icon

Je silné auto symbolom mužského ega?

4. aug 2026

Rád by som sa vás žien spýtal na tento názor. Ako to vidíte vy, ak má muž silné a pekné auto. Čo si o tom mužovi ako prvé pomyslíte. stretávam sa s tým neustále v živote, že ma automaticky neznáma žena odsúdi za to a ako keby zaškatuľkuje.
Je to len kvôli tomu, že z praktického hľadiska mám "silné-rýchle" auto, no nie som závodník a podstivo dodržujem predpisy. Za 20 rokov iba jedna pokuta za rýchlosť, čo som si nevšimol 30tku. A druhá vec, nemám rád tuctové farby alebo prevedenie, takže ma je na ceste ľahko poznať, čo sa týka designu, no žiaden tuning ako majú deti.

Strana
z4
oskvarka
•
6. aug 2026

@anonym_autor tak z hľadiska bezpečnosti sú podľa mňa najlepšie nejaké výrazné farby ako červená alebo krikľavo žltá a nie veľa ľudí má taký názor..

done
•
6. aug 2026

Farebne môže byť Áčko upravené aj takto

lindusss2016
•
13. aug 2026

@anonym_autor za mna je auto len auto... Absolutne neriesim, kto ma ake. Ak niekto neplati na svoje dieta alimenty, ale zivi dvoch velkych bavorakov v unikatnych farbach, je pre mna na smiech a takyto chlap by si mohol kupit dalsie tri auta, ale bol by pre mna uplny chudak. Na muzoch a ludoch vseobecne si vsimam ine kvality ako je znacka a typ auta a rozhodne podla tohoto nikoho nesudim. Ale muzi, ktori nemaju vysporiadany svoj zivot, napr.byvaju u rodicov a pod., ale jazdia na drahom aute, su proste na smiech. Ak mas dobre, silne a spolahlive auto a k tomu zivot zabezpeceny, cize vlastnu nehnutelnost a dobru pracu, tak je to skor plus.
Takze ako to mas s ostatnymi majetkami? Mas vlastnu nehnutelnost? Si financne samostatny?
Lebo nie je problem u mamy nasetrit na drahe auto a potom ho z celej vyplaty zivit, ale nemoct si dovolit ani frajerke zaplatit zmrzlinu 🤭 lebo na takychto blbeckov sa naozaj zeny pozeraju s vysmechom....

marsmykkok
•
16. aug 2026

@anonym_autor pre mňa je to detinskosť len ak hovoríme o nejakom staršom aute akože značky a ešte ak je vo výraznej farbe alebo polepené. Teda pomyslím že ten chlap je decko v mužskom tele.
Ak ale má niekto kto zarobí veľa novú veľkú audinu alebo bmw v napríklad v čiernej alebo bielej-teda proste normálna farba tak ako ok, má na také auto tak si kúpil. Ale nejaké polepené alebo výrazné staré auto to za mňa proste čisté decko.

anonym_51d21a
•
20. aug 2026

Paci sa mi, ked ma muz silne a kvalitne auto, ale len ak si ho moze bez problemov dovolit vdaka vlastnej sikovnosti a ak si ho kupil sam, nie ze ho dostal od ocinka. Ak nanho nema, tak mi pride hlupe sa kvoli nemu zadlzovat. Tiez ak je auto az prilis drahe a okazale, tak to povazujem za hlupe financne rozhodnutie len za ucelom sa ukazat alebo si nieco dokazat. Je rozdiel mat mozno drahsie, ale kvalitne a bezpecne auto pre kazdodennu potrebu, ktore splni svoj ucel a mat putac pozornosti na zvysovanie si sebavedomia.

anonym_5fe571
•
20. aug 2026

@anonym_autor ja mám daciu 1 liter a vedela by rozprávať,aké ženy v nej už boli spokojné;)

Strana
z4