné prepadnutie, urobil to ako mladý 18-rocny chalan, odkedy vyšiel z basy seká dobrotu, oženil sa, má 2 deti a vedie usporiadaný život, unho to bola mladícka nerozvážnosť, ale takýchto prípadov asi veľa nie je, je to skôr výnimka ako pravidlo
Sused sedel za smsku. Napisal ex frajerke vyhrazku, ta ho natrela a za kazdu vetu jeden rok. Tento stat je justicny debilistan❗dedecek - 5 mrtvych-10rokov.
Sused sedel za smsku. Napisal ex frajerke vyhrazku, ta ho natrela a za kazdu vetu jeden rok. Tento stat je justicny debilistan❗dedecek - 5 mrtvych-10rokov.
@anonym_8a2738 Tvoj super sused nedostal jeden rok za vetu/vyhrážku.
Je to *uj, tak úbohý, že sa vie iba vyhrážať žene. Ženu ma muz chrániť. Na SK nejdu sedieť pomaly ani muži, ktorí trepú svoje ženy a ty tu fantaziruješ o roku basy za vetu. Ak sedel v base, tak tie vyhrážky tvojho primitivneho suseda boli už len tzv čerešničkou na torte.
Nie. Verím že sa človek môze zmeniť, prečo nie. Ale do života by som takého človeka nechcela
Poviem to takto, zalezi, za co sedel. Na slovensku poznam iba fakt nasilnicke typy z basy a tam by bola razna odpoved nie. V zahranici, mam znamych, a ano, po vazeni su to nromalni slusni ludia s rodinami a len jeden je solo, ale zije slusne. Ale sedeli za neumyselne ublizenie na zdravi (co je napriklad aj zrazenie autom, hodenie flasou do niekoho, podanie spinaveho jedla, sebaobrana, ktora bola takto vyhodnotena) alebo pasovanie a pod. Naozaj je to pripad od pripadu individualne.
Že niekto sa len pobije neskončí v base
Že niekto sa len pobije neskončí v base
@anonym_e019be skonci, ak ten druhy sa napriklad pod vplyvom alkoholu a blizkej steny zrani. Napriklad.
@anonym_6b414a tak tu bol problém s alkoholom a kvôli tomu sa pobil ale ako vyšiel už tak nepije a nemá také agresívne chovanie ,fakt je milý chalanisko, s výbuchmi hnevu pracuje ale už by neublizil
@anonym_autor tomu ze s vybuchmi hnevu pracuje a viac by neublizil by som neverila ale rob ako uznas za vhodne... Za mna urcite nie
@anonym_e019be skonci, ak ten druhy sa napriklad pod vplyvom alkoholu a blizkej steny zrani. Napriklad.
@vevesh ani za vážne ublizenie na zdraví neskoncis hneď v base
Takže neviem no
Jedine, že by to bolo na chranenej osobe alebo závažné okolnosti ale závažné co nie je ,,len tak,,
@anonym_autor Ja by som mu dala šancu spoznať sa bližšie. Všetci robíme chyby. Hlavne s ním treba zažiť krizove situácie.

@beata_k
@beata_k našťastie ženu nikdy neudrel a bol na ne milý aj počas grazelstva,ešteže tak no. Len dúfam že ktorú si nájde bude ok 🙂
@anonym_autor Raz agresia, navzdy agresia. To je v cloveku. Moze ju potlacit, ale ona tam stale je. Nevysumi jak sampanske.