icon

Je silné auto symbolom mužského ega?

4. aug 2026

Rád by som sa vás žien spýtal na tento názor. Ako to vidíte vy, ak má muž silné a pekné auto. Čo si o tom mužovi ako prvé pomyslíte. stretávam sa s tým neustále v živote, že ma automaticky neznáma žena odsúdi za to a ako keby zaškatuľkuje.
Je to len kvôli tomu, že z praktického hľadiska mám "silné-rýchle" auto, no nie som závodník a podstivo dodržujem predpisy. Za 20 rokov iba jedna pokuta za rýchlosť, čo som si nevšimol 30tku. A druhá vec, nemám rád tuctové farby alebo prevedenie, takže ma je na ceste ľahko poznať, čo sa týka designu, no žiaden tuning ako majú deti.

Strana
z4
oskvarka
6. aug 2026

@anonym_autor tak z hľadiska bezpečnosti sú podľa mňa najlepšie nejaké výrazné farby ako červená alebo krikľavo žltá a nie veľa ľudí má taký názor..

done
6. aug 2026

Farebne môže byť Áčko upravené aj takto

lindusss2016
13. aug 2026

@anonym_autor za mna je auto len auto... Absolutne neriesim, kto ma ake. Ak niekto neplati na svoje dieta alimenty, ale zivi dvoch velkych bavorakov v unikatnych farbach, je pre mna na smiech a takyto chlap by si mohol kupit dalsie tri auta, ale bol by pre mna uplny chudak. Na muzoch a ludoch vseobecne si vsimam ine kvality ako je znacka a typ auta a rozhodne podla tohoto nikoho nesudim. Ale muzi, ktori nemaju vysporiadany svoj zivot, napr.byvaju u rodicov a pod., ale jazdia na drahom aute, su proste na smiech. Ak mas dobre, silne a spolahlive auto a k tomu zivot zabezpeceny, cize vlastnu nehnutelnost a dobru pracu, tak je to skor plus.
Takze ako to mas s ostatnymi majetkami? Mas vlastnu nehnutelnost? Si financne samostatny?
Lebo nie je problem u mamy nasetrit na drahe auto a potom ho z celej vyplaty zivit, ale nemoct si dovolit ani frajerke zaplatit zmrzlinu 🤭 lebo na takychto blbeckov sa naozaj zeny pozeraju s vysmechom....

marsmykkok
16. aug 2026

@anonym_autor pre mňa je to detinskosť len ak hovoríme o nejakom staršom aute akože značky a ešte ak je vo výraznej farbe alebo polepené. Teda pomyslím že ten chlap je decko v mužskom tele.
Ak ale má niekto kto zarobí veľa novú veľkú audinu alebo bmw v napríklad v čiernej alebo bielej-teda proste normálna farba tak ako ok, má na také auto tak si kúpil. Ale nejaké polepené alebo výrazné staré auto to za mňa proste čisté decko.

anonym_51d21a
20. aug 2026

Paci sa mi, ked ma muz silne a kvalitne auto, ale len ak si ho moze bez problemov dovolit vdaka vlastnej sikovnosti a ak si ho kupil sam, nie ze ho dostal od ocinka. Ak nanho nema, tak mi pride hlupe sa kvoli nemu zadlzovat. Tiez ak je auto az prilis drahe a okazale, tak to povazujem za hlupe financne rozhodnutie len za ucelom sa ukazat alebo si nieco dokazat. Je rozdiel mat mozno drahsie, ale kvalitne a bezpecne auto pre kazdodennu potrebu, ktore splni svoj ucel a mat putac pozornosti na zvysovanie si sebavedomia.

anonym_5fe571
20. aug 2026

@anonym_autor ja mám daciu 1 liter a vedela by rozprávať,aké ženy v nej už boli spokojné;)

Strana
z4