icon

Je svet zoznamovania naozaj povrchný?

22. aug 2026

Myslíte si, že väčšina úspechu pri zoznamovaní je vzhľad? Keď vidím úspešné študované ženy a šikovných a dobre zarábajúcich programátorov dlhodobo single, mám pocit, že makanie na sebe nikto neocení. Na druhej strane dobre vyzerajúca čašníčka a pekný chlap majú okolo seba toľko pozornosti. Máte skúsenosti, že pri hľadaní partnera je to väčšinou len o vzhľade?

anonym_2d020f
23. aug 2026
@anonym_711b92

@anonym_2d020f v ktorom storoci zijes? Zeny aj 50+ vedia byt ayraktivne. V akej spolocnosti sa pohybujes? Medzi zlatokopkami, ktorym vies ponuknut len peniaze?

@anonym_711b92 nech su "atraktivne", ako chcu. Tak ako ty si ako zena das kriteria a pod ne nepojdes. Moje kriterium je, ze starnem s tym, kto so mnou bol preto, ze chcel a nie ze musi, lebo v tom veku uz nikto lepsi naokolo nie je. Ked ma zena svoje kriteria, tak to mas respektovat. Ked ich maju muzi, su zakomplexovani chudaci. 🙂

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_711b92 nech su "atraktivne", ako chcu. Tak ako ty si ako zena das kriteria a pod ne nepojdes. Moje kriterium je, ze starnem s tym, kto so mnou bol preto, ze chcel a nie ze musi, lebo v tom veku uz nikto lepsi naokolo nie je. Ked ma zena svoje kriteria, tak to mas respektovat. Ked ich maju muzi, su zakomplexovani chudaci. 🙂

@anonym_2d020f ano, zostarnut spolu, lebo chcu obaja, je to najkrajsie. Ak sa partneri spolocne podielali na chode domacnosti, vychove deti, tak je pre nich samozrejme zostarnut spolu. Ak manzel berie manzelku len ako pekny privesok a deti ako trofej, vymeni ju za modernejsi kus. A to nie je fer. Ak je vsak zena zlatokopka, musi s vymenou pocitat.
Lenze ty pises o beznych vztahovh? Zena po 45+ ma menopauzu, zoskaredne, tak si muz hlada inu? Mas to akosi pomylene.

anonym_ae1b07
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 hovoris, ze nie si povrchna a zaroven davas rychle sudy a urazky. Ze ten na druhej strane diskusie je urcite frustrovany, zakomplexovany, sam, nikoho nema,... 🙂 Davaj argumenty, nie urazky. 🙂

@anonym_2d020f s tebou sa ale nedá argumentovať, lebo ideš to svoje. Ty ako prvý si urážal ženy nad 45. Okrem toho, frustrovaný a zakomplexovaný nie je urážka, ale skonštatovanie faktu. Normálny muž by sa tak proste nevyjadroval. Nikde som nepísala, ze si sám, nikoho nemáš. To si si domyslel. A keďže sa s tebou nedá normálne komunikovať, tak ti znovu poprajem , ako včera, pekný deň a s tebou diskusiu končím.

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f ano, zostarnut spolu, lebo chcu obaja, je to najkrajsie. Ak sa partneri spolocne podielali na chode domacnosti, vychove deti, tak je pre nich samozrejme zostarnut spolu. Ak manzel berie manzelku len ako pekny privesok a deti ako trofej, vymeni ju za modernejsi kus. A to nie je fer. Ak je vsak zena zlatokopka, musi s vymenou pocitat.
Lenze ty pises o beznych vztahovh? Zena po 45+ ma menopauzu, zoskaredne, tak si muz hlada inu? Mas to akosi pomylene.

@eva8 Nepochopili sme sa.
Ak si zena vybrala muza 1 miesto muza 2, muz 1 s nou rozvedie po 20-30 rokoch, co s tym ma muz 2? Je snad hajzel len preto, ze nema zaujem o tu zenu, ktora, keby jej vztah neskoncil, tak o neho nikdy ani nezavadi?

Pricom muz 1 nemusi byt zly, ani s tym nema nic spolocne menopauza, len sa uz proste maju plne zuby. Dokonca su to zeny, ktore castejsie iniciuju rozchod.

Na co poukazujem. Ak nieco nefunguje, necakajte do 50, ustrihnite to skor, kym mate co ponuknut dalsiemu partnerovi. A to ake su zeny atraktivne po 50tke, to je skor do prirucky ako dostojne starnut.

huxy
23. aug 2026
@anonym_2d020f

Ak si zena vybrala muza 1 miesto muza 2, muz 1 s nou rozvedie po 20-30 rokoch, co s tym ma muz 2? Je snad hajzel len preto, ze nema zaujem o tu zenu, ktora, keby jej vztah neskoncil, tak o neho nikdy ani nezavadi?

Pricom muz 1 nemusi byt zly, ani s tym nema nic spolocne menopauza, len sa uz proste maju plne zuby. Dokonca su to zeny, ktore castejsie iniciuju rozchod.

Na co poukazujem. Ak nieco nefunguje, necakajte do 50, ustrihnite to skor, kym mate co ponuknut dalsiemu partnerovi. A to ake su zeny atraktivne po 50tke, to je skor do prirucky ako dostojne starnut.

@anonym_2d020f ja zírám z tvojich názorov

anonym_2d020f
23. aug 2026
@huxy

@anonym_2d020f ja zírám z tvojich názorov

@huxy Preco? Lebo na rovinu hovorim to, o com su druhi muzi ticho?

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f cize zeny okrem vyzoru nemaju co ponuknut 👍

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f ale ano, samozrejme, ze aj miz ma svoju hrdost. Ak ho zena ohrdne kvoli inemu, ktory ju opusti, tak ju uz nebude chciet spat, pretoze pravdepodobne uz bude mat svoj vztah. Lenze ak je ten ohrdnuty muz stale sam, nie je chyba len v tej zene, ktoea si vybrala ineho miesto neho.

huxy
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f nie, lebo tvoje názory sú primitívne. Našťastie si len malá vzorka chlapov.

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f cize zeny okrem vyzoru nemaju co ponuknut 👍

@eva8 kludne mi daj svoj nazor. Co ponuka zena v 50 muzovi, o ktoreho predtym nemala zaujem stylom. Dajme sa dokopy, majme vztah, rodinu, deti, vybudujme nieco a zostarneme spolu?

zuzitko74
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f A teba kto ustanovil oficiálnym hovorcom všetkých mužov? Veď už, prosím ťa, otvor oči a pozri sa na svet okolo seba a zistíš, že nič nie je čiernobiele, ľudia sú rôzni, majú rôzne životy a aj rôzne názory. Iste, viem, že na svete sú aj také ženy ako opisuješ ty a takí muži, ktorí premýšľajú ako ty (aj tí, ktorí to otvorene nepovedia). Ty si však uvedom, že to je len určité percento pravdy, nie absolútna pravda paušálne platná na každého.

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@eva8 kludne mi daj svoj nazor. Co ponuka zena v 50 muzovi, o ktoreho predtym nemala zaujem stylom. Dajme sa dokopy, majme vztah, rodinu, deti, vybudujme nieco a zostarneme spolu?

@anonym_2d020f urcite mu nejde porodit deti. Ty chces plodit deti az do posledneho vydychu?
Nie, nema mu co ta zena ponuknut. Iba ak laskavost, ak bol ten muz cely zivot sam.... Opytam sa ta - poznas 45+ zenu, ktora s prosikom prisla za muzom, ktoreho v mladosti ohrdla? Myslis, ze "vystopuje", kde byva? A bude si zaskrtavat v diari zoznam chlapov, ktorym nedala prednost pred svojou vtedy zivotnou laskou?

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f urcite mu nejde porodit deti. Ty chces plodit deti az do posledneho vydychu?
Nie, nema mu co ta zena ponuknut. Iba ak laskavost, ak bol ten muz cely zivot sam.... Opytam sa ta - poznas 45+ zenu, ktora s prosikom prisla za muzom, ktoreho v mladosti ohrdla? Myslis, ze "vystopuje", kde byva? A bude si zaskrtavat v diari zoznam chlapov, ktorym nedala prednost pred svojou vtedy zivotnou laskou?

@eva8 Preco by mal byt normalny a pouzitelny muz, ci zena cely zivot sam(a)?
S prosikom nepride nikto, kazdy ma svoju hrdost. Ale chodil som s viac babami, ktore som poznal medzi 15-20. Kedysi nic a dali sme sa dokopy po 30tke.
Iba sa bavim tym, ako tu pada stale, co vsetko dokaze ponuknut zena 50+. Ked na to poviem, dobre, ale preco ta zena si nezacne s tym chlapom v 40tke. Vtedy by boli spokojni predsa obaja. Na to pride, ona sa na neho v 40tke moze vysrat, pre neho musi stacit to, co mu ponukne po 50tke. :D
Ale chapes, ze sa nebavime smrtelne vazne. Trosku podpichujem tu bohorovnost. 🙂

anonym_63eca3
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f
Neveríš , ale ja poznám ženy 45-50+ také kočky, že kebyže nevies koľko majú rokov, hádaš im o dosť menej, veď ziadna nemá vek na čele napísaný.Ale áno sú aj s nadvahou, šedivé, vráskavé, zanedbané, ale ty hadzes všetky ženy od 45 do jedného vreca, čo nieje ok
Toto, čo ty tu šíriš, šíri aj môj kolega, už ma 65 a je stále sam, stary mladenec.On sice tvrdí, že zeny dokonca po 35 už sú preexspirované😁

anonym_2d020f
23. aug 2026
@anonym_63eca3

@anonym_2d020f
Neveríš , ale ja poznám ženy 45-50+ také kočky, že kebyže nevies koľko majú rokov, hádaš im o dosť menej, veď ziadna nemá vek na čele napísaný.Ale áno sú aj s nadvahou, šedivé, vráskavé, zanedbané, ale ty hadzes všetky ženy od 45 do jedného vreca, čo nieje ok
Toto, čo ty tu šíriš, šíri aj môj kolega, už ma 65 a je stále sam, stary mladenec.On sice tvrdí, že zeny dokonca po 35 už sú preexspirované😁

@anonym_63eca3 ved je jasne, preco je potom stary mladenec. Muzi tiez nemladnu. Ani o muzov po 60-tke ziadna zena nezakopne, kludne viem rypnut do vlastnych radov. 🙂

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

S prosikom nepride nikto, kazdy ma svoju hrdost. Ale chodil som s viac babami, ktore som poznal medzi 15-20. Kedysi nic a dali sme sa dokopy po 30tke.
Iba sa bavim tym, ako tu pada stale, co vsetko dokaze ponuknut zena 50+. Ked na to poviem, dobre, ale preco ta zena si nezacne s tym chlapom v 40tke. Vtedy by boli spokojni predsa obaja. Na to pride, ona sa na neho v 40tke moze vysrat, pre neho musi stacit to, co mu ponukne po 50tke. :D

@anonym_2d020f po 50 zena moze ponuknut chlapovi plnohodnotny zivot. Nepodpichujem.

A preco si sa vratil k tym babam, s ktorymi si chodil medzi 15 - 20 po 30-tke, aby si sa s nimi dal dokopy? To si nemal svoju hrdost? A oni tiez nie, zeked jedna po 30+ z mladosti nebola dobra, tak ina po 30+ uz bude lepsia? Aj ked do 20-tky si si vybral inu?

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f nechodil si s nimi, prepac, len poznal si ich v tom veku. Ale aj tak. Ked si uvedomis princip svojich oyazok - preco si s nimi nechodil vo veku 25+ , ale az po 30+ ? Vies, kam mierim?

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f po 50 zena moze ponuknut chlapovi plnohodnotny zivot. Nepodpichujem.

A preco si sa vratil k tym babam, s ktorymi si chodil medzi 15 - 20 po 30-tke, aby si sa s nimi dal dokopy? To si nemal svoju hrdost? A oni tiez nie, zeked jedna po 30+ z mladosti nebola dobra, tak ina po 30+ uz bude lepsia? Aj ked do 20-tky si si vybral inu?

@eva8 Triedna stretavka. Aka hrdost, ked ta tam zbalia. 🙂 Triedne stretavky su najlepsia zoznamka. Zbalil som pocas par rokov po 30tke jednu po druhej tri byvale spoluziacky a bolo by ich viac, keby ma ta posledna nechytila zkratka a nezostali sme spolu. Uznavam, ja som tiez obcas pekny hajzlik, co sa tyka chodenia a striedania bab.
Odisiel som na vysku do ineho mesta, neskor do zahranicia.

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@eva8 Triedna stretavka. Aka hrdost, ked ta tam zbalia. 🙂 Triedne stretavky su najlepsia zoznamka. Zbalil som pocas par rokov po 30tke jednu po druhej tri byvale spoluziacky a bolo by ich viac, keby ma ta posledna nechytila zkratka a nezostali sme spolu. Uznavam, ja som tiez obcas pekny hajzlik, co sa tyka chodenia a striedania bab.
Odisiel som na vysku do ineho mesta, neskor do zahranicia.

@anonym_2d020f a chystas sa tu svoju opustit, ked bude mat 45?

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f a chystas sa tu svoju opustit, ked bude mat 45?

@eva8 ta moja ma 52 a je o mesiac starsia odo mna. Ked sme sa zoznamovali, mala v profile 47r. :D Cize vlastne idem proti tomu, co tu pisem. Mozem kritizovat babske spravanie, ale nie som hlupak, aby som kvoli tomu tvrdohlavo bol sam. 🙂 Ako to skonci, to neviem. Sme spolu 9 mesiacov. Ak to vydrzi, dobre. Ked to skonci, tak bude ina. Ocividne poskytuje navyse niektore vlastnosti navyse, ktore ine nemaju.
Len si vypytam na buduce na rande obciansky, nech vidim datum narodenia. 🙂 Nemam problem s hladanim partneriek, len ma rozculuju tie 2-4 mesacne prechody. Kym niekoho normalneho najdes, sadnete si ...

biba_18
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f ak už nemáš partnerku ktorá s tebou starla - ako to môžeš použiť ako kritérium teraz, keď si už starý? 😒
ale úprimne - aj o ženy 45+ je záujem u rovesníkov… len tí muži majú od vzťahu iné očakávania ako ty…

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@eva8 ta moja ma 52 a je o mesiac starsia odo mna. Ked sme sa zoznamovali, mala v profile 47r. :D Cize vlastne idem proti tomu, co tu pisem. Mozem kritizovat babske spravanie, ale nie som hlupak, aby som kvoli tomu tvrdohlavo bol sam. 🙂 Ako to skonci, to neviem. Sme spolu 9 mesiacov. Ak to vydrzi, dobre. Ked to skonci, tak bude ina. Ocividne poskytuje navyse niektore vlastnosti navyse, ktore ine nemaju.
Len si vypytam na buduce na rande obciansky, nech vidim datum narodenia. 🙂 Nemam problem s hladanim partneriek, len ma rozculuju tie 2-4 mesacne prechody. Kym niekoho normalneho najdes, sadnete si ...

@anonym_2d020f heureka 😃 Predpokladam, ze po tych 9 mesiacoch ti porodila dieta. A ked sa jej zdeformujiuju prsia po dojceni, najdes si inu. Pre istotu s obcianskym preukazom, aby si nedopadol ako pedofil 🙃 Idealny partner 🤗

Uprimne prajem partnerke a tebe, nech ste stastni ❤️❤️

zuzitko74
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f Ty si fakt číslo. 😂

anonym_2d020f
23. aug 2026
@biba_18

@anonym_2d020f ak už nemáš partnerku ktorá s tebou starla - ako to môžeš použiť ako kritérium teraz, keď si už starý? 😒
ale úprimne - aj o ženy 45+ je záujem u rovesníkov… len tí muži majú od vzťahu iné očakávania ako ty…

@eva8 nie, moje dieta ma 14r. Ona ma male dieta s ex.
@biba_18 Caro casu je, ze je spravodlivy. Ti co sa smeju, ze je niekto "stary", zostarnu coskoro rychlo tiez. 🙂

huxy
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@biba_18 Caro casu je, ze je spravodlivy. Ti co sa smeju, ze je niekto "stary", zostarnu coskoro rychlo tiez. 🙂

@anonym_2d020f tak, tak, ty si sa tu posmieval, že 45-ročná je stará. Takže tak... Niet čo dodať.

anonym_2d020f
23. aug 2026
@huxy

@anonym_2d020f tak, tak, ty si sa tu posmieval, že 45-ročná je stará. Takže tak... Niet čo dodať.

@huxy Daj to ale do suvislosti. Cele dni sa tu vysmievate, ako muzi nie su dost dobri, ako podla vas malo zaraba, ako maju zivit, platit,... Halllo? Wtf. Uvedomujete si, ze ak nadradenost si postavite cisto na vzhlade, tak ten pojde do kelu vacsinou v 45?
Pozri debaty o menopauze, ako sa niekto zrazu po 45r zrazu citi o 5-8 rokov starsie. Iba na to poukazujem, ja som menopauzu nevymyslel. Ze kazdy chvilku taha pilku. Dnes super, zajtra som v prde..li.

eva8
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f cize tu svoju lasku si nechal, ked dosiahla 45r.? Ak bola spoluziacka, dieta malo len 7r.

anonym_63eca3
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@anonym_2d020f
Gól😁
A je taka stará a skareda, vraskava s nadvahou ako si tu zeny 45+ opisoval?
Určite nie, pochybujem zeby si s nou ostal.A aj keď ma 52 a povedala, že 47 rozdiel si nevidel.A to je to, že nemôžeš všetky zeny hádzať do jedného vreca a ziadna nemá vek napísaný na cele.Ta mladsia môže vyzerať horsie ako ta staršia.
Keď tak opovrhujes zenami po 45 prečo si vôbec išiel do vztahu so 47 ročnou?/aj keď vek bol ubraty/ podľa tvojej šablóny už po zaruke ?Mlade nemali zaujem?

anonym_2d020f
23. aug 2026
@eva8

@anonym_2d020f cize tu svoju lasku si nechal, ked dosiahla 45r.? Ak bola spoluziacka, dieta malo len 7r.

@eva8 uplne klasicky rozchod po 9 rokoch ako aj u inych. Uz si prestavate rozumiet, ...

huxy
23. aug 2026
@anonym_2d020f

@huxy Daj to ale do suvislosti. Cele dni sa tu vysmievate, ako muzi nie su dost dobri, ako podla vas malo zaraba, ako maju zivit, platit,... Halllo? Wtf. Uvedomujete si, ze ak nadradenost si postavite cisto na vzhlade, tak ten pojde do kelu vacsinou v 45?
Pozri debaty o menopauze, ako sa niekto zrazu po 45r zrazu citi o 5-8 rokov starsie. Iba na to poukazujem, ja som menopauzu nevymyslel. Ze kazdy chvilku taha pilku. Dnes super, zajtra som v prde..li.

@anonym_2d020f nikde som sa neposmievala. Takže negeneralizuj. A už vôbec nie som názoru, že muž má všetko ťahať, platiť...tak sa trošku uvedom. A ďalšia vec, nikdy som žiadnu nadradenosť nepociťovala a už vôbec nie kvôli mladosti či vzhľadu. Máš to akosi pomýlené celé.