Je svet zoznamovania naozaj povrchný?
Myslíte si, že väčšina úspechu pri zoznamovaní je vzhľad? Keď vidím úspešné študované ženy a šikovných a dobre zarábajúcich programátorov dlhodobo single, mám pocit, že makanie na sebe nikto neocení. Na druhej strane dobre vyzerajúca čašníčka a pekný chlap majú okolo seba toľko pozornosti. Máte skúsenosti, že pri hľadaní partnera je to väčšinou len o vzhľade?
@eva8 uplne klasicky rozchod po 9 rokoch ako aj u inych. Uz si prestavate rozumiet, ...
@anonym_2d020f klasicky rozchod ako aj u inych? Tak sme sa dostali do bodu, ze tvoje prispevky boli totalne od veci. Len si urazal zeny 45+
Trochu ta ochranim: Suhlas, ze ak si zeny zakladaju len na peniazoch, muzi si mozu zakladat len na vzhlade
@anonym_2d020f klasicky rozchod ako aj u inych? Tak sme sa dostali do bodu, ze tvoje prispevky boli totalne od veci. Len si urazal zeny 45+
Trochu ta ochranim: Suhlas, ze ak si zeny zakladaju len na peniazoch, muzi si mozu zakladat len na vzhlade
@eva8 mas odo mna like. 🙂 Nemozem lajkovat svojim userom, nebol by som potom prilis oblubeny. Zle znasate obcasnu kritiku. 🙂
@eva8 mas odo mna like. 🙂 Nemozem lajkovat svojim userom, nebol by som potom prilis oblubeny. Zle znasate obcasnu kritiku. 🙂
@anonym_2d020f Ešte odpovedz na moje otázky. Zaujíma ma to 🙂
@eva8 Neurazam zeny 45+. Davam otazku na zamyslenie. Preco by mal dobry, normalny muz byt s zenou 45+, ked mladost konci a nastupuje staroba, ked si ona nedala namahu ho stretnut skor? To znie stylom, ked som pekna, nie si mi dost dobry. Po menopauze vzhlad zacne padat, aka nahoda, ze pride aj rozvod, panika a chlap, co jej neprisiel doteraz dost dobry, jej pride proti ako teraz vypada, ake ma vzdelanie,... pomaly vow ? Ak chces nieco dostat, musis nieco dat. Neda sa iba stale brat ... Nemali ste v skole biologiu?
Iba preto, ze si to ona zasluzi, lebo mala smolu a ten, ktoreho si vybrala predtym, s tym to skoncilo?
Iba davam bod na zamyslenie.
ok, kludne budem ticho. A stale dookola debaty, kde najst slusneho partnera najskor po 45, o 5 rokov po 50tke, potom po 55tke, kde ho mam hladat, preco nemozem nikoho najst....
Ked povies muzske hladisko, si frustrovany blb. :D
@anonym_2d020f
Tvoja frajerka je tiež stará a skareda, vraskava s nadvahou ako si tu zeny 45+ opisoval?
Určite nie, pochybujem zeby si s nou ostal.A aj keď ma 52 a povedala, že 47 rozdiel si nevidel.A to je to, že nemôžeš všetky zeny hádzať do jedného vreca a ziadna nemá vek napísaný na cele.Ta mladsia môže vyzerať horsie ako ta staršia.
Keď tak opovrhujes zenami po 45 prečo si vôbec išiel do vztahu so 47 ročnou?/aj keď vek bol ubraty/ podľa tvojej šablóny už po zaruke ?Mlade nemali zaujem?
@eva8 Neurazam zeny 45+. Davam otazku na zamyslenie. Preco by mal dobry, normalny muz byt s zenou 45+, ked mladost konci a nastupuje staroba, ked si ona nedala namahu ho stretnut skor? To znie stylom, ked som pekna, nie si mi dost dobry. Po menopauze vzhlad zacne padat, aka nahoda, ze pride aj rozvod, panika a chlap, co jej neprisiel doteraz dost dobry, jej pride proti ako teraz vypada, ake ma vzdelanie,... pomaly vow ? Ak chces nieco dostat, musis nieco dat. Neda sa iba stale brat ... Nemali ste v skole biologiu?
Iba preto, ze si to ona zasluzi, lebo mala smolu a ten, ktoreho si vybrala predtym, s tym to skoncilo?
Iba davam bod na zamyslenie.
@anonym_2d020f co mas v kuse s tou menopauzou? 🙃 Na vsetky otazky si si odpovedal sam. Rozisiel si sa nie kvoli vzhladu. Vies preco si sa rozkisiel? Lebo ste nezdielali spolu cas, svoje myslienky. A mas starsiu zenu. Co ti ponuka? Co ine nie. Tak vidis. Kazdy moze niekto ponuknut. Co ponukas ty? Odhodenie, ked ta nebude bavit. Vsak nemas problem najst si zeny. Alebo ponukas aj nieco ine? Preco si s tou sucasnou partnerkou nebol pred 3 rokmi napr.? Pretoze si jej predtym nebol dobry? Sam si pisal, ze si s nou, aby si nebol sam. To si nevies uz najst mladsiu do 45?

@anonym_2d020f nikde som sa neposmievala. Takže negeneralizuj. A už vôbec nie som názoru, že muž má všetko ťahať, platiť...tak sa trošku uvedom. A ďalšia vec, nikdy som žiadnu nadradenosť nepociťovala a už vôbec nie kvôli mladosti či vzhľadu. Máš to akosi pomýlené celé.
@huxy tak nemyslim priamo teba, ale tunajsie debaty ... Som iba osina v zadku, co obcas podpichne a pripomenie vek. 🙂 Ked ste na muzov obzvlast neprijemne ...